Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Имам си име И това , че не пиша и не стоя по 24 часа във форума е признак,че имам много по-важни неща за вършене в реалния живот,а така като гледам на повечето ви липсва такъв.Дори и с липсата ни сме все в устите ви хах Защо се разпознаваш в коментара ми щом не ти е това името? И как знаеш на нас какво ни липсва без да ни познаваш? Всеки си има личен и реален живот, спокойно... Не си само ти. И ние не знаем нищо за твоя, така че..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Стига си се връзвала де Една приятелка постоянно ми повтаря, че съм злобна. Защото като ме ядоса някой и почвам яко да нареждам и да пожелавам какво да му се случи (е без да кълна де). И тя все ми вика "Мале, много си злобна". Ако трябваше да се обиждам всеки път на това ехее... :1000 (29): Даже ми е смешно, щото се кефя на себе си, че явно съм прозвучала точно както искам, за да ми го каже това :1000 (29): Минава и замина, изобщо не го взимам присърце. Не си хаби нервите. Тези, които те познават по-отблизо знаят какъв човек си. Не се обиждам ) не обичам лицемерието. Колкото добро съм направила в този живот, онова доброто пухче и да иска не може. Не аз не се разбирам с колвжките си, напротив все питат дали няма аз да съм с тях в 1 смяна, та чак ме и молят да се сменям да мога да бъда с тях. Ако ми го кажат приятелите ми (за разлика от тази на която толкова завиждам имам такива) ще приема, че наистина съм такава.., но от непознати? И разбираш ли сега за какво те помолих за онова.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не се обиждам ) не обичам лицемерието. Колкото добро съм направила в този живот, онова доброто пухче и да иска не може. Не аз не се разбирам с колвжките си, напротив все питат дали няма аз да съм с тях в 1 смяна, та чак ме и молят да се сменям да мога да бъда с тях. Ако ми го кажат приятелите ми (за разлика от тази на която толкова завиждам имам такива) ще приема, че наистина съм такава.., но от непознати? И разбираш ли сега за какво те помолих за онова.. Именно де, няма какво да се нервиш заради непознати А за онова аз поне няма да го направя Оффф, излязъл е графика за лекциите ми...още от края на януари почват, ужас!! Не ми се ходи грам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :1000 (10): Само това ще кажа по повод писаниците снощи за мен. Просто много завиждам бе хора!!! Многоооо!!! А за тези дето ме имат за злобна и завистлива да ме трият веднага орщт фейса... че ще почна и ще махна всички и жалкото е, че има хора дето уважавам и ме кефят и покрай тях и те ще заминат. Айде стига лицемерие.. добавете добричкото, мило зайче и ме махайте мен, а не ми говорите само тука как съм и била завиждала. Значи щом ме махна с лека ръка не те кефя? Дори не попита и не схвана че не съм искал да кажа нищо против теб. Както и да е. Карай си живота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Той и приятеля ти беше повече от нас и се изхвърляше за хиляди неща, а накрая ни едно от тях не беше реалност. Всеки отговаря за себе си Тая па не спря да се изтъква, че имала реален живот и дела за вършене. Ми имай си, ма, кво ни го навираш в очите. Ходи се трепи, бачкай, слугувай в америка като роб. Трябва ли да обявява всеки днес какво е свършил, дали е бил на кафе с приятели и т.н.? Абсолютна комплексарка си. След като ме коментирате постоянно с или без мое отсъствие по твоята логика аз ви комплексирам. Един път съм казала нещо за това , че съм заета и то защото обсъждате липсата ми, не съм обсебена от форума както ти и съм го била навирала в очите?!Явно лично се засягаш и има за какво. А за Америка-които знаем езици и искаме да се развиваме ще обикаляме света,а ти си стой в Рамания и като дърта клюкарка си обсъждай хората.И само не на "ма".Излязъл си от селото ама селото не е излязло от теб.. Гергана. Много е грозно така всичките срещу един. Те само така могат. Защо се разпознаваш в коментара ми щом не ти е това името? И как знаеш на нас какво ни липсва без да ни познаваш? Всеки си има личен и реален живот, спокойно... Не си само ти. И ние не знаем нищо за твоя, така че..... Стела не ми изкарвай тези като на някоя 5-годишна и наивна хлапачка и то за втори път,ясно ми е , че става въпрос за мен. Много добре те виждам как ги подкрепяш в това,че ме обиждат.Давате бан на такива като Смит,а тези , които нападат за щяло и нещяло , който и да е във форума по супер селски и обиден начин ги оставяте да го правят свободно,че даже им симпатизирате.После не се чудете защо няма толкова активни потребители и защо тази тема пропада-вчера колко хора са ви го казали и почти всеки един от тях е оплют.То се вижда кои са главните действащи лица,а вие нищо не правите по въпроса.Не съм очаквала от теб да им паднеш на ниското селяндурско ниво,в което измислят прякори на хората и им се подиграват,а се водиш модератор и те харесвах преди супер много.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Всеки отговаря за себе си След като ме коментирате постоянно с или без мое отсъствие по твоята логика аз ви комплексирам. Един път съм казала нещо за това , че съм заета и то защото обсъждате липсата ми, не съм обсебена от форума както ти и съм го била навирала в очите?!Явно лично се засягаш и има за какво. А за Америка-които знаем езици и искаме да се развиваме ще обикаляме света,а ти си стой в Рамания и като дърта клюкарка си обсъждай хората.И само не на "ма".Излязъл си от селото ама селото не е излязло от теб.. Те само така могат. Стела не ми изкарвай тези като на някоя 5-годишна и наивна хлапачка и то за втори път,ясно ми е , че става въпрос за мен. Много добре те виждам как ги подкрепяш в това,че ме обиждат.Давате бан на такива като Смит,а тези , които нападат за щяло и нещяло , който и да е във форума по супер селски и обиден начин ги оставяте да го правят свободно,че даже им симпатизирате.После не се чудете защо няма толкова активни потребители и защо тази тема пропада-вчера колко хора са ви го казали и почти всеки един от тях е оплют.То се вижда кои са главните действащи лица,а вие нищо не правите по въпроса.Не съм очаквала от теб да им паднеш на ниското селяндурско ниво,в което измислят прякори на хората и им се подиграват,а се водиш модератор и те харесвах преди супер много.. Крайно време е да си затвориш миризливата уста Стоянова! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Значи щом ме махна с лека ръка не те кефя? Дори не попита и не схвана че не съм искал да кажа нищо против теб. Както и да е. Карай си живота. Моето мнение в случая няма значение. Не обичам лицемери. Аз лично с хората които не ми се нравят нито общувам, нито дори се навъртат край мен по какъвто и да е начин, било и във виртуалното просранство. А мисля, че ти за мен си изрази доста ясно мнението и самия факт, че през ума ти минават подобни мисли говори достатъчно за мнението ти за мен. И не ти трябват завистливи и злобни хора като мен във фейса. Имаш добродушка. Благодаря, карай си и ти твоя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Моето мнение в случая няма значение. Не обичам лицемери. Аз лично с хората които не ми се нравят нито общувам, нито дори се навъртат край мен по какъвто и да е начин, било и във виртуалното просранство. А мисля, че ти за мен си изрази доста ясно мнението и самия факт, че през ума ти минават подобни мисли говори достатъчно за мнението ти за мен. И не ти трябват завистливи и злобни хора като мен във фейса. Имаш добродушка. Благодаря, карай си и ти твоя. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Това всеки път като го гледам се заливам от смях. Голяма излагация. И после как се обяснява в Сигнал, че било от притеснение. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дойчине, последно предупреждение и ще си починеш! Габи, защо им обръщаш внимание? Игнор му е майката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дойчине, последно предупреждение и ще си починеш! Габи, защо им обръщаш внимание? Игнор му е майката. За портокола Хрисе, не съм Дойчин и мразя да ми викат така! Спирам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Имах егати и съня. Сънувах, че аз ,Марин, Никола и Зайка ще ходим в плаза на Яница. И таман на най интересното и алармата звънна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 За портокола Хрисе, не съм Дойчин и мразя да ми викат така! Спирам А как обичаш да ти викат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 А как обичаш да ти викат? Доке, Дойчо, ама не и Дойчин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 А как обичаш да ти викат? Дойка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дойка Ще въздържа от адекватен отговор, понеже натрупах проценти и следва бан. Гледай си работата. Сърдя се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ще въздържа от адекватен отговор, понеже натрупах проценти и следва бан. Гледай си работата. Сърдя се Много сте буквални всички в тоя форум. Човек нито може да да се бъзика, нито да иронизира нещо, нито да вкара сарказъм в нещо. Егати хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Именно де, няма какво да се нервиш заради непознати А за онова аз поне няма да го направя Оффф, излязъл е графика за лекциите ми...още от края на януари почват, ужас!! Не ми се ходи грам И мойте почват ктая на януари... още малко и мъката започва :girl_cry2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много сте буквални всички в тоя форум. Човек нито може да да се бъзика, нито да иронизира нещо, нито да вкара сарказъм в нещо. Егати хората. Не те имам за толкова близък, че да се бъзикаш с мен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Стела не ми изкарвай тези като на някоя 5-годишна и наивна хлапачка и то за втори път,ясно ми е , че става въпрос за мен. Много добре те виждам как ги подкрепяш в това,че ме обиждат.Давате бан на такива като Смит,а тези , които нападат за щяло и нещяло , който и да е във форума по супер селски и обиден начин ги оставяте да го правят свободно,че даже им симпатизирате.После не се чудете защо няма толкова активни потребители и защо тази тема пропада-вчера колко хора са ви го казали и почти всеки един от тях е оплют.То се вижда кои са главните действащи лица,а вие нищо не правите по въпроса.Не съм очаквала от теб да им паднеш на ниското селяндурско ниво,в което измислят прякори на хората и им се подиграват,а се водиш модератор и те харесвах преди супер много.. Смит си е заслужил бана и много добре го знае, не е дете да се сърди. Форума си има правила и може би просто трябва да се научиш да рзграничаваш майтап от подигравка. Не те познавам и нямам как да изразя мнение за тебе, дори не съм си контактувала с теб. Хората за които говориш имат наказание, но са изразени в проценти. Дали ще е бан или проценти, преценяваме ние - модереаторите. Това че съм се шегувала и забавлявала не ме прави на селяндурско ниво, ето че ти си тази, която ми дава определения. Ако очакваш да те обидя, няма да го направя. Никого не защитавам, не взимам страни. Искаш да кажеш, че темата пропадна без хрофлх9 ли? (даже името му не знам за да изразя с него)... Той също ежедневно се заяждаше, провокираше и обиждаше останалите, като ги принизяваше, а себе си изкара най-добрия и успял на света. На него защо нищо не му каза? Поведението му добро ли беше? Нищо няма да кажеш, защото те защитаваше и никога не е плюл по теб. Но това не значи, че поведението му беше ок, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Знам че работи в Галаксито. Виждал съм го, но не съм го заговарял. Сефте я чух тази песен. Не знаех че Cascada още прави музика. Много яка! Песента е хубава и аз смятах, че се е отказала. Ако бях на теб щях да се запозная, знам къде работи вече съм го проучил. Ставаш съмнителен вече. :1000 (29): Името си не казваш, а знаеш всеки как се казва, как изглежда и Бог знае още какво. Е, как ще го заговориш, като и ти се криеш, все едно ще те изядат :1000 (29): . Е, нали искате да потушавам бунтовете. Пък и трябва да се подкрепяме от един град сме. Не знам къде я виждат тази злоба всеки има право на мнение. До другото, имам дарбата да гадая. :1000 (29): Почти всичките активни потребители знам без да влагам някакви усилия. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 И мойте почват ктая на януари... още малко и мъката започва :girl_cry2: Аз една седмица ще пропусна и ще отида за втората половина. Практически английски 7 дни ще мине без мен. :1000 (20): Тия испански времена са пълно мазало, много са ми трудни, особено миналото време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 В тоя форум са останали само провалени лелички, заслепени и фанатични фенове, загорели гейове, злобни същества, аутсайдери, безмозъчни същества... Адио рио! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз една седмица ще пропусна и ще отида за втората половина. Практически английски 7 дни ще мине без мен. :1000 (20): Тия испански времена са пълно мазало, много са ми трудни, особено миналото време Абе и седмица да е.. в студ и лед знаеш ли как ми се ходи по лекции баш Ти сега работиш или времена ми учиш? Аааа.. къде се намираш :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари