xroflx9 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Пръснахте с новата ви снимка с Писи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Пръснахте с новата ви снимка с Писи. Същинска икона е нали?Чакам да ми я одобрят и тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Същинска икона е нали?Чакам да ми я одобрят и тук. Топ модна икона! Същинска кралица. А аз се скарах с мъжа ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Не, не знам как се прави. Никога не съм правила купички. ЕЕЕЕ. Ти ся ша кажеш и че с мусаката си гола вода. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Топ модна икона! Същинска кралица. А аз се скарах с мъжа ми. Еее, защо така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 На мъжкото- Токмак Един Токмак не щеш ли? Това е лафа. :1000 (29): Добро утро! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Еее, защо така? Големи филми,ще ти разправям на лично,че тука много клюкарки има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Голяма скука Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Големи филми,ще ти разправям на лично,че тука много клюкарки има. И какво да направя, че съм родена такава... Голяма скука Не си ли на училище? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Добър ден! Как сте? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Добро утро и от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 И какво да направя, че съм родена такава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 ЕЕЕЕ. Ти ся ша кажеш и че с мусаката си гола вода. Правя, но нещо не ми се получава добре. Може би защото не обичам кайма и съответно не ям мусака...няма щипка любов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Правя, но нещо не ми се получава добре. Може би защото не обичам кайма и съответно не ям мусака...няма щипка любов. Е кюфтета не ядеш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Е кюфтета не ядеш ли? Само пържоли :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Е кюфтета не ядеш ли? Мнооооооооого рядко, в годината 1-2 пъти и то само при условие, че са от телешка/агнешка кайма и аз да съм си я овкусила. Иначе не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Мнооооооооого рядко, в годината 1-2 пъти и то само при условие, че са от телешка/агнешка кайма и аз да съм си я овкусила. Иначе не. Сериозно, как го ядете това агнешкото на кайма? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Мнооооооооого рядко, в годината 1-2 пъти и то само при условие, че са от телешка/агнешка кайма и аз да съм си я овкусила. Иначе не. Агнешка? Отврат Агне ям само печено по мой тертип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Сериозно, как го ядете това агнешкото на кайма? Ми не е лошо, въпреки, че телешката си ми е най-на сърце - ако може да се каже така за човек, който не е ФЕН на каймата. Лазаня си правя пак само с телешка и овкусена с много подправки. Но това пак веднъж в годината. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Агнешка? Отврат Агне ям само печено по мой тертип Еееее, печеното си топ. Умирам за печено агънце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 От любов ще те побъркам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Ми не е лошо, въпреки, че телешката си ми е най-на сърце - ако може да се каже така за човек, който не е ФЕН на каймата. Лазаня си правя пак само с телешка и овкусена с много подправки. Но това пак веднъж в годината. :1000 (29): Спагети Болонезе? Принцеси? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Спагети Болонезе? Принцеси? Тя е Веган Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари