THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Ой шушо, шушанааа ... моя единствена Шушана никога не спи! :1000 (29): :1000 (29): Палавница :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Що за глупости? Когато кръгозора ти е основно в Рамания,не виждам защо се изказваш с простотии за реалността. Вие сте малък град.В София ела да видиш какво става. :1000 (29): То се вижда кой се изказва с простотии. Раждаемостта в България постоянно пада. Ако се интересуваше от нещо друго освен Андреа, щеше да си наясно с това. Много си ограничен. Тя Фиклена ти го каза скоро - тяло без мозък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Палавница :1000 (29): Не пред хората и сега ли ще ми кажеш? Не пред хората... със мене тайно можеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Фикленито скучно ми е! Хайде да направим интрига да е интересно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Смитх ми липсва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Що за глупости? Когато кръгозора ти е основно в Рамания,не виждам защо се изказваш с простотии за реалността. Вие сте малък град.В София ела да видиш какво става. :1000 (29): СОФИЯ ПЪК Е ЕДНО ГОЛЯМО С Е Л О !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Смитх ми липсва На всички ни липсва.. На Сашо най вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 То се вижда кой се изказва с простотии. Раждаемостта в България постоянно пада. Ако се интересуваше от нещо друго освен Андреа, щеше да си наясно с това. Много си ограничен. Тя Фиклена ти го каза скоро - тяло без мозък. Някъде да видя да говоря за бейби бум или нещо такова? Имам много познати момичета,които са 99 и повечето от тях са бременни. Това че защитавам Андреа и съм й фен не означава,че животът ми се върти около нея.Гледам да постигна нещо в живота си,за да не завърша като теб на 28 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Лека нощ маймунки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 СОФИЯ ПЪК Е ЕДНО ГОЛЯМО С Е Л О !!! От мотористи без каска мнения не искам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Някъде да видя да говоря за бейби бум или нещо такова? Имам много познати момичета,които са 99 и повечето от тях са бременни. Това че защитавам Андреа и съм й фен не означава,че животът ми се върти около нея.Гледам да постигна нещо в живота си,за да не завърша като теб на 28 години. Ако искаш да постигнеш, горещо препоръчвам при травеститите! Може да опиташ и като Dark Queen в ID. Дженифър Бенедикшън ще ти помогне да се интегрираш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 От мотористи без каска мнения не искам. по голям съм от тебе научи да се държиш културно и да уважаваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Ако искаш да постигнеш, горещо препоръчвам при травеститите! Аз съм постигнал много повече от теб,така че спри да си просиш внимание от всеки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 по голям съм от тебе научи да се държиш културно и да уважаваш Когато заслужиш уважението ми тогава ще се държа уважително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Аз съм постигнал много повече от теб,така че спри да си просиш внимание от всеки. Аз съм най най най Аз съм постигнал много повече Аз съм много повече от вас бла бла бла Спри се ти си едно 22 годишно педереастче какво пък си постигнал ?!?! не разбрах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Аз съм най най най Аз съм постигнал много повече Аз съм много повече от вас бла бла бла Спри се ти си едно 22 годишно педереастче какво си постигнал ?!?! не разбрах Много повече от теб,щом не съм опрял до Рамания,за да си търся кой да ме изпраска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Аз съм постигнал много повече от теб,така че спри да си просиш внимание от всеки. Къде в Холандия на витрините? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Къде в Холандия на витрините? https://www.google.bg/search?q=amsterdam+re...yrxxIFtUlVh0kM: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Къде в Холандия на витрините? Не си оригинален.Вземи излез и си намери истински хора за контакт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 xroflx9, мноо си зле, ве човек. Тука те правят да си говориш сам. Много е забавно, никога не си тръгвай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Не си оригинален.Вземи излез и си намери истински хора за контакт. Истинска кукла! Като Дора с кривата муцуна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 xroflx9, мноо си зле, ве човек. Тука те правят да си говориш сам. Много е забавно, никога не си тръгвай. още е малък.. ще се научи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 хайде лека ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 xroflx9, мноо си зле, ве човек. Тука те правят да си говориш сам. Много е забавно, никога не си тръгвай. Мнения на хора,които не са постигнали нищо в живота си грам не ме засяга.Докато аз просперирам,вие ще си умрете с хилядите постове в Рамания,колко жалко. Дойке,не знам защо си мислиш,че като обиждаш Андреа се засягам.На живо ще мълчиш като дупе ако я видиш..за пореден път показа колко си ограничен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Мнения на хора,които не са постигнали нищо в живота си грам не ме засяга.Докато аз просперирам,вие ще си умрете с хилядите постове в Рамания,колко жалко. Дойке,не знам си мислиш,че като обиждаш Андреа се засягам.На живо ще мълчиш като дупе ако я видиш..за пореден път показа колко си ограничен. Айде като си оборотен кажи ти какво постигна освен че някой си уж, който е известен те оправя. Освен за това и да караш сина му да ти вика " мамо " друго не си разказвал. Целите сме в слух! Слушаме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари