Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Да не стане скандал на годината.. жалко че минаха наградите :1000 (29): Те скандалите винаги са след наградите. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не, аз! Фейк, че и модератор даже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ти си за Гавраила нали? Всички сме за Гаврито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Всички сме за Гаврито. Само Гаври! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Тази песен как ме зариби, а в началото хич не ми харесваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не, аз! Да и ти а виж модератор стана. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ти си за Гавраила нали? Гавраила вика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Гаврила, Фейка и Амрожката са няква тайна секта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Гаврила, Фейка и Амрожката са няква тайна секта. Моля, моля Симеонова си е топ. Амброжка не е конфликтна личност. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Гаврила, Фейка и Амрожката са няква тайна секта. Амброжката е стабиляга. Ама ония двамата, не искам да коментирам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Гаврила, Фейка и Амрожката са няква тайна секта. Амброжката според мен не е от тая секта. Той ми изглежда много добро и позитивно момче. Просто се държеше дружелюбно с фейка, защото онзи се държеше добре с него. Но подозирам, че Амброжи беше подведен по сексавите снимки на рофл, май си беше паднал по него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На Амброжката бих му пуснал ако бях гей, но факта че се занимава с него е лошо. Да го отлъчи и той! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На Амброжката бих му пуснал ако бях гей, но факта че се занимава с него е лошо. Да го отлъчи и той! Толкова ли е хубав? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На Амброжката бих му пуснал ако бях гей, но факта че се занимава с него е лошо. Да го отлъчи и той! :roll1: Не е късно да станеш. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Толкова ли е хубав? Симпатяга е, но преувеличих за да те скандализирам. :roll1: Не е късно да станеш. Ааа, не! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Petya1 има рожден ден. Кой ще и прави тема? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Симпатяга е, но преувеличих за да те скандализирам. Мисля, че по-скоро ще скандализираш някой воден знак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мисля, че по-скоро ще скандализираш някой воден знак. Arwity ще е с удар! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мисля, че по-скоро ще скандализираш някой воден знак. Те водните знаци се скандализират от всичко. Филмарчета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Arwity ще е с удър! Тя ме изтри от Фб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Само Гаври! :1000 (19): Имам си име И това , че не пиша и не стоя по 24 часа във форума е признак,че имам много по-важни неща за вършене в реалния живот,а така като гледам на повечето ви липсва такъв.Дори и с липсата ни сме все в устите ви хах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ох, и непорочен... още по-секси. Изобщо не си малък btw. Единственото нещо, което би могло да те спре е малкия град и затвореното общество, в което живееш. Отидеш ли в София, трябва да ги изкъртиш и да наваксаш. Но не те знам.... може да не си фен на къртенето, а да търсиш истинската, неподправена любов и да си моногамен.. Знам, че не съм малък, сарказъм беше. Времето ще покаже дали съм фен на къртенето, за сега съм на мнение, че няма за къде да бързам и да насилвам нещата. Когато дойде, тогава. Само накрая да не умра девствен Все ще се намери някоя кака, да ме отрака :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Тя ме изтри от Фб. Сериозно? Защо така се филмира, миналата година по това време с Боровинка си разменяха респекти. Пак беше нещо сърдита. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Имам си име И това , че не пиша и не стоя по 24 часа във форума е признак,че имам много по-важни неща за вършене в реалния живот,а така като гледам на повечето ви липсва такъв.Дори и с липсата ни сме все в устите ви хах Той и приятеля ти беше повече от нас и се изхвърляше за хиляди неща, а накрая ни едно от тях не беше реалност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Те водните знаци се скандализират от всичко. Филмарчета. Проблем ли имаш с нас, везничке? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари