Gadinata Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Няма да напусне форума, усещам го. След време пак ще изригне. Като говорим за фейк аз съм най-големия. Какъв фейк си ти? Едно е да пожелаеш да запазиш анонимност, друго е да имаш фейк инста и да се представяш за съвсем друг човек. Едното го одобрявам, защото не си длъжен на никого, а другото е хипер долно и безочливо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 А какво беше едно време, стояхме до 5 сутринта на скайпа. Еххх..... Бяхме млади и зелени... Аз вече не издържам на такива маратони. Преди ми се е случвало като си пишем и навън да се съмне. Сега, ако е така, след 10 години как ще сме... Не ми се мисли сега, ще го мислим тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Фейка ме е блокирал в Инстаграм. :1000 (29): А ти какво очакваше? Предаде го! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Какъв фейк си ти? Едно е да пожелаеш да запазиш анонимност, друго е да имаш фейк инста и да се представяш за съвсем друг човек. Едното го одобрявам, защото не си длъжен на никого, а другото е хипер долно и безочливо. За някой фейсбука ми е фейк и ги следя. Бяхме млади и зелени... Аз вече не издържам на такива маратони. Преди ми се е случвало като си пишем и навън да се съмне. Не ми се мисли сега, ще го мислим тогава До 2012 редовно си лягах в 5-6 сутринта, но тогава работех и нощни смени. Какво толкова съм правил на този компютър нашите в чудо се виждаха. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 А ти какво очакваше? Предаде го! По-добре го чуй от мен, че предадох те.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ти на летището във Варна ли работиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 За някой фейсбука ми е фейк и ги следя. До 2012 редовно си лягах в 5-6 сутринта, но тогава работех и нощни смени. Какво толкова съм правил на този компютър нашите в чудо се виждаха. И аз бях така... не се отлепях от компа а тогава нямаше фейсбуци и подобни.. Луда работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ти на летището във Варна ли работиш? Не, махнах се от там. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На линия съм за един човек... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не, махнах се от там. Имам един познат, който работи там и викам може да се познавате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Малък съм още за такива неща! Само трети клас,мама не ми дава да говоря глупости.... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ох, и непорочен... още по-секси. Изобщо не си малък btw. Единственото нещо, което би могло да те спре е малкия град и затвореното общество, в което живееш. Отидеш ли в София, трябва да ги изкъртиш и да наваксаш. Но не те знам.... може да не си фен на къртенето, а да търсиш истинската, неподправена любов и да си моногамен.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Имам един познат, който работи там и викам може да се познавате. Какво работи? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Тука може да поспорим. На мен топ ми е овен, колкото и да не ни се получават нещата извън леглото. :1000 (29): Да, Хрис, на Овен управителят е Марс - планетата на секса и енергията. Много са енергични в леглото. Като цяло огнените знаци са добри в секса. Водните са дълбоки, вкарват много истинска и съкровена емоция в правенето на любов. Мен това ме кефи в тях, но то си е до човек и натална карта. Аз, като имам сума ти планети във водни знаци, много ясно, че водни ще ме кефят. Ти може да имаш повече разположения в огнени зодии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Какво работи? Охрана, но какво точно не знам. Младен се казва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 По-добре го чуй от мен, че предадох те.. Ако искаш ми звънни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Охрана, но какво точно не знам. Младен се казва. Може и да го знам, имаше такъв колега мисля. Там на нощните смени киснахме в барчето с две колежки Петя и Борислава, като нямаше полети. Хем втората не пушише, но ми правише компания. И ни изклюкариха, било само за клиенти, бла, бла. :1000 (29): Интриганти навсякъде има. И то една Меглена от гранична полиция ги правише дето по цяла нощ се търкаляха да спят. Между другото там за първи път видях как полицай крадат. Конфискуваните парфюми,алкохол, мед и други глупости. Само отворените унищожаваха а всичко което става си го поделяха. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Може и да го знам, имаше такъв колега мисля. Там на нощните смени киснахме в барчето с две колежки Петя и Борислава, като нямаше полети. Хем втората не пушише, но ми правише компания. И ни изклюкариха, било само за клиенти, бла, бла. :1000 (29): Интриганти навсякъде има. И аз имам един приятел на летището - казва се Радой Ралин - може да го познаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Амброзиус Валин да коментира скандала на седмицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И аз имам един приятел на летището - казва се Радой Ралин - може да го познаваш. :roll1: Това защо беше? На летището рядко взимат нови извън сезона. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Амброзиус Валин да коментира скандала на седмицата. Да не стане скандал на годината.. жалко че минаха наградите :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Да не стане скандал на годината.. жалко че минаха наградите :1000 (29): Да връща наградата за Дебют - ще организираме двубой между петя1 и Гавраила, която победи - за нея ще е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Няма да напусне форума, усещам го. След време пак ще изригне. Като говорим за фейк аз съм най-големия. Не, аз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Да връща наградата за Дебют - ще организираме двубой между петя1 и Гавраила, която победи - за нея ще е. Ти си за Гавраила нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари