foxy_vd Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Никъде не се крия.Казах ти го и в скандалите... Не става не става за никъв уй Кама не става... Абе ти що си изпростял толкова напоследък? Какво ти е виновен света, че Деса е решила да се размножава с деца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Абе ти що си изпростял толкова напоследък? Какво ти е виновен света, че Деса е решила да се размножава с деца? И пак Деса хахаха Абе говори за бозата на Кама...какво намисаш Деса. Не става Камата за хитмейкър от 2002 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Анулирам гласа. Гласувал си от друг ник - niksyn4o. В шок съм. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Вземете си още два телевизора, така всеки ще си има. За какво са ни- има 2 HD телевизора- предостатъчни са, а и няма място къде. Ева Лонгория вчера на Global Gift Gala в Маями: Рики Мартин е мой съпруг във филантропията. Рики Мартин вчера на Global Gift Gala в Маями: Те не ни третират като американски граждани, хората на Пуерто Рико умират. Къде ще прекара празниците Рики Мартин: Аз отивам в Пуерто Рико с ток или без ток, не ми пука, ние ще бъдем там. Имам нужда да прекарам Коледа със семейството ми, моят рожден ден, Нова година. И в годината, която влизаме, започваме да работим много бързо. Явно Рики догодина ще работи на бързи обороти. Дотука за Рики 2018 се очертава много натоварена: януари снима новия клип в Мексико, 17 януари тръгва American Crime Story, март месец резиденция във Вегас пак, албум, турне, промо на абума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Дълго време се колебаех дали да започна да гледам Game of Thrones, много хора ми го бяха препоръчвали сериала и така пускам си първият епизод, да видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Дълго време се колебаех дали да започна да гледам Game of Trones, много хора ми го бяха препоръчвали сериала и така пускам си първият епизод, да видим. Хубав е. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Дълго време се колебаех дали да започна да гледам Game of Trones, много хора ми го бяха препоръчвали сериала и така пускам си първият епизод, да видим. Няма да сгрешиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Дълго време се колебаех дали да започна да гледам Game of Thrones, много хора ми го бяха препоръчвали сериала и така пускам си първият епизод, да видим. Гледай, до 6-ти сезон е клас, особено сезони 3, 4 и 6. 7-ми е невероятен боклук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Не моменти,трябват ми апартаменти,да ги купуваш можеш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Не моменти,трябват ми апартаменти,да ги купуваш можеш ли? Кралица Яни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Кралица Яни... Когато аз избухвам ще мълчите да,да,да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Когато аз избухвам ще мълчите да,да,да Теда не ме кефи .... пусни друго Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Мило прибра ли се или още си на банкет Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Мило прибра ли се или още си на банкет Още не съм се прибрала мило Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Още не съм се прибрала мило Поздрав Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Поздрав Благодаря! ♡ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Теда не ме кефи .... пусни друго Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Тита е топа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Това вече е топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Имаме нова група Rak-Su, която спечели X- Factor на 2 декември 2017. Дали ще има успех само времето ще покаже. Но сингълът им влиза на номер 2 във Великобритания. Песничката е готина между другото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Имаме нова група Rak-Su, която спечели X- Factor на 2 декември 2017. Дали ще има успех само времето ще покаже. Но сингълът им влиза на номер 2 във Великобритания. Песничката е готина между другото. Дано и в нашият фактор спечели групата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Когато аз избухвам ще мълчите да,да,да Топа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 🔝 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Дават филм за Версаче по btv сега. За мен убиецът е пълен психопат. Нямам търпение да тръгне и с участието на Рики на 17 януари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Дават филм за Версаче по btv сега. За мен убиецът е пълен психопат. Нямам търпение да тръгне и с участието на Рики на 17 януари. Танче намери ло работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари