heartless Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Абе и седмица да е.. в студ и лед знаеш ли как ми се ходи по лекции баш Ти сега работиш или времена ми учиш? Аааа.. къде се намираш :1000 (29): :1000 (29): Дано да не е много студено и да няма сняг Днес използвам, че няма работа и спрягам глаголи в различните времена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 В тоя форум са останали само провалени лелички, заслепени и фанатични фенове, загорели гейове, злобни същества, аутсайдери, безмозъчни същества... Адио рио! На това бих каза злобен коментар, за който и да се отнася Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 В тоя форум са останали само провалени лелички, заслепени и фанатични фенове, загорели гейове, злобни същества, аутсайдери, безмозъчни същества... Адио рио! На теб пък какво стана сега? И ти ли ще ни оставиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дано да не е много студено и да няма сняг Днес използвам, че няма работа и спрягам глаголи в различните времена. Дано! То където и да съм пак не искам да е студено и да има сняг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :1000 (10): Само това ще кажа по повод писаниците снощи за мен. Просто много завиждам бе хора!!! Многоооо!!! А за тези дето ме имат за злобна и завистлива да ме трият веднага орщт фейса... че ще почна и ще махна всички и жалкото е, че има хора дето уважавам и ме кефят и покрай тях и те ще заминат. Айде стига лицемерие.. добавете добричкото, мило зайче и ме махайте мен, а не ми говорите само тука как съм и била завиждала. Айде млъкни вече, разбрахме те. Голяма истерия, голямо чудо. Едно и също плямпаш от 1 година насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Имах егати и съня. Сънувах, че аз ,Марин, Никола и Зайка ще ходим в плаза на Яница. И таман на най интересното и алармата звънна Иул, за какво и Зайка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 А за онова аз поне няма да го направя :o В тоя форум са останали само провалени лелички, заслепени и фанатични фенове, загорели гейове, злобни същества, аутсайдери, безмозъчни същества... Адио рио! ??? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дано! То където и да съм пак не искам да е студено и да има сняг И АЗ! Всеки ден се моля да не вали сняг... ама като не си вкъщи е съвсем гадно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Амброзиус Валин да коментира скандала на седмицата. Ами на мен ми беше ясно, че е фалшив, имайки впредвид качеството на снимките, които пуска в инстаграм.Визуално момчето на фейк снимките не е мой тип, със сигурност не си падам по него, просто комуникацията ни с рофл извън форума беше много интересна, намерихме много общи интереси и теми и ни беше забавно.Не мога да му се сърдя, че си крие самоличността, това е негов избор.Аз съм една мека Мария и това е. :1000 (29): А ти откъде знаеш интернет фамилията ми? На Амброжката бих му пуснал ако бях гей, но факта че се занимава с него е лошо. Да го отлъчи и той! Нали знаеш, че ти си моята неосъществена секс фантазия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Айде млъкни вече, разбрахме те. Голяма истерия, голямо чудо. Едно и също плямпаш от 1 година насам. Ми блокирай ме бе. Не си ти човека койти да ми каже дали да млъкна или не. Вземи млъкни ти. И се научи да смяташ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ами на мен ми беше ясно, че е фалшив, имайки впредвид качеството на снимките, които пуска в инстаграм.Визуално момчето на фейк снимките не е мой тип, със сигурност не си падам по него, просто комуникацията ни с рофл извън форума беше много интересна, намерихме много общи интереси и теми и ни беше забавно.Не мога да му се сърдя, че си крие самоличността, това е негов избор.Аз съм една мека Мария и това е. :1000 (29): А ти откъде знаеш интернет фамилията ми? Нали знаеш, че ти си моята неосъществена секс фантазия? Беше??? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 И АЗ! Всеки ден се моля да не вали сняг... ама като не си вкъщи е съвсем гадно. Щом се молим и двете за едно и също нещо, усилваме ефекта на молитвата, дано има резултат :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Беше??? По-скоро подозирах.Аз, също като вас разбрах вчера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Щом се молим и двете за едно и също нещо, усилваме ефекта на молитвата, дано има резултат :1000 (29): То без ритуал не става! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 То без ритуал не става! :1000 (29): Ако знаеш подходящ ритуал, кажи го Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Доке, Дойчо, ама не и Дойчин Аз нарочно ти казах Дойчин, да прозвуча по-строго. :1000 (29): Браян, я кажи какво знаеш за мен. То не, че има нещо тайно за мен, де. Присъединявам се към мразещите студа и снега! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 По-скоро подозирах.Аз, също като вас разбрах вчера. В смисъл ще прекратиш контакти заради едни фалшиви снимки? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз нарочно ти казах Дойчин, да прозвуча по-строго. :1000 (29): Браян, я кажи какво знаеш за мен. То не, че има нещо тайно за мен, де. Присъединявам се към мразещите студа и снега! Нормалните неща. Ти не си се крила, как изглеждаш, години, откъде си... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 REPORT !! REPORT !! REPORT !! https://www.instagram.com/Alex.sanderr9/ как му е фейса ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 В смисъл ще прекратиш контакти заради едни фалшиви снимки? Не, разбира се.Просто едно изясняване на ситуацията лично на мен няма да ми навреди.Всеки има правото да запази в тайна самоличността си, отделен е въпроса, че аз не одобрявам присвояването и представянето на чужди снимки за свои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Нормалните неща. Ти не си се крила, как изглеждаш, години, откъде си... Еее, викам ще гръмнеш като ми издадеш някой любовник или нещо по така. Всеки си има тайни някакви. Ще си направя нов профил и ще се крия REPORT !! REPORT !! REPORT !! https://www.instagram.com/Alex.sanderr9/ Impersonation Accounts =Сметки за представяне под чужда самоличност как му е фейса ? Ти пък нямаш ли си друга работа? Какво още се занимаваш с тоя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Леле,уж никой не ме бръснел за жив,а не спирате да ме коментирате трети ден. :1000 (29): Сладурите ми те Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ми блокирай ме бе. Не си ти човека койти да ми каже дали да млъкна или не. Вземи млъкни ти. И се научи да смяташ Ма не се търпиш. Все някой трябва да ти го каже. И престани да се изтъкваш , какво мислели другитеза теб, супер смешно е. Нито можеш да го докажеш, нито на някой му пука колко те били уважавали на всякъде. Това е като някакъв твой комплекс за малоценност, всеки път, като имаш конфронтация с някой и почваш да изброяваш, колко си уважавана на работа и колко много приятели имаш. Супер комплексарско. Помня на мене миналта година, като ти казах че си ми анти, как почна да ми се обясняваш колко си харесвана и търсена и не знам си кво. Остави ги тея комплекси малко, живей си живота без да ти пука за мнението на хората. И да се обясняваш, че не ти пука - самия факт, че си почнала да триеш приятели от форума и после идваш тука и го заявяваш говори, че супер много ти пука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Леле,уж никой не ме бръснел за жив,а не спирате да ме коментирате трети ден. :1000 (29): Сладурите ми те БОЖЕ МОЙ. ТИ СРАМ НЯМАШ ЛИ !?!?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 REPORT !! REPORT !! REPORT !! https://www.instagram.com/Alex.sanderr9/ Impersonation Accounts =Сметки за представяне под чужда самоличност как му е фейса ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари