Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Мисля че съм хейтър? Или просто ми е все тая къв празник е, щом 364 дни масовката са лайнари, а за един ден всеки се преструва на човек. Снимка пред елхата, 24 каратова усмивка, ,ракия и кИфтета, ден на християнското семейство, а повечето даже не са чели един абзац от религията която изповядват...Вчера нашите ми скапаха толерантността относно шибаната Коледа, която е по-фалшива от турски анцунг.

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

+1

Цял ден се занимавам с лицемери.

Най ми е забавно да чета коментари от типа "Днес е Коледа, нека бъдем добри, нека да не хейтим!". :1000 (29):

Викаш, нищо че хейтим 364 дни в годината, ако един ден не го правим, Дядо Господ Гоги ще прости и накрая ще отидем в Рая..

Сподели в други сайтове

Мисля че съм хейтър? Или просто ми е все тая къв празник е, щом 364 дни масовката са лайнари, а за един ден всеки се преструва на човек. Снимка пред елхата, 24 каратова усмивка, ,ракия и кИфтета, ден на християнското семейство, а повечето даже не са чели един абзац от религията която изповядват...Вчера нашите ми скапаха толерантността относно шибаната Коледа, която е по-фалшива от турски анцунг.

Както виждаш всичко идва от семейството. Няма значение какъв ден е. Ако ти не си го направиш хубав и весело, няма кой да ти го направи. :)

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

И Рики е пял We Are the world с най-големите звезди на една сцена- песента, която пяха преди малко в Българската Коледа:

Жалко, че Павароти почина, правеше такива концерти с изпълнители. Рики беше късметлия да бъде няколко пъти да пее на Павароти и приятели, Party in the park и да бъде на една сцена с толкова големи имена, не на всеки може да се случи.

Сподели в други сайтове

Има нещо вярно в думите ти....

Сподели в други сайтове

Както виждаш всичко идва от семейството. Няма значение какъв ден е. Ако ти не си го направиш хубав и весело, няма кой да ти го направи. :)

Аз си го правя хубаво всекидневно и Коледа за мен не е нищо повече,от ден, измислен за изкарване на много пари...а и също - да насажда религиозна помия в хората. А те горките дори не знаят колко преписана и променена е Библията, но нека празнуваме - пореден повод да пийнем ракийца, винце или някой друг алкохол и да забравим за проблемите...до утре, когато вече не е Коледа.

Не мерси. :)

Сподели в други сайтове

Аз като човек, който обожава класации, недоумявам защо тези телевизии нямат архиви с годишните си класации. Дай сега да вися 6 часа пред телевизора на Коледа, че аджеба да я видя.

Сподели в други сайтове

Аз си го правя хубаво всекидневно и Коледа за мен не е нищо повече,от ден, измислен за изкарване на много пари...а и също - да насажда религиозна помия в хората. А те горките дори не знаят колко преписана и променена е Библията, но нека празнуваме - пореден повод да пийнем ракийца, винце или някой друг алкохол и да забравим за проблемите...до утре, когато вече не е Коледа.

Не мерси. :)

Има хора пият всеки ден. :1000 (29): Празниците са създадени да сплотяват. Да оставят живи някакви традиции. Хубаво е да се потчитат (спазват) за да могат да останат за поколенията и за напред. Иначе не вярвам в нищо, но това не пречи да ги празнувам. :)

Аз като човек, който обожава класации, недоумявам защо тези телевизии нямат архиви с годишните си класации. Дай сега да вися 6 часа пред телевизора на Коледа, че аджеба да я видя.

И аз гледах в сайта им. Толкова няма кой да им я публикува. :mf_surrender:

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Викам ще направиш някоя фотосесия с коледна шапка ама няма! :roll1:

Атеист съм и не празнувам толкова Коледа. Просто ми харесва, че е светъл празник и го честитя на приятели и познати, макар и да не празнувам. :D

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...