THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз нарочно ти казах Дойчин, да прозвуча по-строго. Аз щи каа на теб "нарочно" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Еее, викам ще гръмнеш като ми издадеш някой любовник или нещо по така. Всеки си има тайни някакви. Ще си направя нов профил и ще се крия Ти пък нямаш ли си друга работа? Какво още се занимаваш с тоя? Между другото това е първия форум където някой иска да разбере кой съм и как изглеждам. Нещо като сайт за запознанства е. :1000 (29): Навсякъде сме си писали и забавлявали, дори сме се срещали. Скайп си беше върха, но всеки сам е избирал дали да се покаже. Не е било от значение. А тук щом не те видят значи не те познавам. Кой си, какво искаш от мен, следиш ли ме? :1000 (29): Честно не ги разбирам. Параноята е в повече тук. Сега е много по лесно да разбереш кой, кой е. Социалните мрежи го позволяват. Затова и до скоро нямах фейсбук. БОЖЕ МОЙ. ТИ СРАМ НЯМАШ ЛИ !?!?!?! Интуиция, казах ви, че няма да напусне. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ма не се търпиш. Все някой трябва да ти го каже. И престани да се изтъкваш , какво мислели другитеза теб, супер смешно е. Нито можеш да го докажеш, нито на някой му пука колко те били уважавали на всякъде. Това е като някакъв твой комплекс за малоценност, всеки път, като имаш конфронтация с някой и почваш да изброяваш, колко си уважавана на работа и колко много приятели имаш. Супер комплексарско. Помня на мене миналта година, като ти казах че си ми анти, как почна да ми се обясняваш колко си харесвана и търсена и не знам си кво. Остави ги тея комплекси малко, живей си живота без да ти пука за мнението на хората. И да се обясняваш, че не ти пука - самия факт, че си почнала да триеш приятели от форума и после идваш тука и го заявяваш говори, че супер много ти пука. Ами като не се търпя хората са измислили блок опция и вие не се търпите за караниците за чалгаджийки, но ги подминавам и не ви казвам какво да правите. Да, уважавана съм. Проблем ли е? Ако искам ще го изтъквам, ако искам не. Нито знаеш в мен какво е, нито можеш да четеш мисли, че да казваш дали ми пука или не. Нито си психолог. Трия от приятелите, защото не понасям лицемерието. Не може 1 човек да има лошо мнение за теб и да ти е в приятели. Какво дири там тогава??? Аз за мен си знам каква е истината. Дали съм харесвана или не, всеки е свободен да си мисли каквото иска, хората, коити трябва и са важни за мен също го знаят. Ок, ти си мисли, че съм грозна, нежелана, сама и т.н. и т.н. И за приятелите го казах само заради зайка, а не че съм изтъквала. Не съм някоя с 4673478 приятели. Това, че някои са го разбрали погрешно вина нямам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Е, не- колегата Ники е бил облечен като поп на Коледното парти на персонала. Направо тоз човек като го видя и ми оправя настроението. Откъде го измисли така да се облече. :roll1: :roll1: И управителката вика и да спечели голямата награда да пее с поп, кога друг път ще ви се случи това. Управителката вика : Нека започнем с песен номер 1 и колежката-студена кухня дето се завърна попфолк фенката вика на Ники: Шушана и всичко се смее. Ей, колежката-студена кухня вика: Шушана е кръчмарки хит на Наско Ментата и всичко се хили и после я подкараха в ремикса и всичко пее. Управителката вика: Така, това е лирично отклонение. Ей няма да се спрат да се делят кой слушал попфолк и кой не- музиката е една. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Смит си е заслужил бана и много добре го знае, не е дете да се сърди. Форума си има правила и може би просто трябва да се научиш да рзграничаваш майтап от подигравка. Не те познавам и нямам как да изразя мнение за тебе, дори не съм си контактувала с теб. Хората за които говориш имат наказание, но са изразени в проценти. Дали ще е бан или проценти, преценяваме ние - модереаторите. Това че съм се шегувала и забавлявала не ме прави на селяндурско ниво, ето че ти си тази, която ми дава определения. Ако очакваш да те обидя, няма да го направя. Никого не защитавам, не взимам страни. Искаш да кажеш, че темата пропадна без хрофлх9 ли? (даже името му не знам за да изразя с него)... Той също ежедневно се заяждаше, провокираше и обиждаше останалите, като ги принизяваше, а себе си изкара най-добрия и успял на света. На него защо нищо не му каза? Поведението му добро ли беше? Нищо няма да кажеш, защото те защитаваше и никога не е плюл по теб. Но това не значи, че поведението му беше ок, нали? Казвам,че си слязла на тяхното ниво,а не че си по принцип на него.Ти заемаш тяхната страна,то е явно.Аз също няма да те обидя,защото имам уважение към теб и мнението ми за теб преди да станат последните събития, беше много хубаво,докато ти не застана на тяхната страна без да сме имали някакъв вид комуникация с теб,т.е. заставаш на страната на тези,които ме обиждат било то с причина или не , без нищо да съм ти направила.Разбирам,че единият от тях ти е приятел,но това не оправдава нетърпимото му поведение.За Кондьо и него не ми пука,но не очаквах и ти да почнеш с тях да се "шегуваш".Не мисля,че и на теб би ти било приятно да се шегуват с името ти. За темата говоря цялостно.Доста хора допринесоха за неприятната обстановка тук,включително и аз.Но виждаш от няколко дни дори и не си правя труда да се занимавам с тях,хрофл го няма и те пак продължават да ни одумват.Много ясно , че ще се защитя.И тебе така да те нападат дори когато те няма и ти ще се защитиш.Аз не го оправдавам за скандалите,в които е участвал,нито той мен .Разбирам го , защото те го нападат всички наведнъж както и мен,какво поведение очакваш в такава ситуация? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Някой ако може да ми свали песента цък 3:13 която е. Благодаря. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Някой ако може да ми свали песента цък 3:13 която е. Благодаря. http://www118.zippyshare.com/v/NRRNFwIQ/file.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не знам защо управителката си е помислила, че Ники е бил като поп облечен. По- напред е бил маскиран и облечен като от "Междузвездни войни" и с едни пръстени на ръцете. Много готин е бил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Между другото това е първия форум където някой иска да разбере кой съм и как изглеждам. Нещо като сайт за запознанства е. :1000 (29): Навсякъде сме си писали и забавлявали, дори сме се срещали. Скайп си беше върха, но всеки сам е избирал дали да се покаже. Не е било от значение. А тук щом не те видят значи не те познавам. Кой си, какво искаш от мен, следиш ли ме? :1000 (29): Честно не ги разбирам. Параноята е в повече тук. Сега е много по лесно да разбереш кой, кой е. Социалните мрежи го позволяват. Затова и до скоро нямах фейсбук. Интуиция, казах ви, че няма да напусне. :1000 (29): Тук са параноици. А и ги влече да правят 'скандални разкрития'. Аз повечето нито ги знам как се казват, нито как изглеждат. А и не ми е важно. Аз вече нямам фейсбук. Деактивирах го, изнервя ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Тук са параноици. А и ги влече да правят 'скандални разкрития'. Аз повечето нито ги знам как се казват, нито как изглеждат. А и не ми е важно. Аз вече нямам фейсбук. Деактивирах го, изнервя ме. Имам няколко въпроса към теб: 1. Защо реши да спреш хляба? 2. Как си набавяш нужните въглехидрати за деня при положение, че не го ядеш? 3. Как си набавяш витамините и минералите, които се съдържат в пшеницата? 4. Защо спря кафето? 5. Има ли други основни групи храни, които избягваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Добър вечер! Добър вечер, драги зрители! Навън е зверски студ, не препоръчвам на никой да излиза. Половите ми органи станаха на стафида. Днес какво се е случило. xroflx9 е дръзнал да напише коментар, а никой не го е цитирал или приветствал. Срамота! Гавраила тръгнала да обяснява колко много харесвала Стела до момента, в който Стела не почнала да я нарича "Гавраила". Ех, тва девойче, не спира да си търси подръжници. Денис е изригнал подобаващо! Истински представител на поколението на 90-те с яките настроения. И размяна на реплики между Арвито и Сашо - старата любов ръжда не хваща. Това е обзора на деня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 http://www118.zippyshare.com/v/NRRNFwIQ/file.html Мерси! :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мерси! Форума е препълнен с извратени психопати Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не знам защо управителката си е помислила, че Ники е бил като поп облечен. По- напред е бил маскиран и облечен като от "Междузвездни войни" и с едни пръстени на ръцете. Много готин е бил. На 8 ден майка ти проговаря, край със спокойствието. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Форума е препълнен с извратени психопати Такива сме. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Колегата Ники е Водолей. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 какво ? 500 е под нивото на Галена ! очаквам минимум 600 аз съм готов с 2 лаптопа,6 телефона,2 таблета,2 смарт тв, 4 форума с над 100.000 хил. АКТИВНИ ПОТРЕБИТЕЛИ. Готов съм за СПАМ Действай няма време! Ако ти се сбъдне прогнозата ще те черпя един бонбон. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Действай няма време! Ако ти се сбъдне прогнозата ще те черпя един бонбон. :1000 (29): :roll1: Забелязах , че за втори път я пoстваш тази песен,а ми е любима Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :roll1: Забелязах , че за втори път я пoстваш тази песен,а ми е любима Не знаех. Предпочитам я пред Галена! :1000 (29): Песента е много хубава, рядко денс песни ме впечатляват вече.. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Имам няколко въпроса към теб: 1. Защо реши да спреш хляба? 2. Как си набавяш нужните въглехидрати за деня при положение, че не го ядеш? 3. Как си набавяш витамините и минералите, които се съдържат в пшеницата? 4. Защо спря кафето? 5. Има ли други основни групи храни, които избягваш? Няма причина, просто преди години работех от понеделник до събота по над 10-12 часа и не ми оставаше време да ям. Стомахът ми се беше посвил и като ядях с хляб, ми ставаше адски тежко. Все едно имах топка в корема. Сигурно от картофи, ориз или овесени/пшенични ядки. В университета карах на цигари и кафета и не ми беше ок. Освен това реших, че не ми харесва вкуса на кафето и повече ми вреди, отколкото да ми помага с нещо. Първите се седмици, като го спрях, ме болеше глава и бях като ударен самолет. Сега пия зелен и черен чай и ми е супер. Други групи храни не избягвам. Просто не ям неща, които не ми влияят добре на организма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 На организма му трябват три дни за хляба след това все едно никога не си го консумирал. С кафето и при мен е така. До обяд не мога да се събудя все ми е сънено а следобед адски ме боли главата.Едно кафе сутрин ми стига, второто е глезене. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 В 00:00 часа ще има обаждане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз и от кафето си изчистих организма. Наистина първите две седмици без него ми бяха доста гадни, но съм твърдоглава и вече и през ума не ми идва да си направя или поръчам. Даже на вкус ми е гадно, а го пиех чисто и силно. Вкараш ли си филма, че нещо не ти е потребно, няма проблем да го спреш. Само за цигарите не мога да се надъхам нещо. Пуша адски малко - по цигара-две и то не всеки денз но все пак... Ще спра и тах окончателно, близо съм до това решение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари