Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Да мила помня. Една руса красавица на профилната Ама от Руже разбрах за историята около тази персона. Нямала съм някакви отношения с тази. Дааа аз за историята питам ...беше голямо шоу тогава. Една история сега много ми напомни на онази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Малеее колко е пухино. Ама толкова големи ли си остават или растат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дааа аз за историята питам ...беше голямо шоу тогава. Една история сега много ми напомни на онази. Със Радостин ли? Оня със зъбите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Със Радостин ли? Оня със зъбите? Бъгс Бъни? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Бъгс Бъни? Какъв е сладур, да го намачкаш направо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Малеее колко е пухино. Ама толкова големи ли си остават или растат Растат, но са горе-долу колкото Джак Ръсел. Малко дълги, космати и изглеждат дебели, но са много енергични. У нас почти няма такива, внасят се от чужбина и са бая скъпи. https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Уелско_корги_пембрук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Със Радостин ли? Оня със зъбите? Русия нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не ми отива онази кротка на вид любов, да ме ревнуваш, да се правиш че ти е все едно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Русия нали? Същият Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Същият Знам колко много ти липсва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Добро утро! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Днес е мноооооого специален ден, защото мойто Ники има рожден ден. :heart: И една негова любима песничка Той много си пада по мелодичните песни, по гръцкото, а и има гръцки корени в рода му. Тъй, че моят Ники знае гръцки, специален е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Баща ми специално идва при мен да ми каже, че ще дават сега Асен Блатечки. Как копираме чуждите предавания- известна личност се вози в кола с водещ и му задават въпроси, само че тука е такси с Асен. Преди и Рики беше в едно такова предаване, возеше се в кола с водещ и му задаваше въпроси и пяха. Беше много хубаво. Нашите не могат да го направят тъй. Същото го копират и по Нова- там пък с Мондьо в колата и някой известен. Иначе Асен е готин както винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 И да въртиме мама :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Много тъп песен, около минута я изтърпях Тая година на Галена само 'Моро му' е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Не я слушай Ружето, тя само така говори. Иначе, като завали сняг, излиза пред блока да прави снежни човеци и замерва хората със снежни топки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 :girl_cry2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Аз пък направих скрийн на аватара, който току-що махна, и ще го пратя на майка ти да й кажа в кой форум си показваш прелестите. :1000 (29): Заради такива коментари го махнах. Идеята е да изглеждам дяволски, но заради голотата не се получи. Вижда ми се доста окосмен обаче Повече ме кефи така, а и ме мързи да ги махам. За зимата да ми топли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Заради такива коментари го махнах. Идеята е да изглеждам дяволски, но заради голотата не се получи. Повече ме кефи така, а и ме мързи да ги махам. За зимата да ми топли. А защо си махна първия ав... беше много добра снимката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 А защо си махна първия ав... беше много добра снимката. Защото вчера много се издразних, но ми мина. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Защото вчера много се издразних, но ми мина. :1000 (29): Явно бързо ти минана, като се ядосаш. Ми върни си снимката тогава. Пробвой да направиш нея дяволска, може да се получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Явно бързо ти минана, като се ядосаш. Ми върни си снимката тогава. Пробвой да направиш нея дяволска, може да се получи. Готово, шефке. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Готово, шефке. Така е много по-добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари