FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 еййййййййййййй хрофл9. МЪРТЪВ СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ЛЕЛЕ КАКВИ ИЗРОДИ ИМА... В ШОК СЪМ. ШООООООООООООК. a tozi profil. https://www.instagram.com/Alex.sanderr9/ Alexander Paunski Тва е в инстаграм И ми го пратиха Фейк е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 еййййййййййййй хрофл9. МЪРТЪВ СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да, момчето каза че тоя го е блокирал навсякъде. В Фб е от 2009, а в Инста от 2013. Да не излезе, че истинския е фалшив. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 БЪРЗО МАХНЕТЕ БАНА НА СМИТХ. СМИТХ Е АНГЕЛ ПРЕД ХТОФЛ9. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ФАСТ бързо дай ИП Адреса на хрофл9. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Кво ви ебе, кой с каква самоличност е, тръгнали да му дирят сметка. На вас направил ли е нещо? В тоя форум може да се представя както иска, къде пише че трябва да се покаже кой е ?! Станахате досадни вече, във всяка тема ще се правим та инспектори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Кво ви ебе, кой с каква самоличност е, тръгнали да му дирят сметка. На вас направил ли е нещо? В тоя форум може да се представя както иска, къде пише че трябва да се покаже кой е ?! Станахате досадни вече, във всяка тема ще се правим та инспектори. нормално ли е това ? искаш ли с твои снимки да правя профили в Grindr и Gepime ? дали ще ти хареса ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Права си, но от от какъв зор тоя който няма смелостта да говори от собствената си самоличност ще дава такива оценки на всеки и ще си разказва мечтите? Естествено, той ви провокира и вие му отвръщате... Тогава става манджа с грозде вече. Преди години бяха взели и мои снимки така и една ги използваше за да се сваля с разни в нета. Ужасно е аз тогава също исках да я смачкам. Да вземеш самоличност на някой е престъпление. Още повече да се правиш на важен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 нормално ли е това ? искаш ли с твои снимки да правя профили в Grindr и Gepime ? дали ще ти хареса ? Естествено, че не . Но вас не ви е засегнал по никакъв начин, за да се вживявате толкова много. Ако беше, като случая със Слави - ок. Просто сте си навили да го дразните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ЛЕЛЕ КАКВИ ИЗРОДИ ИМА... В ШОК СЪМ. ШООООООООООООК. a tozi profil. https://www.instagram.com/Alex.sanderr9/ Alexander Paunski Тва е в инстаграм И ми го пратиха Фейк е Това е на Рофл акаунта чрез който лъже. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Просто сте си навили да го дразните. Напротив - той е този, който целенасочено дразни и се подяжда с хората. Парадира с богато гадже, изтъква се колко луксозен живот водил, надсмива се колко нещастни сме били всички тук, обижда, за да се окаже накрая, че въпросният човек има раздвоение на личостта и всичко са пълни глупости. Мислиш ли, че ако се държеше нормално, на някой щеше да му пука кой всъщност е той? Теб защо никой не е тръгнал да те разследва? А мен? Навили сме се били да го дразним... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Напротив - той е този, който целенасочено дразни и се подяжда с хората. Парадира с богато гадже, изтъква се колко луксозен живот водил, надсмива се колко нещастни сме били всички тук, обижда, за да се окаже накрая, че въпросният човек има раздвоение на личостта и всичко са пълни глупости. Мислиш ли, че ако се държеше нормално, на някой щеше да му пука кой всъщност е той? Теб защо никой не е тръгнал да те разследва? А мен? Навили сме се били да го дразним... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Как не ти омръзва да гледаш едно и също нещо толкова време? :1000 (29): Заедно с Герганафен държите всички рекорди за най-дълго носене на графики. След вас се нарежда Христина май. Имам аватари в сайтове от 10 години вече. :1000 (29): Това примерно го имам от много време 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Напротив - той е този, който целенасочено дразни и се подяжда с хората. Парадира с богато гадже, изтъква се колко луксозен живот водил, надсмива се колко нещастни сме били всички тук, обижда, за да се окаже накрая, че въпросният човек има раздвоение на личостта и всичко са пълни глупости. Мислиш ли, че ако се държеше нормално, на някой щеше да му пука кой всъщност е той? Теб защо никой не е тръгнал да те разследва? А мен? Навили сме се били да го дразним... Ма ще ми биеш ли, кво ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ма ще ми биеш ли, кво ? Май ти мен ще биеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Напротив - той е този, който целенасочено дразни и се подяжда с хората. Парадира с богато гадже, изтъква се колко луксозен живот водил, надсмива се колко нещастни сме били всички тук, обижда, за да се окаже накрая, че въпросният човек има раздвоение на личостта и всичко са пълни глупости. Мислиш ли, че ако се държеше нормално, на някой щеше да му пука кой всъщност е той? Теб защо никой не е тръгнал да те разследва? А мен? Навили сме се били да го дразним... Защо някой друг от нас не парадира с каквото и да било? Може би това е вид избиване на комплекси, не знам... Аз така разбирам подобно поведение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Май ти мен ще биеш. Абе не знам кой,кого ще бие, но не аз те цитирах и не аз ти се карам. Тона ти не ми харесва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Абе не знам кой,кого ще бие, но не аз те цитирах и не аз ти се карам. Тона ти не ми харесва Аз те цитирах, защото исках директно на теб да го кажа. И не съм ти се карал. Не можеш да ми чуеш интонацията и си правиш грешни изводи. Аз това, което виждам в момента е, че си раздразнен за нещо. Тоя се насра да обижда хората и да се заяжда, а ти твърдиш, че ние сме си били навили на пръста да го дразним. Еми, не е вярно просто. Пак те питам защо никой не те разследва теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Аз те цитирах, защото исках директно на теб да го кажа. И не съм ти се карал. Не можеш да ми чуеш интонацията и си правиш грешни изводи. Аз това, което виждам в момента е, че си раздразнен за нещо. Тоя се насра да обижда хората и да се заяжда, а ти твърдиш, че ние сме си били навили на пръста да го дразним. Еми, не е вярно просто. Пак те питам защо никой не те разследва теб? И неговото време ще дойде. Знам в кой фитнес ходи. Ще му правя скрита камера. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Kadebostany - Castle in the Snow Ружа, изненадваш ме с песен. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Рекордно силна икономическа година за Пловдив, само 3% безработица https://news.plovdiv24.bg/764101.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ружа, изненадваш ме с песен. Защо? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 От какъв зор данък такси в Пловдив е едва 300 лв, а в Бургас 900 лв? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Защо? :1000 (29): Мислех, че си на някоя чалгия. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 От какъв зор данък такси в Пловдив е едва 300 лв, а в Бургас 900 лв? нормално Бургас все пак е курортен град Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари