heartless Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 На Word къде беше настройката автоматичен сейв на определени минути, някой сеща ли се? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 На Word къде беше настройката автоматичен сейв на определени минути, някой сеща ли се? File - Options - Save и маркираш Save AutoRecover information every xх minutes. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Танче намери ло работа Още не. На Малибуто не ми харесват условията и ако ми се обади, ще му откажа. А от Кауфланд там пък се чака, ако ти се обадят изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 File - Options - Save и маркираш Save AutoRecover information every xх minutes. Мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Мерси Превода ли правиш 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Любима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Превода ли правиш 😃 Да, вече ми се е случвало да си затрия текст и за по-сигурно направих на 1 минута да запазва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Да, вече ми се е случвало да си затрия текст и за по-сигурно направих на 1 минута да запазва. Оооо и на мен.. ужасно е. Когато карах нощни смени и на една си пишех един доклад за университета и тъкмо бях готова и понеже много ми се спеше натискам х и то ме пита да затвори ли, аз да.. На секундата се досетих че не съм запаметила. Бях затворила страниците от които си взех инфото. Кошмар хаха. Излязох да пуша и ревнах от нерви чак. От тогава все запаметявам всичко. Страх лозе пази :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Оооо и на мен.. ужасно е. Когато карах нощни смени и на една си пишех един доклад за университета и тъкмо бях готова и понеже много ми се спеше натискам х и то ме пита да затвори ли, аз да.. На секундата се досетих че не съм запаметила. Бях затворила страниците от които си взех инфото. Кошмар хаха. Излязох да пуша и ревнах от нерви чак. От тогава все запаметявам всичко. Страх лозе пази :1000 (29): Това вече си е трагедия :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Мен последния път не ме пита дори дали да запазя файла или не, а директно си го затвори. После се сетих, че файлът беше в архив и затова...въпреки, че на служебния комп дори да е в архив пак ме пита. Всичко замина в канала. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Първият поздрав по "Веселина" искат Шушана. И майка ми тъкмо да усилва и вика много мрази водещият да говори върху песента или да я прекъсва. Айде сега Шушана по Веселина и майка ми я надула. До края на вечерта сигурно още един път ще си я поръчат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Много ме кефи версията на Рики, толкова е нежно и чувствено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Уникална!!! :wub_anim: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Пък това беше историческо изпълнение на Рики в Lipsync Battle 2017 и той после спечели Koга ще видиш Рики по боксерки да танцува: Даже Рики каза, че за първи път е по бельо пред камерите. Водещият питаше Америка добре ли сте Рики да е по бельо и всичко викаше и се кефеше. Ама той Рики имитираше сцена от филм с Том Круз. После на другия медиите всички писаха за изпълнението на Рики в предаването. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 And the winner is: Рикиииии. Който си е талант, си е талант Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Има нов клип вече: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Уф.. искам да гледам някоя готина комедия, но нещо свежо, а не вулгарно и с ценизми, където само за свирки и полови органи се говори и се води уж за много забавно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Уф.. искам да гледам някоя готина комедия, но нещо свежо, а не вулгарно и с ценизми, където само за свирки и полови органи се говори и се води уж за много забавно... Пусни си "Аз съм капитана на кораба майка", същия ефект има. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Пусни си "Аз съм капитана на кораба майка", същия ефект има. :1000 (29): :1000 (29): не ща! Казах, че искам обратното... Между другото, докато зацепя къв е тоа кораббб.. мислех, че ми препоръчваш филм и направо тръгнах да отварям замунда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Има нов клип вече: Не ми харесва. Предната е по-хубава. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 :1000 (29): не ща! Казах, че искам обратното... Между другото, докато зацепя къв е тоа кораббб.. мислех, че ми препоръчваш филм и направо тръгнах да отварям замунда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Пусни си "Аз съм капитана на кораба майка", същия ефект има. :1000 (29): :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Не ми харесва. Предната е по-хубава. Той е сниман преди "Пълнолунието", ама сега го пуска. I wanna be the one you need, I need to be the one you see, I gotta justify the faith you have in me... You're the beauty in my life, you're the sun that lights my soul, you're the other half I need to make me whole..." Ама това е от 17 години, ама кефи още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари