Guest Kondomcho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ти пък кой беше или се бориш някой да те забележи.Ми незабелижими сте хаха Стели виждаш ли модераторските ви действия.... Мен ме знаят кой съм, а тебе никой не те знае. Хаха-кай си, колкото щеш, симулирайки непукизъм, ама Дойката ти съсипва нервната система. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Мен ме знаят кой съм, а тебе никой не те знае. Хаха-кай си, колкото щеш, симулирайки непукизъм, ама Дойката ти съсипва нервната система. Дойката може да съсипе само твоята нежна душа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Докето ще го разкъсат! Като хиени са наоколо. Принципно ми е през центъра на боксерките какво мислят някакви си за мен. Да говорят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Лукас подлуди нереализираните лелки тук. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Пародия си ти. Точно ти се взимаш за някаква инстанция с революционни лозунги "Аз съм двигателя на форума!!!", "Без мен Чат мания е умряла!!!". Плюеш по себе си в момента. Ти май забрави, че с теб не искам да комуникирам. Защитавай там последните 3-4 дето ти останаха от форума и готово. Както виждаш аз диалог с теб не търся. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Мен ме знаят кой съм, а тебе никой не те знае. Хаха-кай си, колкото щеш, симулирайки непукизъм, ама Дойката ти съсипва нервната система. Мен това ми е целта ииии... Успявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Дойката може да съсипе само твоята нежна душа. Само това ли можа да измислиш, издишаш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Само това ли можа да измислиш, издишаш... За тебе толкова.Само ника като ти видя и си ми ясен,Кондоме хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ти май забрави, че с теб не искам да комуникирам. Защитавай там последните 3-4 дето ти останаха от форума и готово. Както виждаш аз диалог с теб не търся. Ти ли не искаш да комуникираш? Ти и майка си ще продадеш, за да комуникираш с мен. Не се прави на вървежен. Всички знаят кой на кого отряза квитанциите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Мен това ми е целта ииии... Успявам Всички тук те съжаляват отколкото да ти се ядосват. Ти си мъжката неграмотна Кити. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 За тебе толкова.Само ника като ти видя и си ми ясен,Кондоме хаха На мен ми стига да ти видя аватара и това, дето пише под него "The true - only here". Английският си го учил май само в детската градина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 На мен ми стига да ти видя аватара и това, дето пише под него "The true - only here". Английският си го учил май само в детската градина. Издишаш като спукан кондом.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Пародия си ти. Точно ти се взимаш за някаква инстанция с революционни лозунги "Аз съм двигателя на форума!!!", "Без мен Чат мания е умряла!!!". Плюеш по себе си в момента. Вижда, че чата не умира затова се впряга. Тръгнал да следи кой, колко коментара имал. Случайно да не вземат да го надминат! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Издишаш като спукан кондом.... 😂😂😂 мачкай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Издишаш като спукан кондом.... Поне съм грамотен за разлика от теб, бургаски лаик. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Поне съм грамотен за разлика от теб, бургаски лаик. Грамотен незнам.Интелект нулев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ма ти още ли си тук ма.Алооо Христинчее нали беше обективна.Вкарвай го в панделата с банове тоя. Искам бан за козар и прасе!!! Къде е казал че ти си прасе, покажи ми и нямаш проблеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ти ли не искаш да комуникираш? Ти и майка си ще продадеш, за да комуникираш с мен. Не се прави на вървежен. Всички знаят кой на кого отряза квитанциите. Ами да, точно аз не искам. То се вижда кой постоянно се опитва да провокира и да търси вниманието. Не видя ли, че почти никога не ти се връзвам и като цяло игнорирам провокациите ти. Ти и за Никола си мислеше, че си прави фейк профили да те добавя във фейсбук а накрая момчето отиде в Пловдив и дори не се видяхте. :1000 (29): Излез от призмата, че всеки който се държи добре и приятелски с теб те харесва като повече от приятел. Имаш акъл, дар слово и съответно комуникацията с теб е интересна защото си компетентен на различни теми на които много хора не са. Това обаче не те прави нищо повече от познат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Вижда, че чата не умира затова се впряга. Тръгнал да следи кой, колко коментара имал. Случайно да не вземат да го надминат! Да, ти представяш ли колко е обсебен, щом наистина е тръгнал да брои кой колко поста има сравнено с общите в темата? И после вика на Дойчо "Ама форума за теб е всичко". Същата работа като с изказването за инстанцията, тръгнал на другите да им го казва, като доскоро той се имаше за такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Къде е казал че ти си прасе, покажи ми и нямаш проблеми. Добре не съм очаквал от теб до се правиш на луда...но ок. И козар не ми каза нали... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ами да, точно аз не искам. То се вижда кой постоянно се опитва да провокира и да търси вниманието. Не видя ли, че почти никога не ти се връзвам и като цяло игнорирам провокациите ти. Ти и за Никола си мислеше, че си прави фейк профили да те добавя във фейсбук а накрая момчето отиде в Пловдив и дори не се видяхте. :1000 (29): Излез от призмата, че всеки който се държи добре и приятелски с теб те харесва като повече от приятел. Имаш акъл, дар слово и съответно комуникацията с теб е интересна защото си компетентен на различни теми на които много хора не са. Това обаче не те прави нищо повече от познат. Естествено, че ще игнорираш провокациите ми, защото знаеш, че си виновен и си гузен. Освен това знаеш, че по всяко време мога да те навра в кучи гъз, както и го правя. Не ми говори за призми и виждания, защото точно ти две години под ред ми се молиш да се видим, като си в България. То не бяха лични съобщения, то не бяха покани, то не бяха намеци. Всичко е документирано. Сега много ясно, че като виждаш, че те режа по всички параграфи, ще запееш друга песен. Абсолютно прозрачен смешник си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Вижда, че чата не умира затова се впряга. Тръгнал да следи кой, колко коментара имал. Случайно да не вземат да го надминат! Ти в ред ли си ? Казах 250 защото общо в темата имаше 508 и реших да напиша, че половината са негови. Отивай да нахраниш пилците и не ме занимавай с глупостите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Добре не съм очаквал от теб до се правиш на луда...но ок. И козар не ми каза нали... Ти не го ли нарече крава с цици?! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ти не го ли нарече крава с цици?! Че коя крава няма цици? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари