Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Колкото са ти бързи колите, толкова са ти бързи жените.... днес с тая, утре с оная.. все ми е тая!!! :1000 (29):

Аз съмти болката остра да ти я лекува някоя проста. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не забравчй, че и аз ги имам ! Искаш ли да видиш пак ? :Vishenka_05:

Не, мерси :)))) искам да се наспя

Снощи какви премеждия имах. Нали имаме 2 елхи в нас и в моята стая си сложих една малка, на раклата ми над леглото. И какво се въртях не знам, закачих я с олекотеното одеало и цялата елха се стовари върху мен, заедно с един голям дядо Коледа... и това докато спах де. Щях да получа някой удар. Не мога да сваря да скачам от уплаха.

Сподели в други сайтове

Аз съмти болката остра да ти я лекува някоя проста. :Vishenka_05:

Много станаха маймуните на клона, стига, спирам да ти вдигам телефона ... От издънки падна ми пердето, давам, давам, давам, давам ти заето... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Снощи какви премеждия имах. Нали имаме 2 елхи в нас и в моята стая си сложих една малка, на раклата ми над леглото. И какво се въртях не знам, закачих я с олекотеното одеало и цялата елха се стовари върху мен, заедно с един голям дядо Коледа... и това докато спах де. Щях да получа някой удар. Не мога да сваря да скачам от уплаха.

Ти знаеш! Само предлагам

Сподели в други сайтове

Малееее ужас, горкичката :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Много станаха маймуните на клона, стига, спирам да ти вдигам телефона ... От издънки падна ми пердето, давам, давам, давам, давам ти заето... :3fdb8960598fa63e:

..че синджирът му китайски,по-добре трай си!

Сподели в други сайтове

:roll1: На Коледа ще ти върви, една счупи, друга събори. :1000 (29):

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

От зори до тъмен мрак, двама с тебе ще танцуваме, ако имаш мерак, цяла нощ ще го лекуваме :Vishenka_05:

Дразни ме, бе, дразни ме, щом не ти е ясно как с теб ужасно пасваме си. :Vishenka_05:

От там ли идва Мундю... :1000 (29):

Мундю с мундю...

Не знам, възможно е. Тук майките и сега викат на женските муна, а на мъжкото буба :roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Дразни ме, бе, дразни ме, щом не ти е ясно как с теб ужасно пасваме си. :Vishenka_05:

Не знам, възможно е. Тук майките и сега викат на женските муна, а на мъжкото буба :roll1: :roll1: :roll1:

На мъжкото- Токмак :roll1:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...