Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Без цигари ме хващат лудите, нервност, криво ми е и се изпокарвам с всички. Така ми действат, когато нямам а ми се пуши. Три пъти съм пробвал да ги спра и все така. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Без цигари ме хващат лудите, нервност, криво ми е и се изпокарвам с всички. Така ми действат, когато нямам а ми се пуши. Три пъти съм пробвал да ги спра и все така. :1000 (29): Аз остави, че се изпокарвам с всички ами и умирам от глад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не знаех. Предпочитам я пред Галена! :1000 (29): Песента е много хубава, рядко денс песни ме впечатляват вече.. Цяло лято звучеше в колата!Много готина и свежа песничка,а клипът е топ.Там беше снимала и Гери-Никол "Готина и луда" , но не го представиха толкова красиво като в този Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Радвам се че господ ме е дарил с издръжлив характер и не ми трябват цигари за да се боря с ежедневния стрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Радвам се че господ ме е дарил с издръжлив характер и не ми трябват цигари за да се боря с ежедневния стрес. Късметлия!Аз преди бях твърдо против цигарите,даже когато цялата ми компания пушеше аз отказвах. Дори не мога да си обясня защо почнах да пуша,а сега ми е трудно да ги спра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз остави, че се изпокарвам с всички ами и умирам от глад. Глада умея да го контролирам с воля. Радвам се че господ ме е дарил с издръжлив характер и не ми трябват цигари за да се боря с ежедневния стрес. Не знам дали е само до характера и волята. Другите пушиха и аз пропуших да не съм по назад. Даже отначало ми бяха гадни а сега без тях не мога. Късметлия!Аз преди бях твърдо против цигарите,даже когато цялата ми компания пушеше аз отказвах. Дори не мога да си обясня защо почнах да пуша,а сега ми е трудно да ги спра Лесно се почват и трудно се спират. И с това изнервящо ежедневие е абсурт да се спрат. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Глада умея да го контролирам с воля. Не знам дали е само до характера и волята. Другите пушиха и аз пропуших да не съм по назад. Даже отначало ми бяха гадни а сега без тях не мога. Лесно се почват и трудно се спират. И с това изнервящо ежедневие е абсурт да се спрат. Днеска само мога да те цитирам без да пиша и да кажа каквото искам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз мога без цигари, а пуша. Трябва да ги спра, че излишно тровене и пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз мога без цигари, а пуша. Трябва да ги спра, че излишно тровене и пари. Аз пък направих скрийн на аватара, който току-що махна, и ще го пратя на майка ти да й кажа в кой форум си показваш прелестите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз мога без цигари, а пуша. Трябва да ги спра, че излишно тровене и пари. Днес защо така експлоадира? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз пък направих скрийн на аватара, който току-що махна, и ще го пратя на майка ти да й кажа в кой форум си показваш прелестите. :1000 (29): Вижда ми се доста окосмен обаче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Вижда ми се доста окосмен обаче Готин е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Готин е. е да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Готин е. На теб харесва ли ти? Това къде? Пак съм изтървал. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Това къде? Пак съм изтътвал. :1000 (29): Аватара му. Той го махна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аватара му. Той го махна. Да видях го, като го цитирах беше там, но не ми направи никакво впечатление. Освен цветовете. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Сега като стане 00:00 часа и звъня на Ники да му честитя рождения ден да съм първата, която да му честити. Това е традиция, така е и на моя рожден ден. После в неделя отбелязваме и рождения ден на Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 На какъв сайт попаднах съвсем случайно, докато се ровех из Гугъл: Плащат ти, за да кликваш на някви линкове. Сигурно сте ги чували. Обаче повечето такива сайтове дават по по-малко от 1 цент на кликване, а тоя дава по 5 цента, което е направо нечувано. И вече на ден в зависимост колко оферти имат - толкова клика можеш да направиш. Супер бързо става. Реших да се регна да видя за какво става въпрос. Ами за тия два дни съм отделил неповече от 6 минути и вече съм спечелил 1.50 лв. Сайтът е легитимен и плаща честно на всички потребители - доказан е. Може и да си правиш реферали, като зарибяваш хора и ще получаваш кинти за тва. Тъпото е, че всеки ден има различен брой оферти на които да кликаш. Вчера имаше само 3, днес имаше към 10. Докато сте на комповете и не правите нищо, просто може да ви седи сайта отворен и периодично да проверявате дали има оферти. За два дни съм направил 1.50 лв. Ако върви със същото темпо, за месец ще се съберат към 25-30 лв - че това си е едно стабилно напиване в някоя кръчма. Просто само да кликнеш на няколко линка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Рожденият ден на моя Ники идвааааааааааааааааааааааа, после и на Рикииииии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Прати го на лично. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Рожденият ден на моя Ники идвааааааааааааааааааааааа, после и на Рикииииии. После моя на Кондомчо, Дойчо, Лакибебе, Христина имаше и още. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Прати го на лично. Ще ми станеш ли реферал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 После моя на Кондомчо, Дойчо, Лакибебе, Христина имаше и още. :1000 (29): Коя зодия си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ще ми станеш ли реферал? Щом трябва. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 На какъв сайт попаднах съвсем случайно, докато се ровех из Гугъл: Плащат ти, за да кликваш на някви линкове. Сигурно сте ги чували. Обаче повечето такива сайтове дават по по-малко от 1 цент на кликване, а тоя дава по 5 цента, което е направо нечувано. И вече на ден в зависимост колко оферти имат - толкова клика можеш да направиш. Супер бързо става. Реших да се регна да видя за какво става въпрос. Ами за тия два дни съм отделил неповече от 6 минути и вече съм спечелил 1.50 лв. Сайтът е легитимен и плаща честно на всички потребители - доказан е. Може и да си правиш реферали, като зарибяваш хора и ще получаваш кинти за тва. Тъпото е, че всеки ден има различен брой оферти на които да кликаш. Вчера имаше само 3, днес имаше към 10. Докато сте на комповете и не правите нищо, просто може да ви седи сайта отворен и периодично да проверявате дали има оферти. За два дни съм направил 1.50 лв. Ако върви със същото темпо, за месец ще се съберат към 25-30 лв - че това си е едно стабилно напиване в някоя кръчма. Просто само да кликнеш на няколко линка. 1.50 за 2 дни? Ти направо ще забогатееш. Чакам си подарък за Коледа в такъв случай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари