xroflx9 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Защо си кльощав, на фитнес не ходиш ли? Честито на имениците днес! Аз на фитнес си ходя,но по-любопитно ми е защо щом не съм ти фактор от вчера не спираш да ме цитираш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Аз на фитнес си ходя,но по-любопитно ми е защо щом не съм ти фактор от вчера не спираш да ме цитираш? Защото те видях на снимка и ми стана любопитно. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Защото те видях на снимка и ми стана любопитно. Не знам на каква снимка си ме видял,но определено не съм кльощав,така че конспирациите ви пак отидоха на кино. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Какви са тези измислени празници всяка година не мога да разбера. Уж на Св. Татяна на 12 януари имам имен ден, сега пък се оказа, че и днес имам и ми честитят. Само си мислят ей така празниците. Изобщо не го празнувам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Това звучало много добре, зариби ме доста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Какви са тези измислени празници всяка година не мога да разбера. Уж на Св. Татяна на 12 януари имам имен ден, сега пък се оказа, че и днес имам и ми честитят. Само си мислят ей така празниците. Изобщо не го празнувам. И на мен постоянно ми честитят и на Коледа и много се дразня )) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Не знам на каква снимка си ме видял,но определено не съм кльощав,така че конспирациите ви пак отидоха на кино. Тогава защо крадеш чужди снимки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Симеонова,разбиваме ли се на този кифленски хит? Смехът на Преси е топ! Случват се и такива неща.. има и по-потресаващи Симеонова, Честита Коледа! Весела Коледа и на теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Не знам на каква снимка си ме видял,но определено не съм кльощав,така че конспирациите ви пак отидоха на кино. Ти и за предните друго говореше пък какво излезе. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ти и за предните друго говорише пък какво излезе. Писах на Васил. Имам вече на фейка снимка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Писах на Васил. Имам вече на фейка снимка Пиши си на когото искаш,той знае за вас и шанса да ти отговори клони към 0%,а дори и да отговори няма да си признае пред някого който не познава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Пиши си на когото искаш,той знае за вас и шанса да ти отговори клони към 0%,а дори и да отговори няма да си признае пред някого който не познава Нещо не удобно ти стана, щом се скри. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Нещо не удобно ти стана, щом се скри. От кое съм се скрил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 От кое съм се скрил? Беше влязал като анонимен. Не ми се прави. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Беше влязал като анонимен. Не ми се прави. Дори не знам как става.Престанете с тези конспирации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Дори не знам как става.Престанете с тези конспирации. безсрамник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Още малко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 От кое съм се скрил? Alexander Paunski как си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ама че са ми сладки недоклатените лелки тук.Водят толкова скучен живот,че от седмица вече не спират да ме коментират,а не осъзнават колко са жалки и как ми вдигат акциите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ама че са ми сладки недоклатените лелки тук.Водят толкова скучен живот,че от седмица вече не спират да ме коментират,а не осъзнават колко са жалки и как ми вдигат акциите. БЕЗСРАМНИК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 изложи се яко. потрес няма капчица СРАМ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Момо кога ще одобриш профила на Alexander Paunski Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ама че са ми сладки недоклатените лелки тук.Водят толкова скучен живот,че от седмица вече не спират да ме коментират,а не осъзнават колко са жалки и как ми вдигат акциите. Само да не се окаже, че ти си лелката. :1000 (29): Не си на 24, сори пич. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Само да не се окаже, че ти си лелката. :1000 (29): Не си на 24, сори пич. Прати ми един пик на ЛС. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари