heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 3-4 бутилки бяло вино и за мезе филе " Елена" Има сделка! По Еконт чакам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Елена, Елена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Има сделка! По Еконт чакам! Кажи какво мезе харесваш, мога и да ти направя Никакъв еконт, след нова година си правим среща с напиване до безсъзнание. В София или Пловдив Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Много любима песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Кажи какво мезе харесваш, мога и да ти направя Никакъв еконт, след нова година си правим среща с напиване до безсъзнание. В София или Пловдив Много ми е далече. Във Варна може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Много ми е далече. Във Варна може. 400 км, ако нещо да дойда до Добрич Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Много ми е далече. Във Варна може. Във Варна ще дойда аз.. но нека се стопли че да си обикаляме до изгрев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 🚿🚿🚿 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Във Варна ще дойда аз.. но нека се стопли че да си обикаляме до изгрев Тъкмо ще се запознаем с Ролф и Гавраила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тъкмо ще се запознаем с Ролф и Гавраила Ама аз исках да кажа аз и Ружето да се видим във Варна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ама аз исках да кажа аз и Ружето да се видим във Варна... Ясно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ама аз исках да кажа аз и Ружето да се видим във Варна... И аз това исках да кажа, но и с Конди искам да се видя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 За всички неизбръснати дупИта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 За всички неизбръснати дупИта. Твойта козина е руса, та не се личи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 И аз това исках да кажа, но и с Конди искам да се видя. И аз искам да го видя... Значи да му вкараме оферта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Твойта козина е руса, та не се личи... Като ти се надупя чак мозъка ти изтича. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Като ти се надупя чак мозъка ти изтича. И повръщам ли, повръщам, то оная работа няма да ми стане на теб бе Фейк. Не мога да те трая направо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 И аз това исках да кажа, но и с Конди искам да се видя. Ще се мисли някакво напиване, ама аз съм близо до Варна само през лятото. Колко щеше да е яко, ако всички бяхме от един град. :1000 (6): Щяхме да излизаме по заведения заедно, да клюкарстваме за другите форумци зад гърба им. :1000 (29): :1000 (29): Аз примерно съм разказал за някои от потребителите тук на моите приятели. И на тях даже им е интересно. Други ми казват, че съм обсебен от форума. Някои от тях не го разбират това с форумите. Явно си е до човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 И повръщам ли, повръщам, то оная работа няма да ми стане на теб бе Фейк. Не мога да те трая направо Голяма злоба,че те отрязах за dick pic. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ще се мисли някакво напиване, ама аз съм близо до Варна само през лятото. Колко щеше да е яко, ако всички бяхме от един град. :1000 (6): Щяхме да излизаме по заведения заедно, да клюкарстваме за другите форумци зад гърба им. :1000 (29): :1000 (29): Аз примерно съм разказал за някои от потребителите тук на моите приятели. И на тях даже им е интересно. Други ми казват, че съм обсебен от форума. Някои от тях не го разбират това с форумите. Явно си е до човек. Ми ние за лятото говорим примерно.. Ще приемеш ли покана от мен и Ружето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ми ние за лятото говорим примерно.. Ще приемеш ли покана от мен и Ружето? Аз съм навит. Ти, когато си искаш ли можеш да пътуваш до морето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Аз съм навит. Ти, когато си искаш ли можеш да пътуваш до морето? Ми попринцип стига да нямам нещо неотложно в работата мога да пътувам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Голяма злоба,че те отрязах за dick pic. То малки пи*ки всеки е виждал, отделен въпрос че твоята освен за уриниране за друго не я ползваш. Хвърли я на кучето,ама и то няма да я яде. Жалък човек,просто си жив за оплакване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 То малки пи*ки всеки е виждал, отделен въпрос че твоята освен за уриниране за друго не я ползваш. Хвърли я на кучето,ама и то няма да я яде. Жалък човек,просто си жив за оплакване Ти да не си я виждал,че знаеш колко ми е голяма? Тази злоба показва,че друг е тънкопишко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари