Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 На мен циганския ми е добър Сериозно питам. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Сериозно питам. И аз сериозно отговарям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Някой добър с английския да помага :1000 (29): Complete the sentences with a new form of the words in capital. - You can buy a lot of different things at a ........... NEWS - Can you get my glasses, dear? I left them ........... in my bedroom. STAIRS .... моля :1000 (29): Трябва да са думи с този корен, нещо от рода на: - They usually buy their organic vegetables at the /greengrocer/. GREEN - Can you get my glasses, dear? I left them upstairs in my bedroom. STAIRS Така ми звучи.За първото не съм сигурна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Сериозно питам. На първото изречение напиши New Yorker :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 - Can you get my glasses, dear? I left them upstairs in my bedroom. STAIRS Така ми звучи.За първото не съм сигурна. Ще го напиша, мерси На първото изречение напиши New Yorker :1000 (29): :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Сенуж кутията ти е пълна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Много сте скучни Няма го Сенуж да скандализира Скандализирай ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Скандализирай ти Да кача голи снимки ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 - Can you get my glasses, dear? I left them upstairs in my bedroom. STAIRS Така ми звучи.За първото не съм сигурна. за първото дали може да е newsstand (будка за вестници)? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 за първото дали може да е newsstand (будка за вестници)? Можеш да си купиш много различни неща в... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Можеш да си купиш много различни неща в... ами не се сещам за друго нз Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 за първото дали може да е newsstand (будка за вестници)? Може би това ще е.Щях да ти кажа , че може да е нещо тип Lafka,но не знаех дума с news.Използвай тази , звучи правдоподобно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Да кача голи снимки ли? Аа не! Не искам са се лишава форума от присъствието ти 3 месеца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 за първото дали може да е newsstand (будка за вестници)? Може, да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Аа не! Не искам са се лишава форума от присъствието ти 3 месеца Нагледали сме се на мъжки органи. Сега трябва да са женски. Една по желание? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Нагледали сме се на мъжки органи. Сега трябва да са женски. Една по желание? :1000 (29): Няма да съм аз определено :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Няма да съм аз определено :1000 (29): Тогава ще съм аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Нагледали сме се на мъжки органи. Сега трябва да са женски. Една по желание? :1000 (29): Имам един клип, ако можеше да го кача :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Тогава ще съм аз. Имаш ли смелост? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Имаш ли смелост? Трябва да се похваля с придобивката за 10к лева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Трябва да се похваля с придобивката за 10к лева. Стана ми интересно обаче :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Стана ми интересно обаче :1000 (29): 🙈🙉🙊 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 🙈🙉🙊 Някой хора са наострили вниманието си ... само им хвърляш неща за размисъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Някой хора са наострили вниманието си ... само им хвърляш неща за размисъл Реших да използвам парите на тъпкача ми разумно. и ги инвестирах в това :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Реших да използвам парите на тъпкача ми разумно. и ги инвестирах в това :1000 (29): Тихо, ще ти завидят на тъпкача :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари