Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ми попринцип стига да нямам нещо неотложно в работата мога да пътувам. Супер, значи ще го имаме като идея. Аз ще ви направя от моите небезизвестни кексчета да ви почерпя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ти да не си я виждал,че знаеш колко ми е голяма? Тази злоба показва,че друг е тънкопишко. Дали? Гледай да не останеш изненадан захарче. Много неща изписа и за теб, ама както се убедихме нямаше грам истина в думите ти. От къде да знаем може да се окажеш и жена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Kак може такъв незавършен финал на "Подлите камериерки'. Какво се случи с Марисол в деня на сватбата й- убиха ли я, отвлякоха ли я. Никога няма да се разбере. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Супер, значи ще го имаме като идея. Аз ще ви направя от моите небезизвестни кексчета да ви почерпя. :1000 (29): Звучи много добре и ние ще измислим какво да направим с Ружето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Дали? Гледай да не останеш изненадан захарче. Много неща изписа и за теб, ама както се убедихме нямаше грам истина в думите ти. От къде да знаем може да се окажеш и жена Травестит съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Травестит съм. Нищо чудно... Жена д пи*ка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Супер, значи ще го имаме като идея. Аз ще ви направя от моите небезизвестни кексчета да ви почерпя. :1000 (29): Оооо, аз само с вино ще мина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Оооо, аз само с вино ще мина Явно аз ще готвя :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Явно аз ще готвя :1000 (29): Искам омари като на круизния кораб, където пя Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Aз искам да знам какво стана с Марисол в деня на сватбата й? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Искам омари като на круизния кораб, където пя Рики. Ще си останеш гладна, това не е за наяждане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ще си останеш гладна, това не е за наяждане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Оооо, аз само с вино ще мина Знам, бе Руженце. Тя Стела не знае за какви кексчета става въпрос, затова е толкова ентусиазирана. :1000 (29): Няма да правим глупости. Ще си пийваме кой, каквото му се пие. Глупости има с кой да правя във Варна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Знам, бе Руженце. Тя Стела не знае за какви кексчета става въпрос, затова е толкова ентусиазирана. :1000 (29): Няма да правим глупости. Ще си пийваме кой, каквото му се пие. Глупости има с кой да правя във Варна. Вече не мога да правя незаконни неща, нали знаеш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Знам, бе Руженце. Тя Стела не знае за какви кексчета става въпрос, затова е толкова ентусиазирана. :1000 (29): Няма да правим глупости. Ще си пийваме кой, каквото му се пие. Глупости има с кой да правя във Варна. Ще ми кажеш ли поне да знам и аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 3-4 бутилки бяло вино и за мезе филе " Елена" Свалям бана на Сенуж срещу такъв подкуп. Таня, прекратиха го Подли камериерки, няма да разбереш. Пс: За събиране/напиване с Ружето, Стела, Конди съм навита и аз. Даже мога да и предложа вилата ни. (То въщност си в най-обикновена къща с райграс и надуваем басейн, де). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ще ми кажеш ли поне да знам и аз Аз обичам понякога да си правя кексчета с трева. Голямо шоу става. Ти пушила ли си някога? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Свалям бана на Сенуж срещу такъв подкуп. И аз ще те подкрепя! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=107659&hl= Руже, тичай. Гадино, смени си номера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Свалям бана на Сенуж срещу такъв подкуп. [/b] Давай точен адрес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=107659&hl= Руже, тичай. Гадино, смени си номера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Давай точен адрес Казанлък, Еконт Манастира, Христина Христова, номера - на лично. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Казанлък, Еконт Манастира, Христина Христова, номера - на лично. :1000 (29): :1000 (29): Ок baby Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Свалям бана на Сенуж срещу такъв подкуп. Таня, прекратиха го Подли камериерки, няма да разбереш. Пс: За събиране/напиване с Ружето, Стела, Конди съм навита и аз. Даже мога да и предложа вилата ни. (То въщност си в най-обикновена къща с райграс и надуваем басейн, де). [/b] Ооооо аз съм навита Хрис ... Ще минем и без басейн, важното е да се напием :1000 (29): Аз обичам понякога да си правя кексчета с трева. Голямо шоу става. Ти пушила ли си някога? Ще ти отговоря на лично :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Мн любима, язък дето не стана хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари