Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Значи ти си прав за себе си, а аз грешен? Нали и аз съм прав за себе си, за какво тогава на мен ми се държи сметка? Защото си красив. На красивите им се държи сметка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Значи ти си прав за себе си, а аз грешен? Нали и аз съм прав за себе си, за какво тогава на мен ми се държи сметка? Не налитай веднага на кавга! Казах, че е мое мнение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Защото си красив. На красивите им се държи сметка. Ще си вържа червен конец накрая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Защото си красив. На красивите им се държи сметка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не може да си го разделите тримата! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Лека ви нощ! Дано Ролф утре се завърне, че е скучнп без него! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не налитай веднага на кавга! Казах, че е мое мнение Оки, Доки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Лека ви нощ! Дано Ролф утре се завърне, че е скучнп без него! Той надзърна в темата по едно време. Лека. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ме може да си го разделите тримата! Куцат ти изводите. Аз го възприемам като приятел. Айляк е пича. Само, ако много ми се помоли, бих спал с него, но той няма да го направи, така че не може да се стигне дотам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Куцат ти изводите. Аз го възприемам като приятел. Айляк е пича. Само, ако много ми се помоли, бих спал с него, но той няма да го направи, така че не може да се стигне дотам. Мъж да прави комплименти на мъж ми идва малко в повече. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мъж да прави комплименти на мъж ми идва малко в повече. :1000 (29): А какво да си правят...свирки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мъж да прави комплименти на мъж ми идва малко в повече. :1000 (29): Много отживяло мислене. На всичките си приятели правя комплименти, ако има защо. Изобщо не се свиня. Както и те на мен. Нищо сексуално не виждам в това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 А какво да си правят...свирки? Пак не ме разбра. Говоря като обръщения, готин, кефиш, секси и красив, красавец, сладур, звучат по различно (мое мнение) :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Пак не ме разбра. Говоря като обръщения, готин, кефиш, секси и красив, красавец, сладур, звучат по различно (мое мнение) :1000 (29): Много ме кефиш, готин. Истински сексапилен и красив сладур! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много отживяло мислене. На всичките си приятели правя комплименти, ако има защо. Изобщо не се свиня. Както и те на мен. Нищо сексуално не виждам в това. Зависи и колко сте си близки разбира се. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много ме кефиш, готин. Истински сексапилен и красив сладур! Второто звучи по хард. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Второто звучи по хард. Защо махна Lil Wayne и сложи тая гадната на подписа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Защо махна Lil Wayne и сложи тая гадната на подписа? Духовно прераждане. много си е готина мацката. Кадрите ме грабнаха още първия път като гледах клипа. То не може да се опише а се усеща. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Fast не се ли познавате с ribaton и той е от Плевен? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Fast не се ли познавате с ribaton и той е от Плевен? Те кафето всеки ден заедно си пият даже. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Fast не се ли познавате с ribaton и той е от Плевен? Знам че работи в Галаксито. Виждал съм го, но не съм го заговарял. Сефте я чух тази песен. Не знаех че Cascada още прави музика. Много яка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :1000 (10): Само това ще кажа по повод писаниците снощи за мен. Просто много завиждам бе хора!!! Многоооо!!! А за тези дето ме имат за злобна и завистлива да ме трият веднага орщт фейса... че ще почна и ще махна всички и жалкото е, че има хора дето уважавам и ме кефят и покрай тях и те ще заминат. Айде стига лицемерие.. добавете добричкото, мило зайче и ме махайте мен, а не ми говорите само тука как съм и била завиждала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Гергана. Много е грозно така всичките срещу един. Ставаш съмнителен вече. :1000 (29): Името си не казваш, а знаеш всеки как се казва, как изглежда и Бог знае още какво. Знам че работи в Галаксито. Виждал съм го, но не съм го заговарял. Е, как ще го заговориш, като и ти се криеш, все едно ще те изядат :1000 (29): . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :1000 (10): Само това ще кажа по повод писаниците снощи за мен. Просто много завиждам бе хора!!! Многоооо!!! А за тези дето ме имат за злобна и завистлива да ме трият веднага орщт фейса... че ще почна и ще махна всички и жалкото е, че има хора дето уважавам и ме кефят и покрай тях и те ще заминат. Айде стига лицемерие.. добавете добричкото, мило зайче и ме махайте мен, а не ми говорите само тука как съм и била завиждала. Стига си се връзвала де Една приятелка постоянно ми повтаря, че съм злобна. Защото като ме ядоса някой и почвам яко да нареждам и да пожелавам какво да му се случи (е без да кълна де). И тя все ми вика "Мале, много си злобна". Ако трябваше да се обиждам всеки път на това ехее... :1000 (29): Даже ми е смешно, щото се кефя на себе си, че явно съм прозвучала точно както искам, за да ми го каже това :1000 (29): Минава и замина, изобщо не го взимам присърце. Не си хаби нервите. Тези, които те познават по-отблизо знаят какъв човек си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ей тази сутрин всичко наопъки. Колежката влизането я направих за 2 стотинки. Тая чума мръсна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари