Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Сериозно? Защо така се филмира, миналата година по това време с Боровинка си разменяха респекти. Пак беше нещо сърдита. Защото не можа да преглътне, че имам друга гледна точка за Заяц. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Имам си име И това , че не пиша и не стоя по 24 часа във форума е признак,че имам много по-важни неща за вършене в реалния живот,а така като гледам на повечето ви липсва такъв.Дори и с липсата ни сме все в устите ви хах Тая па не спря да се изтъква, че имала реален живот и дела за вършене. Ми имай си, ма, кво ни го навираш в очите. Ходи се трепи, бачкай, слугувай в америка като роб. Трябва ли да обявява всеки днес какво е свършил, дали е бил на кафе с приятели и т.н.? Абсолютна комплексарка си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Знам, че не съм малък, сарказъм беше. Времето ще покаже дали съм фен на къртенето, за сега съм на мнение, че няма за къде да бързам и да насилвам нещата. Когато дойде, тогава. Само накрая да не умра девствен Все ще се намери някоя кака, да ме отрака :1000 (29): То е нагон, не е по желание. Явно не ти се иска още. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Проблем ли имаш с нас, везничке? Водните да не се закачат с въздушни, че ще изгърмят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Имам си име И това , че не пиша и не стоя по 24 часа във форума е признак,че имам много по-важни неща за вършене в реалния живот,а така като гледам на повечето ви липсва такъв.Дори и с липсата ни сме все в устите ви хах Е не се ли казваш Гавраила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Е не се ли казваш Гавраила? Гергана. Много е грозно така всичките срещу един. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 То е нагон, не е по желание. Явно не ти се иска още. Еми за сега не ми се иска кой знае колко, пък в бъдеще нещата предполагам ще се променят. Водните да не се закачат с въздушни, че ще изгърмят. Да видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Да видим. Няма какво да му гледаш. То е очевадно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Няма какво да му гледаш. То е очевадно. Не бих казал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Знам, че не съм малък, сарказъм беше. Времето ще покаже дали съм фен на къртенето, за сега съм на мнение, че няма за къде да бързам и да насилвам нещата. Когато дойде, тогава. Само накрая да не умра девствен Все ще се намери някоя кака, да ме отрака :1000 (29): Мило, стига си чакал. Грешка е чакането и назсландисването. Годините си минават. Имам един приятел, дето така все отлагаше и сега гони 30 и все още е девствен. Не ти казвам да се насилваш, но почни да обмисляш идеята. Как ти е либидото? По веднъж-два пъти на ден задоволяваш ли се? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Гергана. Много е грозно така всичките срещу един. Теб никой не те пита Теофиле! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Защото не можа да преглътне, че имам друга гледна точка за Заяц. Защо така развали общия чат? След Смит всичко е потоп. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Защо така развали общия чат? След Смит всичко е потоп. Защото не спира да пише за мен. Много инфатилна личност. Не разбра че вече не върви да се прави на -А. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Теб никой не те пита Теофиле! :1000 (29): Людмил :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Та вие я нарекохте "Злобна"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Та вие я нарекохте "Злобна"! Все едно не я познаваш и не виждаш че от мухата прави слон. Айде, айде.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Защото не спира да пише за мен. Много инфатилна личност. Не разбра че вече не върви да се прави на -А. Явно ти ще си първия в Гореща точка 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мило, стига си чакал. Грешка е чакането и назсландисването. Годините си минават. Имам един приятел, дето така все отлагаше и сега гони 30 и все още е двествен. Не ти казвам да се насилваш, но почни да обмисляш идеята. Как ти е либидото? По веднъж-два пъти на ден поне задоволяваш ли се? Либидото ми е средна работа, веднъж на ден ми е предостатъчен. Идеята... какво да му мисля, както се случат нещата, така ще е :1000 (29): Да не отлагам да, ама още съм на 17,няма за къде да бързам. Ако минавам 20-така тогава бих се притеснявал, сега не ми пука особенно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Явно ти ще си първия в Гореща точка Какво е това Гореща точка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Какво е това Гореща точка? Ирония на съдбата. Иронизиращо, но не и обидно. Колкото повече знаем за даден потребител толкова подобре. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ирония на съдбата. А такива теми не подклаждат ли скандали? Нали имаше правила форума. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ирония на съдбата. Нищо не разбрах. Някакво предаване тип "Поверително от -А" ли? Сенуж ли ще го води? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Все едно не я познаваш и не виждаш че от мухата прави слон. Айде, айде.. Абе не беше прав, точно ти...., ама както и да е! Не ангажирам никой с мнението си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Нищо не разбрах. Някакво предаване тип "Поверително от -А" ли? Сенуж ли ще го води? Да и двамата, може и други само да им се отдава да пишат. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Абе не беше прав, точно ти...., ама както и да е! Не ангажирам никой с мнението си Значи ти си прав за себе си, а аз грешен? Нали и аз съм прав за себе си, за какво тогава на мен ми се държи сметка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари