Brian Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ама това Рамания чат мания Браян ли е? :1000 (29): Добавих 5 човека и преди това имах трима. Пък който иска нека да ме отхвърля. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 :1000 (29): Добавих 5 човека и преди това имах трима. Пък който иска нека да ме отхвърля. Е, аз те приех. Честито :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 :1000 (29): Добавих 5 човека и преди това имах трима. Пък който иска нека да ме отхвърля. Добави и мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Добави и мен Де са коментарите на зайка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Де са коментарите на зайка :1000 (29): Изтриват се моментално след като ги видя :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Изтриват се моментално след като ги видя :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Нямал снимки! Не бил фотогеничен Ах, клюкарката ми тя. Е, аз те приех. Честито :1000 (29): Беше бърза! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Никола иска само суперлативи и сърчица в коментарите си. Иначе се трият. И аз съм му коментирал неща и ми ги трие след това. Иначе ми вика "Коментирай, колкото искаш", а след тва един гол ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Никола иска само суперлативи и сърчица в коментарите си. Иначе се трият. И аз съм му коментирал неща и ми ги трие след това. Иначе ми вика "Коментирай, колкото искаш", а след тва един гол ... :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 :roll1: Свърши ерата, в която си коментирахме публикациите и си искахме обяснения "Ама ти защо го пусна тоя статус?" 3 секунди след публикуването му. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Свърши ерата, в която си коментирахме публикациите и си искахме обяснения "Ама ти защо го пусна тоя статус?" 3 секунди след публикуването му. :1000 (6): Не прости ли??? Аз снощи имах сън видение и като станах простих! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 :1000 (29): Добавих 5 човека и преди това имах трима. Пък който иска нека да ме отхвърля. Мен не си още...чакам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Не прости ли??? Аз снощи имах сън видение и като станах простих! :1000 (29): По-скоро го разбрах. Като обясни човек, другия го разбира и прощава естествено. Но много нерви с това момче. Не си е работа. Един и същи цикъл се повтаря, като омагьосан кръг е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Нали сте ми любимки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 По-скоро го разбрах. Като обясни човек, другия го разбира и прощава естествено. Но много нерви с това момче. Не си е работа. Един и същи цикъл се повтаря, като омагьосан кръг е. Така е.. истинската любов е трудна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Мен не си още...чакам! Готова си! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Помните ли скандалната Михаела от ВъБокс ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Фаст, айде да раздвижим Рама-чата във фейс като доброто старо време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Фаст, айде да раздвижим Рама-чата във фейс като доброто старо време Нямам против. Върнах те в чата. Защо беше напуснал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 махнете бана на Смитх !! тежко му е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Така е.. истинската любов е трудна! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Туш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Нямам против. Върнах те в чата. Защо беше напуснал? Ако пуснеш снимки на ноктите на краката си, и аз влизам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ако пуснеш снимки на ноктите на краката си, и аз влизам. Вътре си :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ако пуснеш снимки на ноктите на краката си, и аз влизам. Скандализирате ли ? хммм да Ужасен. Много сте гнусни тука напоследък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Ако пуснеш снимки на ноктите на краката си, и аз влизам. Никакъв шанс. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари