THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Къде?? Не забравчй, че и аз ги имам ! Искаш ли да видиш пак ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Добре. Мир и любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Колкото са ти бързи колите, толкова са ти бързи жените.... днес с тая, утре с оная.. все ми е тая!!! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Къде е мъжа ми? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Колкото са ти бързи колите, толкова са ти бързи жените.... днес с тая, утре с оная.. все ми е тая!!! :1000 (29): Аз съмти болката остра да ти я лекува някоя проста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не забравчй, че и аз ги имам ! Искаш ли да видиш пак ? Не, мерси ))) искам да се наспя Снощи какви премеждия имах. Нали имаме 2 елхи в нас и в моята стая си сложих една малка, на раклата ми над леглото. И какво се въртях не знам, закачих я с олекотеното одеало и цялата елха се стовари върху мен, заедно с един голям дядо Коледа... и това докато спах де. Щях да получа някой удар. Не мога да сваря да скачам от уплаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Хайде бейби тръгвай с мен, да запомиш този ден ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Аз съмти болката остра да ти я лекува някоя проста. Много станаха маймуните на клона, стига, спирам да ти вдигам телефона ... От издънки падна ми пердето, давам, давам, давам, давам ти заето... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не, мерси ))) искам да се наспя Снощи какви премеждия имах. Нали имаме 2 елхи в нас и в моята стая си сложих една малка, на раклата ми над леглото. И какво се въртях не знам, закачих я с олекотеното одеало и цялата елха се стовари върху мен, заедно с един голям дядо Коледа... и това докато спах де. Щях да получа някой удар. Не мога да сваря да скачам от уплаха. Ти знаеш! Само предлагам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не, мерси ))) искам да се наспя Снощи какви премеждия имах. Нали имаме 2 елхи в нас и в моята стая си сложих една малка, на раклата ми над леглото. И какво се въртях не знам, закачих я с олекотеното одеало и цялата елха се стовари върху мен, заедно с един голям дядо Коледа... и това докато спах де. Щях да получа някой удар. Не мога да сваря да скачам от уплаха. Малееее ужас, горкичката :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Много станаха маймуните на клона, стига, спирам да ти вдигам телефона ... От издънки падна ми пердето, давам, давам, давам, давам ти заето... ..че синджирът му китайски,по-добре трай си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Хайде бейби тръгвай с мен, да запомиш този ден ... :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 ..че синджирът му китайски,по-добре трай си! Мога да ти бъда корона, но и кибрита да ти драсна на трона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не, мерси ))) искам да се наспя Снощи какви премеждия имах. Нали имаме 2 елхи в нас и в моята стая си сложих една малка, на раклата ми над леглото. И какво се въртях не знам, закачих я с олекотеното одеало и цялата елха се стовари върху мен, заедно с един голям дядо Коледа... и това докато спах де. Щях да получа някой удар. Не мога да сваря да скачам от уплаха. На Коледа ще ти върви, една счупи, друга събори. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Мога да ти бъда корона, но и кибрита да ти драсна на трона Строго забранено бейбе,строго забранено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 От зори до тъмен мрак, двама с тебе ще танцуваме, ако имаш мерак, цяла нощ ще го лекуваме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Мойта майка казваше на същото нещо "муна" От там ли идва Мундю... :1000 (29): Мундю с мундю... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 От зори до тъмен мрак, двама с тебе ще танцуваме, ако имаш мерак, цяла нощ ще го лекуваме Дразни ме, бе, дразни ме, щом не ти е ясно как с теб ужасно пасваме си. От там ли идва Мундю... :1000 (29): Мундю с мундю... Не знам, възможно е. Тук майките и сега викат на женските муна, а на мъжкото буба :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Най-сетне на Нова година ще съм на Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Дразни ме, бе, дразни ме, щом не ти е ясно как с теб ужасно пасваме си. Не знам, възможно е. Тук майките и сега викат на женските муна, а на мъжкото буба :roll1: На мъжкото- Токмак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 На мъжкото- Токмак Това сефте го чувам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Това сефте го чувам Винаги има първи път! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Винаги има първи път! :1000 (29): Лека нощ от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Лека нощ от мен Лека Стели :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Къде е мъжа ми? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари