THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Как сте, хора? Някой са сексуално настроени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Много ни се спи..... ти? Леко се разболявам аз, а иначе сутрин като трябва да стана много ми се спи, ама вечер като трябва да си легна, не си давам зор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Smith: Като ми изтече бана няма да се върна Супер. Една хлебарка по-малко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Леко се разболявам аз, а иначе сутрин като трябва да стана много ми се спи, ама вечер като трябва да си легна, не си давам зор. И аз! Сутрин ми се плаче, мисля че умирам. Май повечето сме така с лягането. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Тя ще се завърне ударно ще видиш Не се и съмнявам, ама днес и Танчето се включи и стана скандално. :1000 (29): Повече няма да ходя на фитнес и на народни танци в един ден. Капка сили нямам, утре няма да мога да ходя сигурно. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Не се и съмнявам, ама днес и Танчето се включи и стана скандално. :1000 (29): Повече няма да ходя на фитнес и на народни танци в един ден. Капка сили нямам, утре няма да мога да ходя сигурно. :1000 (29): Танчето ме изкефи как я постави на място. Но като видях как ни кълне не се стърпях. Утре ще ти е мъка....Аспирин? Али ще ти даде от неговия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 А каква си антилопа,газела,да ти пръсна дисплея,панела,такава сочна как да не опитам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Супер. Една хлебарка по-малко... Да ама ме. Ще ти се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Супер. Една хлебарка по-малко... Аман от мишки в тоя форум Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Аман от хора,които са аутсайдери в обществото и търсят внимание тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Клавиатурата на новия лаптоп на брат ми свети червено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 А има ли антилопи тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Аман от фейкове и хора, който отчаяно изпитват нужда да бъдат оправенини. Фантазьори колкото щеш! Маладьец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 А има ли антилопи тук? Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Аман от фейкове и хора, който отчаяно изпитват нужда да бъдат оправенини. Фантазьори колкото щеш! Маладьец Аман от селски завистливци,жадни за внимание.Изгради си социален живот,че ме е жал за теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Да И на дявола жената е тук :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 А има ли антилопи тук? Ох, не я спирам тази песен. Тита ги смачка и това е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 И на дявола жената е тук :1000 (29): Дама Тита пак ги смаза.Коментирай,че дори БИК бяха размаза от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Ох, не я спирам тази песен. Тита ги смачка и това е! Много я харесвам още от куклата. Няма слабо при нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Танчето ме изкефи как я постави на място. Но като видях как ни кълне не се стърпях. Утре ще ти е мъка....Аспирин? Али ще ти даде от неговия Танчето беше топ. Нищо няма да пия за сега. Утре ще видим какво ще е положението. Ако имам проблеми, ще го мисля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Дама Тита пак ги смаза.Коментирай,че дори БИК бяха размаза от нея. На мен ми харесва и тяхната песен много. Но Тита е топ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 На мен ми харесва и тяхната песен много. Но Тита е топ Да подгреем с Тита преди Георги-Никол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Аман от селски завистливци,жадни за внимание.Изгради си социален живот,че ме е жал за теб. каза ми аз да не те цитирам, ама ти без мен не можеш фейк! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 каза ми аз да не те цитирам, ама ти без мен не можеш фейк! Реших да ти обърна малко внимание,че гледам във всички теми драпаш за такова,аутсайдерче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Да подгреем с Тита преди Георги-Никол. Тита е по-яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари