heartless Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Най-много сезон-два са изкара. Харесвам я много, но ще си остане с ролята в Отмъщението май. С Джош са готина двойка. Знам я тази звезда. Жалко, че не влизах редовно и съм я пропуснала. Жалко, че се затри темата, където я разконспирирахме, беше мазало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не се занимавай. Да ходи да си храни птиците. Добре, че е форума та да научиш български. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ще му се даде шанс на сериала. Ами тя си има успехи и в киното като цяло. Не върви никак зле като реализация след 'Отмъщението'. Гледала съм 2-3 филма и не съм особено впечатлена. Не са особено успешни, само Капитан Америка, но там не е голяма роля. И като заговорихме за филми: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Добре, че е форума та да научиш български. Българският си му е напълно ясен. А и на база на това, че от малък живее и учи в друга страна, в която в момента учи и висше, е малко тъпо да се прави подобна забележка. Ти между другото на колко години си? Не се заяждам нещо, просто ми е интересно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Жалко, че се затри темата, където я разконспирирахме, беше мазало. Ако е имало някой като Първомайския Ники Илиев, щеше всичко да е запаметено на флашка.... но уви... всичко е затрито ;( Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И като заговорихме за филми: Хубав ли е?От доста време му се чудя ама нещо все ме разубеждава да си го пусна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Гледала съм 2-3 филма и не съм особено впечатлена. Не са особено успешни, само Капитан Америка, но там не е голяма роля. И като заговорихме за филми: Оле, жестоко изглежда! Ще се сваля! Гледай 'Happy Death Day' - ще те изкефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Гледай 'Happy Death Day' - ще те изкефи. Готин е, но ако я нямаше комедията щеше да е по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Хубав ли е?От доста време му се чудя ама нещо все ме разубеждава да си го пусна... Замисълът е брутален, на места и филма е малко по-хард. Струва си да се гледа, но трябва да знаеш идеята на филма. Иначе като нас ще се чудиш и ще си wtf през цялото време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Българският си му е напълно ясен. А и на база на това, че от малък живее и учи в друга страна, в която в момента учи и висше, е малко тъпо да се прави подобна забележка. Ти между другото на колко години си? Не се заяждам нещо, просто ми е интересно. На 78 навършени. Удобно пропусна за какво го цитирах. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На 78 навършени. Удобно пропусна за какво го цитирах. Явно не е далеч от истината, щом и ти удобно иронизира. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Замисълът е брутален, на места и филма е малко по-хард. Струва си да се гледа, но трябва да знаеш идеята на филма. Иначе като нас ще се чудиш и ще си wtf през цялото време. Няма да е тая вечер. Имах прекалено истеричен работен ден. Ако си го пусна сигурно трябва да разчистя всичко чупливо.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ГСтоянова изведнъж се намесва в тези разговори без някой да търси нейното мнение. Имам усещането, че подобен панаир и доставя удоволствие. И после не била злобна.... Вече и аз съм против да караме на проценти, каквото и да направим все ще сме виновни, по-добре да си действаме както трябва. ГСтоянова не я знам коя е , но предполагам става дума за мен.Както те с мен, така и аз с тях нали се сещаш?И ти подкрепяш Докето като ме обижда с или без причина.Какво очакваш да оставя да ме обиждат и цитират , където и да пиша , и да си мълча ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Оле, жестоко изглежда! Ще се сваля! Гледай 'Happy Death Day' - ще те изкефи. Ще го видя тия дни. И Flatline съм нагласила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ГСтоянова не я знам коя е , но предполагам става дума за мен.Както те с мен, така и аз с тях нали се сещаш?И ти подкрепяш Докето като ме обижда с или без причина.Какво очакваш да оставя да ме обиждат и цитират , където и да пиша , и да си мълча ли? Ако обичаш спри да ме споменаваш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Таня, темата за Рики си е изцяло твоя! Направих отделна за Латино музика. Ако обичаш, ползвай я. Наистина не искам да те наказвам за флууд в чата. Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Или Анеле (Златка) Преди години пак по това време на годината се вихреше. Може пак да е тя, но да се прави на мъж Жалко, че се затри темата, където я разконспирирахме, беше мазало. Дали я няма някъде по архивите? Много искам да я прочета пак.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Може пак да е тя, но да се прави на мъж Дали я няма някъде по архивите? Много искам да я прочета пак.. Не, Момо беше казал, че е изтрита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Хапе ми се... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Слушайтеееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ГСтоянова не я знам коя е , но предполагам става дума за мен.Както те с мен, така и аз с тях нали се сещаш?И ти подкрепяш Докето като ме обижда с или без причина.Какво очакваш да оставя да ме обиждат и цитират , където и да пиша , и да си мълча ли? Ми като не знаеш коя е защо се включваш? Какво лошо има някой тук да те цитира? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Хапе ми се... Ще ги кажа кой да ухапеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На 10-та годишнина на фестивала тия от община Варна го спряха. Беше забавно с тях. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари