Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Виждаш го, че с мене е тука - и си мислиш: "много ми пука". А аз си мисля - егати боклука! Колкото повече мръсно ми правиш - да се радвам повод ми даваш. Никакви изгледи да го направиш твой! Колкото повече му се предлагаш се излагаш - бягай да лягаш! Никакви изгледи да го направиш твой! :gun_bandana:

Абсолютният потоп, ти си топ, топ, топ, топ :happyppl:

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Като казах бенг бенг, ти се амбицира, като казах късай ти скъса синджира :phpgrin2:

Тита е кралица! :1000 (6):

Банг банг късай,к-к-к-късай :3fdb8960598fa63e:

Някой знае ли какво стана с Денис? Отвсякъде изчезна,феновете на Андреа съвсем намаляхме. :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Естествено. :Vishenka_05: А ти разбива ли се на тази песен през лято 2015?

Аз и до сега се разбивам на нея, особено на индийската част. :Vishenka_05: Още ми е странно защо не стана хит, при положение, че имаше всички предпоставки. :gun_bandana:

Искам нещо строго забранено да ми причини.. :Vishenka_05:

Ауууууууу, много любима. :Vishenka_05:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Аз и до сега се разбивам на нея, особено на индийската част. :Vishenka_05: Още ми е странно защо не стана хит, при положение, че имаше всички предпоставки. :gun_bandana:

Ауууууууу, много любима. :Vishenka_05:

Всички слушаха "В твоите очи" и никой не обърна внимание на самостоятелните им песни. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Всички слушаха "В твоите очи" и никой не обърна внимание на самостоятелните им песни. :gun_bandana:

"Стара каравана" стана хит, да не кажа един от най-големите за 2015-та.Фатме си остана само с наденичките в устата. :girl_cry2:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

"Стара каравана" стана хит, да не кажа един от най-големите за 2015-та.Фатме си остана само с наденичките в устата. :girl_cry2:

На мен така и не ми хареса,а я слушах минимум 10 пъти. :gun_bandana: Тя стана хит,да,ама мисля,че след края на лятото умря бързо май. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Днес изпълнител с 3 хита е Малума сега по City TV. Значи после в 14:00 и в 19:00 пак ще го пускат с 3 песни и сигурно ще пуснат и Рики с Vente Paca.

Бащата на Рики Мартин се развежда след дванадесетгодишен брак. Доколкото си спомням май му беше втори или трети брак, тъй като с майката на Рики се развеждат още докато е бил на 2 годинки, а и майка му на Рики се казва Ирайда.

Дон Енрике Мартин Негрони постави ограничителна заповед срещу сегашната си бивша съпруга Сара де ла Фуенте.

Какво нещо.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...