FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Връщам се с невероятни впечатления от екскурзията в Абу-Дами. Всичко беше перфектно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 ГСимеонова,къде празнува вчера? Бях на вила с приятели и колеги.Слушахме петли и чакали докато пушихме навънка А ти? Между другото търсиш ли все още подарък? Гледам злобната лелка пак се намесва без никой да я пита.Горката никой не иска да и обърне внимание и започва да лепва някакви действия на хората,които тя прави скришом Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Бях на вила с приятели и колеги.Слушахме петли и чакали докато пушихме навънка А ти? Между другото търсиш ли все още подарък? Гледам злобната лелка пак се намесва без никой да я пита.Горката никой не иска да и обърне внимание и започва да лепва някакви действия на хората,които тя прави скришом Да,още търся.Днес станаха някои проблеми с мен,но от утре ще продължа търсенето.Имаш ли идеи? Бях в 33,най-яката дискотека тук. Какви цигари пушиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Да,още търся.Днес станаха някои проблеми с мен,но от утре ще продължа търсенето.Имаш ли идеи? Бях в 33,най-яката дискотека тук. Какви цигари пушиш? Постоянно ми излизат реклами за коледни подаръци.Ако приятелят ти е запален по коли има много интересни аксесоари за ключовете,калъфчета за ключа и с логото на дадена марка кола ,хубави портфейли с лого и още куп работи-шалове,колани.Mega-Shoping.com е страницата,разгледай я.Дано харесаш нещо Аз бях в плаза миналата година ама целия град се беше изсипал там и беше голям гъч.Чакахме 2 часа буквално да сменят въглените на наргилето. Пуша жълта Ева ама много ми се иска да спра.Догодина заминавам за Америка и за тогава се подготвям да ги спирам,че там кутията е 12 долара Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Постоянно ми излизат реклами за коледни подаръци.Ако приятелят ти е запален по коли има много интересни аксесоари за ключовете,калъфчета за ключа и с логото на дадена марка кола ,хубави портфейли с лого и още куп работи-шалове,колани.Mega-Shoping.com е страницата,разгледай я.Дано харесаш нещо Аз бях в плаза миналата година ама целия град се беше изсипал там и беше голям гъч.Чакахме 2 часа буквално да сменят въглените на наргилето. Пуша жълта Ева ама много ми се иска да спра.Догодина заминавам за Америка и за тогава се подготвям да ги спирам,че там кутията е 12 долара Ох,той си е кифльок и за 5 години съм му подарил почти всякакви неща свързани с облеклото /ризи,папионки,вратовръзки и тн/,но виж нещата за колата,които изброи са добра идея,ще потърся.Благодаря много,ще те черпя едно наргиле! :1000 (29): В Софийската Плаза е много зле,ходил съм само веднъж и повече няма да повторя,под нивото ми е. Ее,за постоянно ли ще си в Америка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ох,той си е кифльок и за 5 години съм му подарил почти всякакви неща свързани с облеклото /ризи,папионки,вратовръзки и тн/,но виж нещата за колата,които изброи са добра идея,ще потърся.Благодаря много,ще те черпя едно наргиле! :1000 (29): В Софийската Плаза е много зле,ходил съм само веднъж и повече няма да повторя,под нивото ми е. Ее,за постоянно ли ще си в Америка? Варненската плаза е единствената,която не прилича на детска градина като влезеш в нея,макара че връзкарите си влизат без проблем. Само за лятото ще съм там,но си е достатъчно време да си наложа да се откажа от вредния навик. Коментирай,че Преси е спряла цигарите и наргилетата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Варненската плаза е единствената,която не прилича на детска градина като влезеш в нея,макара че връзкарите си влизат без проблем. Само за лятото ще съм там,но си е достатъчно време да си наложа да се откажа от вредния навик. Коментирай,че Преси е спряла цигарите и наргилетата. Във Варненската не съм ходил,но ще гледам да отида преди да я затворят за лятото. Идеално,трябва ми някой,с който да побърквам незадоволените лелки тук. И по-добре,като знам как не гълташе цигарения дим,щеше да й стане нещо и да отиде кариерата на кино.Какво ще прави кака Андреа без приятелка като Пресли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Във Варненската не съм ходил,но ще гледам да отида преди да я затворят за лятото. Идеално,трябва ми някой,с който да побърквам незадоволените лелки тук. И по-добре,като знам как не гълташе цигарения дим,щеше да й стане нещо и да отиде кариерата на кино.Какво ще прави кака Андреа без приятелка като Пресли? Много си свалиха нивото.Правиш резервация за 15 човека дават ти място за 3ма с 2 стола,персоналът е груб,алкохолът под всякаква критика,а се води най-вървежната.Като Пайнер са-алчни и си мислят,че номера с многото хора и малкото място ще им минава винаги,но като им гледам коментарите от клиенти доста хора мислят като мен. Аз пак ще хвърлям по едно око на форума,но няма да съм много активна.Надяваме ли се на дует между Преси и Андри? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 - Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Много си свалиха нивото.Правиш резервация за 15 човека дават ти място за 3ма с 2 стола,персоналът е груб,алкохолът под всякаква критика,а се води най-вървежната.Като Пайнер са-алчни и си мислят,че номера с многото хора и малкото място ще им минава винаги,но като им гледам коментарите от клиенти доста хора мислят като мен. Аз пак ще хвърлям по едно око на форума,но няма да съм много активна.Надяваме ли се на дует между Преси и Андри? То във Варна най-яката е Екстрата май май. :1000 (29): То лятото и аз ще пътувам из Европа,така че сигурно и аз няма да влизам много много,а и сигурно ще ми е омръзнало дотогава и пак ще потъна в забвение. Да и да е с лесбо сцени тип "Употребена" ще е скандално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Бях на вила с приятели и колеги.Слушахме петли и чакали докато пушихме навънка А ти? Между другото търсиш ли все още подарък? Гледам злобната лелка пак се намесва без никой да я пита.Горката никой не иска да и обърне внимание и започва да лепва някакви действия на хората,които тя прави скришом Къде се намираше тази вила? Да не е из нашия край. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Къде се намираше тази вила? Да не е из нашия край. не ми каза добре дошъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 не ми каза добре дошъл Ще ти кажа ама подарък не си ми взел. :1000 (29): За колко дни бяхте? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 То във Варна най-яката е Екстрата май май. :1000 (29): То лятото и аз ще пътувам из Европа,така че сигурно и аз няма да влизам много много,а и сигурно ще ми е омръзнало дотогава и пак ще потъна в забвение. Да и да е с лесбо сцени тип "Употребена" ще е скандално. Екстрата е топ ама лятото.Зимата единствения вариант е Плаза или Култ,а пък в Авеню имам познати , които се натровиха от алкохола им. Като в Антилопа да се награбят Тита скандализира с клип. Къде из Европа ще пътуваш? Къде се намираше тази вила? Да не е из нашия край. В околността на Варна.Едната колежка я беше страх да излезе от чакалите и не пуши цяла вечер заради тях :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ще ти кажа ама подарък не си ми взел. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Екстрата е топ ама лятото.Зимата единствения вариант е Плаза или Култ,а пък в Авеню имам познати , които се натровиха от алкохола им. Като в Антилопа да се награбят Тита скандализира с клип. Къде из Европа ще пътуваш? В околността на Варна.Едната колежка я беше страх да излезе от чакалите и не пуши цяла вечер заради тях :1000 (29): Ооо,Култа сигурно все още си е зле както беше и 4ас пик.Пълно с лапетии и мангали .В Авеню не знаех,че пускат и чалга.За Плаза ще гледам да се прежаля. Ами ще ходим в Париж,из по-големите градове на Испания и за завършек Гърция.А ти какво ще правиш в Америка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Предупреждавам те за тона. Другия път няма да са само проценти. Церсей Стела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ооо,Култа сигурно все още си е зле както беше и 4ас пик.Пълно с лапетии и мангали .В Авеню не знаех,че пускат и чалга.За Плаза ще гледам да се прежаля. Ами ще ходим в Париж,из по-големите градове на Испания и за завършек Гърция.А ти какво ще правиш в Америка? Авеню имат две зали едната е с чалга,а другата е хаус/черно ама е дъно.Летният часпик беше топ,голяма дискотека,с отворен покрив и можеше по небето да прецениш колко е часа особено като започва да се съмва. На бригада ще съм,но и ще видя малко свят.Все пак не можеш винаги щом поискаш да отидеш в Америка.Имам големи надежди за следващото лято.Къде точно ще си в Испания?Любимата ми страна е тя.Имам много хубави спомени и хората са много приветливи и забавни.Не са мрачни и груби като в Англия примерно.А и са зле с икономиката подобно на нас :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Церсей Стела 😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Авеню имат две зали едната е с чалга,а другата е хаус/черно ама е дъно.Летният часпик беше топ,голяма дискотека,с отворен покрив и можеше по небето да прецениш колко е часа особено като започва да се съмва. На бригада ще съм,но и ще видя малко свят.Все пак не можеш винаги щом поискаш да отидеш в Америка.Имам големи надежди за следващото лято.Къде точно ще си в Испания?Любимата ми страна е тя.Имам много хубави спомени и хората са много приветливи и забавни.Не са мрачни и груби като в Англия примерно.А и са зле с икономиката подобно на нас :1000 (29): А тя Авеню къде е? Най-вероятно ще сме в Мадрид и Барселона.Аз си обичам топлите и слънчеви страни,така че в Германия,Англия и подобни няма да стъпя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 А тя Авеню къде е? Най-вероятно ще сме в Мадрид и Барселона.Аз си обичам топлите и слънчеви страни,така че в Германия,Англия и подобни няма да стъпя. Точно до Спортна зала е , не знам дали я знаеш къде е. Барселона е най-красивия град,който някога съм виждала.Има толкова много места , които трябва да се видят..Саграда фамилия,парка Гюел,Портавентура,пеещия фонтан,статуята на Колумб с асансьор в нея,катедралата,кея..И в мола им на кея е много евтино.Накупих си много неща , които тук струват луди пари на двойно по-ниска цена.Там ядох най-вкусната паеля.Много ще го харесваш,гарантирам ти.Колкото и хора да питам-българи , които са ходили или испанци , всички предпочитат Барселона пред Мадрид.Трябва да отидеш в Санторини като Андри Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Точно до Спортна зала е , не знам дали я знаеш къде е. Барселона е най-красивия град,който някога съм виждала.Има толкова много места , които трябва да се видят..Саграда фамилия,парка Гюел,Портавентура,пеещия фонтан,статуята на Колумб с асансьор в нея,катедралата,кея..И в мола им на кея е много евтино.Накупих си много неща , които тук струват луди пари на двойно по-ниска цена.Там ядох най-вкусната паеля.Много ще го харесваш,гарантирам ти.Колкото и хора да питам-българи , които са ходили или испанци , всички предпочитат Барселона пред Мадрид.Трябва да отидеш в Санторини като Андри За там и го навивам,че миналото лято се дърпаше. Знам я къде е,може да го посетя това Авеню. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Церсей Стела Уау...какво сравнение..мачкаш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Хубаво е потребител/ка на годината да не са респект за да може да си спечелят титла. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 А дебют какво печели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари