Guest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 В момента във филма на Дисни Бела Торн още естествена и да е на 15-16 години там. В наши дни вече е на 20 години и с надути устни и силикон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 КОЛЕДА КАТО ОТ ПРИКАЗКИТЕ: Кои градове в света са с най-бляскава украса? https://nova.bg/galleries/view/2017/12/14/5...украса-в-света/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Много любима ми беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Благодаря на Христина за коледния подарък. Нека ти се връща. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 No 18-Shape of you Top 117 Radio The Voice, a в топ 100 на The Voice TV e номер 2. No 21- Camila Cabello- In the club в топ 117 на radio The Voice. Същата песен в топ 100, но на The Voice TV e чак на номер 45. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Shape of you е песента. Какво е това 18-то място, пълни глупости. Гледай Снежанка, интересен ми се вижда. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Shape of you е песента. Какво е това 18-то място, пълни глупости. Гледай Снежанка, интересен ми се вижда. Гледам го, прекалено много насилие и убийства. Снежанка е Кристен Стюарт. Shape Of you e номер 2 Тhe Voice Top 100 на The Voice TV, по радиото им е номер 18. Swalla e номер 10 сега. Къде ли ще е Деспасито. Деспасито е номер 6 в топ 117 на радио Дъ Войс, а в топ 100 на Дъ Войс Тв е номер 1. No 5 в топ 117 на радио Дъ Войс -Subeme La Radio, a в топ 100 на Дъ Войс Тв е номер 7 No 4- Tuesday. Номер 1 ще е различен от този на The Voice TV бяха казали. Деспасито е номер 1 в Топ 100 на The Voice TV, а в топ 117 на радио The Voice e чак на номер 6. По телевизията повече са я въртяли. Номер 2 е Паскал Джуниър- Holdin on. Пак рано ще свършат. Започнала е класацията от 14:00 часа- 117 песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Уау, номер 1 в топ 117 на радио Дъ Войс е Massari-Done Da Da, а по The Voice TV в топ 100 номер 1 е Деспасито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Уау, номер 1 в топ 117 на радио Дъ Войс е Massari-Done Da Da, а по The Voice TV в топ 100 номер 1 е Деспасито. Пълни глупости. При това на Massari е кавър. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Зайкиньо престани с тия класации Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Юхууууу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 17 гост(и), 28 регистриран(и), 19 скрит(и) Как се правите невидими и мен някой да ме светне гледах нищо не открих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 17 гост(и), 28 регистриран(и), 19 скрит(и) Как се правите невидими и мен някой да ме светне гледах нищо не открих В началото когато влизаш и си пишеш паролата, има отметка "влез, като скрит" ... Цъкаш си там и готово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 В началото когато влизаш и си пишеш паролата, има отметка "влез, като скрит" ... Цъкаш си там и готово. Благодаря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Благодаря За нищо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Благодаря Всички станахте скрити. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Всички станахте скрити. Много ясно, всички сме скрити лимонки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Всички станахте скрити. Какво лошо има? Влизам скрит от години. Само за наградите правя изключение понякога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Какво лошо има? Влизам скрит от години. Само за наградите правя изключение понякога. Aз никога не съм влизала скрита. Но не ми прече де... щом ви харесва се скривайте :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Много ясно, всички сме скрити лимонки Кажи мерси сега... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Много ясно, всички сме скрити лимонки Направо бомби! :1000 (29): Какво лошо има? Влизам скрит от години. Само за наградите правя изключение понякога. Така не знам кога сте на линия. :1000 (29): Бил съм и аз скрит, но това е стратегия. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Aз никога не съм влизала скрита. Но не ми прече де... щом ви харесва се скривайте :1000 (29): :1000 (29): Ти като модератор предполагам ги виждаш и скрити. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Направо бомби! :1000 (29): Така не знам кога сте на линия. :1000 (29): Бил съм и аз скрит, но това е стратегия. Особено аз, както съм червена веднага се набивам на очи.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Особено аз, както съм червена веднага се набивам на очи.. :1000 (29): Да :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари