Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Бях си снимал дланта веднъж на майтап. :1000 (29): Имам малки ръце като на пианист. Малки ръце за големи неща! Бобчо, от какво се притесняваш не мога да разбера. Голямо момче си, всички вече се разкриха така или иначе. Много си стегнат значи, трябва да се поотпуснеш малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Бях си снимал дланта веднъж на майтап. :1000 (29): Имам малки ръце като на пианист. Не съм пращал снимки на лицето ми на никой все още. Защо развали интригата? Каква кола имате? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Каква кола имате? Аз имам скейтборд и с него се придвижвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Малки ръце за големи неща! Бобчо, от какво се притесняваш не мога да разбера. Голямо момче си, всички вече се разкриха така или иначе. Много си стегнат значи, трябва да се поотпуснеш малко. То понеже теб са те виждали всички :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 А ти си? Brian. А, ти? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Защо развали интригата? Каква кола имате? Никаква. Цял живот пътувам с градския. Никога не са ме влечели коли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 То понеже теб са те виждали всички :1000 (29): 15 човека малко ли е? Него - нула. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Малки ръце за големи неща! Бобчо, от какво се притесняваш не мога да разбера. Голямо момче си, всички вече се разкриха така или иначе. Много си стегнат значи, трябва да се поотпуснеш малко. Имам си социални профили, но са за хора които познавам лично. Не обичам да споделям снимки и да говоря много за личния ми живот в онлайн общества. Некомфортно ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Как сте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Brian. А, ти? :1000 (29): Томе. Приятно ми е. Много анонимки има в форума! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 15 човека малко ли е? Него - нула.Жалко, не съм от тия 15. Смяташ, че ще взема да я разпространя ли? Томе. Приятно ми е. Много анонимки има в форума! :1000 (29): Приятно ми е, маке. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Как сте Кво стаа, ще се виждаме ли наживо? :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Жалко, не съм от тия 15. Смяташ, че ще взема да я разпространя ли? Прати ми две твои актуални на ЛС и аз ще ти върна мои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Кво стаа, ще се виждаме ли наживо? :1000 (6): Не съм се видял още с по-близките ми като например Филчо, не се бутай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не съм се видял още с по-близките ми като например Филчо, не се бутай Оле, Боже, ни ма карай да идвам до София и да те направя на създарма. Ще те карам да ми денсиш като на концерта и ще ти лепя банкноти по челото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Прати ми две твои актуални на ЛС и аз ще ти върна мои. Като завали първият сняг! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Оле, Боже, ни ма карай да идвам до София и да те направя на създарма. Ще те карам да ми денсиш като на концерта и ще ти лепя банкноти по челото. Тва някой друг ще ти го прави, не и аз :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не съм се видял още с по-близките ми като например Филчо, не се бутай Николчееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Николчееее :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Тва някой друг ще ти го прави, не и аз :1000 (29): Николчее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не съм се видял още с по-близките ми като например Филчо, не се бутай С теб кога ще пием кафе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 С теб кога ще пием кафе? Лисицо, няма да се разкарвам до Македония за едно кафе :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Е май Никола само пред моя вход ми дойде на крака Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 С теб кога ще пием кафе? Той не пие кафе. За него минерална водичка, или сокче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Е май Никола само пред моя вход ми дойде на крака Естествено :1000 (19): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари