Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Без цигари ме хващат лудите, нервност, криво ми е и се изпокарвам с всички. Така ми действат, когато нямам а ми се пуши. Три пъти съм пробвал да ги спра и все така. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Brian каза: Без цигари ме хващат лудите, нервност, криво ми е и се изпокарвам с всички. Така ми действат, когато нямам а ми се пуши. Три пъти съм пробвал да ги спра и все така. :1000 (29): Аз остави, че се изпокарвам с всички ами и умирам от глад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Brian каза: Не знаех. Предпочитам я пред Галена! :1000 (29): Песента е много хубава, рядко денс песни ме впечатляват вече.. Цяло лято звучеше в колата!Много готина и свежа песничка,а клипът е топ.Там беше снимала и Гери-Никол "Готина и луда" , но не го представиха толкова красиво като в този Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Радвам се че господ ме е дарил с издръжлив характер и не ми трябват цигари за да се боря с ежедневния стрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Fast каза: Радвам се че господ ме е дарил с издръжлив характер и не ми трябват цигари за да се боря с ежедневния стрес. Късметлия!Аз преди бях твърдо против цигарите,даже когато цялата ми компания пушеше аз отказвах. Дори не мога да си обясня защо почнах да пуша,а сега ми е трудно да ги спра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 gogo каза: Аз остави, че се изпокарвам с всички ами и умирам от глад. Глада умея да го контролирам с воля. Fast каза: Радвам се че господ ме е дарил с издръжлив характер и не ми трябват цигари за да се боря с ежедневния стрес. Не знам дали е само до характера и волята. Другите пушиха и аз пропуших да не съм по назад. Даже отначало ми бяха гадни а сега без тях не мога. GSimeonova каза: Късметлия!Аз преди бях твърдо против цигарите,даже когато цялата ми компания пушеше аз отказвах. Дори не мога да си обясня защо почнах да пуша,а сега ми е трудно да ги спра Лесно се почват и трудно се спират. И с това изнервящо ежедневие е абсурт да се спрат. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Brian каза: Глада умея да го контролирам с воля. Не знам дали е само до характера и волята. Другите пушиха и аз пропуших да не съм по назад. Даже отначало ми бяха гадни а сега без тях не мога. Лесно се почват и трудно се спират. И с това изнервящо ежедневие е абсурт да се спрат. Днеска само мога да те цитирам без да пиша и да кажа каквото искам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз мога без цигари, а пуша. Трябва да ги спра, че излишно тровене и пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Denis каза: Аз мога без цигари, а пуша. Трябва да ги спра, че излишно тровене и пари. Аз пък направих скрийн на аватара, който току-що махна, и ще го пратя на майка ти да й кажа в кой форум си показваш прелестите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Denis каза: Аз мога без цигари, а пуша. Трябва да ги спра, че излишно тровене и пари. Днес защо така експлоадира? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Kondomcho каза: Аз пък направих скрийн на аватара, който току-що махна, и ще го пратя на майка ти да й кажа в кой форум си показваш прелестите. :1000 (29): Вижда ми се доста окосмен обаче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 imrichbitch каза: Вижда ми се доста окосмен обаче Готин е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Kondomcho каза: Готин е. е да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Kondomcho каза: Готин е. На теб харесва ли ти? Това къде? Пак съм изтървал. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Brian каза: Това къде? Пак съм изтътвал. :1000 (29): Аватара му. Той го махна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Kondomcho каза: Аватара му. Той го махна. Да видях го, като го цитирах беше там, но не ми направи никакво впечатление. Освен цветовете. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Сега като стане 00:00 часа и звъня на Ники да му честитя рождения ден да съм първата, която да му честити. Това е традиция, така е и на моя рожден ден. После в неделя отбелязваме и рождения ден на Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 На какъв сайт попаднах съвсем случайно, докато се ровех из Гугъл: Плащат ти, за да кликваш на някви линкове. Сигурно сте ги чували. Обаче повечето такива сайтове дават по по-малко от 1 цент на кликване, а тоя дава по 5 цента, което е направо нечувано. И вече на ден в зависимост колко оферти имат - толкова клика можеш да направиш. Супер бързо става. Реших да се регна да видя за какво става въпрос. Ами за тия два дни съм отделил неповече от 6 минути и вече съм спечелил 1.50 лв. Сайтът е легитимен и плаща честно на всички потребители - доказан е. Може и да си правиш реферали, като зарибяваш хора и ще получаваш кинти за тва. Тъпото е, че всеки ден има различен брой оферти на които да кликаш. Вчера имаше само 3, днес имаше към 10. Докато сте на комповете и не правите нищо, просто може да ви седи сайта отворен и периодично да проверявате дали има оферти. За два дни съм направил 1.50 лв. Ако върви със същото темпо, за месец ще се съберат към 25-30 лв - че това си е едно стабилно напиване в някоя кръчма. Просто само да кликнеш на няколко линка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Рожденият ден на моя Ники идвааааааааааааааааааааааа, после и на Рикииииии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Прати го на лично. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 zai4eto82 каза: Рожденият ден на моя Ники идвааааааааааааааааааааааа, после и на Рикииииии. После моя на Кондомчо, Дойчо, Лакибебе, Христина имаше и още. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Brian каза: Прати го на лично. Ще ми станеш ли реферал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Brian каза: После моя на Кондомчо, Дойчо, Лакибебе, Христина имаше и още. :1000 (29): Коя зодия си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Kondomcho каза: Ще ми станеш ли реферал? Щом трябва. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Kondomcho каза: На какъв сайт попаднах съвсем случайно, докато се ровех из Гугъл: Плащат ти, за да кликваш на някви линкове. Сигурно сте ги чували. Обаче повечето такива сайтове дават по по-малко от 1 цент на кликване, а тоя дава по 5 цента, което е направо нечувано. И вече на ден в зависимост колко оферти имат - толкова клика можеш да направиш. Супер бързо става. Реших да се регна да видя за какво става въпрос. Ами за тия два дни съм отделил неповече от 6 минути и вече съм спечелил 1.50 лв. Сайтът е легитимен и плаща честно на всички потребители - доказан е. Може и да си правиш реферали, като зарибяваш хора и ще получаваш кинти за тва. Тъпото е, че всеки ден има различен брой оферти на които да кликаш. Вчера имаше само 3, днес имаше към 10. Докато сте на комповете и не правите нищо, просто може да ви седи сайта отворен и периодично да проверявате дали има оферти. За два дни съм направил 1.50 лв. Ако върви със същото темпо, за месец ще се съберат към 25-30 лв - че това си е едно стабилно напиване в някоя кръчма. Просто само да кликнеш на няколко линка. 1.50 за 2 дни? Ти направо ще забогатееш. Чакам си подарък за Коледа в такъв случай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари