FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 абе хролф да не е ПАтрик ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Моля процентите ми да бъдат махнати, мина една седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Моля процентите ми да бъдат махнати, мина една седмица. Свалят се сами след известно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Свалят се сами след известно време. Аа тия съм ги чувал. Те се свалят сами, но може и някой да ги свали, като минат 7 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Аа тия съм ги чувал. Те се свалят сами, но може и някой да ги свали, като минат 7 дни. Според мен така се обезмисля идеята за тия проценти. То може и на следващия ден някой да ги свали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Според мен така се обезмисля идеята за тия проценти. То може и на следващия ден някой да ги свали. А според мен всяко наказание би следвало да си има определен срок също като бановете. За едно заяждане да имаш наказание от над 10 дни е несериозно и да трябва да трепериш да не кажеш нещо накриво на някой, че ще последва бан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 А според мен всяко наказание би следвало да си има определен срок също като бановете. За едно заяждане да имаш наказание от над 10 дни е несериозно и да трябва да трепериш да не кажеш нещо накриво на някой, че ще последва бан. То има определен срок, но не знам колко е. Иначе ти имаш още много до бан, споко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Моля процентите ми да бъдат махнати, мина една седмица. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 То има определен срок, но не знам колко е. Иначе ти имаш още много до бан, споко Да не би да има промяна в това на колко проценти се дава бан? Защото се е случвало да имам 10% като сега и за още едно заяждане (тоест още 10%) Фаст ми е давал бан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Да не би да има промяна в това на колко проценти се дава бан? Защото се е случвало да имам 10% като сега и за още едно заяждане (тоест още 10%) Фаст ми е давал бан. Попринцип е 30%, но дефакто си е по преценка на модератора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Попринцип е 30%, но дефакто си е по преценка на модератора. Тия дни ще ходя на солариум. Зимата ме hit-на като товарен камион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тия дни ще ходя на солариум. Зимата ме hit-на като товарен камион. Никога не съм ходила, имам чувството, че ще ме хване клаустрофобия в това нещо :1000 (29): Бях се навила, но като прочетох, че може да причини рак на кожата и повече не съм си помисляла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Никога не съм ходила, имам чувството, че ще ме хване клаустрофобия в това нещо :1000 (29): Бях се навила, но като прочетох, че може да причини рак на кожата и повече не съм си помисляла. То и слънцето причинява рак на кожата. Да си седим вкъщи ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 То и слънцето причинява рак на кожата. Да си седим вкъщи ли? Ми сигурно е по-малка вероятността, де да знам.. :1000 (29): Малко като Кити ставам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Никога не съм ходила, имам чувството, че ще ме хване клаустрофобия в това нещо :1000 (29): Бях се навила, но като прочетох, че може да причини рак на кожата и повече не съм си помисляла. Да, така е, това е голям turn-off и за мен. И бръчки излизат от солариума, ама лицето няма да си го пека. Само веднъж ще го направя за цяла зима, ще го пусна на 6 минути. Не се търпи просто - отпуснатост, ленност, не ми се ходи на работа чак. Нищо общо с това как се чувствах през лятото. Един рак на кожата не може да се сравнява с настроението ми. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ми сигурно е по-малка вероятността, де да знам.. :1000 (29): Малко като Кити ставам :1000 (29): Точно така, в много по-малка степен. 10 минути в солариум се равняват на може би час и половина пекане на слънце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Много е яко на солариум, аз започвам да ходя още от май/юни, за да съм подготвен за лятото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Нали имало глобално затопляне, защо зимата не изчезва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Много е яко на солариум, аз започвам да ходя още от май/юни, за да съм подготвен за лятото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Няма, споко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Нали имало глобално затопляне, защо зимата не изчезва? То тук да ти кажа почти изчезна, това беше най-топлата зима евър в България. Въпросът не е в темпаратурите (поне за мен), а в нивата на витамин Д. Зимата слънцето грее под ъгъл, в който не можеш да произвеждаш витамина и нивата му падат. С това се свързват отклоненията в нивата на енергия, в настроението и т.н. през зимните месеци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Не е ли време Юксел Кадриев да пенсионира? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Нали имало глобално затопляне, защо зимата не изчезва? ?!?!?! Къде има зима? Днес/Вчера тука беше 16 градуса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Искам сняг аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Искам сняг аз. Сняг? Стига.... :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари