Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Абе и седмица да е.. в студ и лед знаеш ли как ми се ходи по лекции баш :gun_bandana:

Ти сега работиш или времена ми учиш? Аааа.. къде се намираш :1000 (29): :1000 (29):

Дано да не е много студено и да няма сняг :(

Днес използвам, че няма работа и спрягам глаголи в различните времена. :3fdb8960598fa63e:

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

В тоя форум са останали само провалени лелички, заслепени и фанатични фенове, загорели гейове, злобни същества, аутсайдери, безмозъчни същества...

Адио рио!

На това бих каза злобен коментар, за който и да се отнася

Сподели в други сайтове

В тоя форум са останали само провалени лелички, заслепени и фанатични фенове, загорели гейове, злобни същества, аутсайдери, безмозъчни същества...

Адио рио!

На теб пък какво стана сега? И ти ли ще ни оставиш? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Дано да не е много студено и да няма сняг :(

Днес използвам, че няма работа и спрягам глаголи в различните времена. :3fdb8960598fa63e:

Дано! То където и да съм пак не искам да е студено и да има сняг :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

:1000 (10):

Само това ще кажа по повод писаниците снощи за мен. Просто много завиждам бе хора!!! Многоооо!!!

А за тези дето ме имат за злобна и завистлива да ме трият веднага орщт фейса... че ще почна и ще махна всички и жалкото е, че има хора дето уважавам и ме кефят и покрай тях и те ще заминат. Айде стига лицемерие.. добавете добричкото, мило зайче и ме махайте мен, а не ми говорите само тука как съм и била завиждала.

Айде млъкни вече, разбрахме те. Голяма истерия, голямо чудо.

Едно и също плямпаш от 1 година насам.

Сподели в други сайтове

Имах егати и съня. Сънувах, че аз ,Марин, Никола и Зайка ще ходим в плаза на Яница. И таман на най интересното и алармата звънна

Иул, за какво и Зайка :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

А за онова аз поне няма да го направя :D

:o :o :o

Адио рио!

???

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Дано! То където и да съм пак не искам да е студено и да има сняг :gun_bandana:

И АЗ! Всеки ден се моля да не вали сняг... ама като не си вкъщи е съвсем гадно.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Амброзиус Валин да коментира скандала на седмицата. ;)

Ами на мен ми беше ясно, че е фалшив, имайки впредвид качеството на снимките, които пуска в инстаграм.Визуално момчето на фейк снимките не е мой тип, със сигурност не си падам по него, просто комуникацията ни с рофл извън форума беше много интересна, намерихме много общи интереси и теми и ни беше забавно.Не мога да му се сърдя, че си крие самоличността, това е негов избор.Аз съм една мека Мария и това е. :1000 (29): А ти откъде знаеш интернет фамилията ми? :helpsmilie:

На Амброжката бих му пуснал ако бях гей, но факта че се занимава с него е лошо. Да го отлъчи и той!

Нали знаеш, че ти си моята неосъществена секс фантазия? :whistling:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Айде млъкни вече, разбрахме те. Голяма истерия, голямо чудо.

Едно и също плямпаш от 1 година насам.

Ми блокирай ме бе. Не си ти човека койти да ми каже дали да млъкна или не. Вземи млъкни ти. И се научи да смяташ

Сподели в други сайтове

Ами на мен ми беше ясно, че е фалшив, имайки впредвид качеството на снимките, които пуска в инстаграм.Визуално момчето на фейк снимките не е мой тип, със сигурност не си падам по него, просто комуникацията ни с рофл извън форума беше много интересна, намерихме много общи интереси и теми и ни беше забавно.Не мога да му се сърдя, че си крие самоличността, това е негов избор.Аз съм една мека Мария и това е. :1000 (29): А ти откъде знаеш интернет фамилията ми? :helpsmilie:

Нали знаеш, че ти си моята неосъществена секс фантазия? :whistling:

Беше???

R.I.P.

Сподели в други сайтове

И АЗ! Всеки ден се моля да не вали сняг... ама като не си вкъщи е съвсем гадно.

Щом се молим и двете за едно и също нещо, усилваме ефекта на молитвата, дано има резултат :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Доке, Дойчо, ама не и Дойчин

Аз нарочно ти казах Дойчин, да прозвуча по-строго. :1000 (29):

Браян, я кажи какво знаеш за мен. То не, че има нещо тайно за мен, де.

Присъединявам се към мразещите студа и снега!

image.jpg
Сподели в други сайтове

Аз нарочно ти казах Дойчин, да прозвуча по-строго. :1000 (29):

Браян, я кажи какво знаеш за мен. То не, че има нещо тайно за мен, де.

Присъединявам се към мразещите студа и снега!

Нормалните неща. Ти не си се крила, как изглеждаш, години, откъде си...:D

R.I.P.

Сподели в други сайтове

В смисъл ще прекратиш контакти заради едни фалшиви снимки?

Не, разбира се.Просто едно изясняване на ситуацията лично на мен няма да ми навреди.Всеки има правото да запази в тайна самоличността си, отделен е въпроса, че аз не одобрявам присвояването и представянето на чужди снимки за свои.

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Нормалните неща. Ти не си се крила, как изглеждаш, години, откъде си...:D

Еее, викам ще гръмнеш като ми издадеш някой любовник или нещо по така. Всеки си има тайни някакви.

Ще си направя нов профил и ще се крия :(

REPORT !! REPORT !! REPORT !!

https://www.instagram.com/Alex.sanderr9/

Impersonation Accounts =Сметки за представяне под чужда самоличност

как му е фейса ?

Ти пък нямаш ли си друга работа? Какво още се занимаваш с тоя?

image.jpg
Сподели в други сайтове

Ми блокирай ме бе. Не си ти човека койти да ми каже дали да млъкна или не. Вземи млъкни ти. И се научи да смяташ

Ма не се търпиш. Все някой трябва да ти го каже.

И престани да се изтъкваш , какво мислели другитеза теб, супер смешно е. Нито можеш да го докажеш, нито на някой му пука колко те били уважавали на всякъде. Това е като някакъв твой комплекс за малоценност, всеки път, като имаш конфронтация с някой и почваш да изброяваш, колко си уважавана на работа и колко много приятели имаш. Супер комплексарско.

Помня на мене миналта година, като ти казах че си ми анти, как почна да ми се обясняваш колко си харесвана и търсена и не знам си кво. Остави ги тея комплекси малко, живей си живота без да ти пука за мнението на хората. И да се обясняваш, че не ти пука - самия факт, че си почнала да триеш приятели от форума и после идваш тука и го заявяваш говори, че супер много ти пука.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...