Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ей това никога не съм го разбирал. Отиват на палатки уж в природата, уж фън, а замъкнали четки за зъби, пасти, кремове, гримове...Алоуу, една вечер ако не си кифла няма да свърши света. Ако е за по-дълго е добре, ама иначе ми е смешно. Задължително трябва да имам огледало да се среша! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Оплачи се и от мен. Кажи им, че те цитирам и ти говоря на измислен цигански. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 А това кой го е писал? Аз самочувствие нямам. Нито парадирам с нещо, нито нищо. Само комплексари ме имат за надут, защото сами си създават комплекси от личността ми. Не съм аз този който паради със любовници и елитен живот, който с времето хората доказват че е лъжа. Денис, къде го е написал това за село Ягода? Не го виждам, той може ли да си трие коментарите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Денис, къде го е написал това за село Ягода? Не го виждам, той може ли да си трие коментарите? В това за темата на Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ако им вярваш,разбиваш мнението ми,че си интелигентен човек. Аз ти казах да докажеш дали е истина и никой няма да ти каже нищо по темата вече. Мен защо никой не ме обвинява, че съм фейк? Аз когато крадох снимки и лъжех за годините ми и в мен се съмняваха, ама бях по-хитър от теб и никой не ме хвана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Здравей. Как мина деня ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Здравей. Как мина деня ти? Супер, ваканция вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Супер, ваканция вече В четвъртък и петък няма ли да се учи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ти си бил голямо лицемерче обаче. Нито му говоря на въпреки, нито нищо, а то отворила една уста....от която не излиза нищо друго освен любимия ти солен течен бял крем. И ти ли го разбра що за стока е, от китайската?! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 В четвъртък и петък няма ли да се учи? Е аз не Утре имаме коледен базар и най-много да ида и да пускам музика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И ти ли го разбра що за стока е, от китайската?! Ами аз не обичам да заемам страни, щото съм егоист и си гледам само мен :1000 (29): , ама виж го как се настройва яростно срещу всеки за 5 минути. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Кака Стела ей сега пак ще ни заключи темата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Кака Стела ей сега пак ще ни заключи темата. Искаш ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Само да вметна че лично сенуж ме подкрепи и помогна тъй като бях на работа да кача снимките, понеже ти е приятел. Никой не те бръсне за жив. Ти освен лъжи, друго не знаеш да дрънкаш Лаче Изобщо не смятам за приятел никого от тук,така че Сенужката да качва каквото си иска.Като гледам как не спирате да ме коментирате определено много се интересувате от мен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Искаш ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Вече и камери във всяка стая ли има, сериозно? Дори и да има - ще бъдеш с шапка и слънчеви очила, а в Пловдив никой не те познава. Освен това да изкараш на принтер разговор от фейса не е престъпление. Ако не искаш ти, смяташ ли, че ще може да намериш някой, който е навит. Лесни бързи пари са. На кой ще правиш пак мръсно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Колкото и пъти да вляза тук, вие само се карате. :1000 (29): Какво толкова делите не мога да разбера.Мирясайте малко, Коледа идва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Като всички ще гориш... Ти си абсолютния потоп топ топ топ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Скачай на вивана, чакам те. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ти как се казваш? Искам да те мразя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ти как се казваш? Искам да те мразя! Никой от форума не знае. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Скачай на вивана, чакам те. Бухтичке,аз ще лягам,че утре съм от рано на лекции,пиши ми утре директно на лично някъде,че не знам кога си свободен.😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Бухтичке,аз ще лягам,че утре съм от рано на лекции,пиши ми утре директно на лично някъде,че не знам кога си свободен.😘 Кажи първата буква от истинското си име. Само първата, не повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Кажи първата буква от истинското си име. Само първата, не повече. Отдавна съм ти го казал като ми писа лично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Бухтичке,аз ще лягам,че утре съм от рано на лекции,пиши ми утре директно на лично някъде,че не знам кога си свободен.😘 Утре съм цял ден на работа, така, че ще се включа след 22:00 часа някъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари