Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Моля процентите ми да бъдат махнати, мина една седмица. Ружето не дава да ти ги махна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ружето не дава да ти ги махна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ружето не дава да ти ги махна Да, разбрах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Пуууу .. много си лоша.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Да, разбрах. Тя чака да натрупаш още и да получиш бан.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тя чака да натрупаш още и да получиш бан.. :1000 (29): Като строга възпитателка в поправителен дом е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тя чака да натрупаш още и да получиш бан.. :1000 (29): Стига бе, Конди ще ме намрази сега! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Като строга възпитателка в поправителен дом е. Представих си я как гледа лошо... с очила и показалка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Конди, надуваме ли скорпионския химн? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Конди, надуваме ли скорпионския химн? Почти всеки ден. Излъга ме, без чувства обеща ми... - true story Не мога да разбера защо това не се превърна в хита на годината. Уникален бийт, модерен аранжимент, супер як текст, а накрая не знам дали ще е и в топ 10. Мразя да правя грешни прогнози. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Почти всеки ден. Излъга ме, без чувства обеща ми... - true story Не мога да разбера защо това не се превърна в хита на годината. Уникален бийт, модерен аранжимент, супер як текст, а накрая не знам дали ще е и в топ 10. Мразя да правя грешни прогнози. Нямаше как. Най-слабата песен на Емануелица за годината, нямаше как да изпъкне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 КОГАААА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Сняг? Стига.... :gun_bandana: Искам пък... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Много по-яка е от "Виновна" и няма тая вулгарност типична на Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ако още някой поиска сняг ще го Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Рики ще бъде един от представителите на наградите Златен глобус на 7 януари 2018. Сега трябва да гледам наградите заради него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Рики ще бъде един от представителите на наградите Златен глобус на 7 януари 2018. Сега трябва да гледам наградите заради него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Смей се, смей се. Новината започна да се разпростанява вече от медиите заедно с Хю Грант, Пенелопе Круз и други. Рики го признават навсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Моля процентите ми да бъдат махнати, мина една седмица. И мойте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Зимата е започнала преди 6 дни, има време да бъде студено. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Искам пък... А аз не... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 И мойте! Ти какво ще дадеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Време е за "Подли камериерки" сега Финала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Време е за "Подли камериерки" сега Финала. Финалът беше преди 100 години, сега го повтарят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ти какво ще дадеш? 3-4 бутилки бяло вино и за мезе филе " Елена" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари