Fast Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Мерси. Упсях уж... много бързах и даже не знам дали някъде нямам писани в повече или в по-малко от това дето исках, ама и ровя да видя точно никовете..... и компа ми забива... Няма проблеми. Гласът ти е обработен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Няма проблеми. Гласът ти е обработен. Вашето обаждане е важно за нас. Благодарим Ви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Защо скрихте темата бре??? Друг път си седи до последно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Защо скрихте темата бре??? Друг път си седи до последно.. И предната година я криха. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Вашето обаждане е важно за нас. Благодарим Ви! Сега да нямам допълнително таксувани 2,90лв. на следващата сметка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Сега да нямам допълнително таксувани 2,90лв. на следващата сметка... Сега ще ти пусна Шушана докато решим колко да таксуваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Големите награди орден Стара планина :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Сега ще ти пусна Шушана докато решим колко да таксуваме. Мен приятелките ми ще ми бият шамарите някой ден с тая Шушана.... Колкото пъти излезем и нещо се избъзикам и запея малко и после на всички им влиза в главите и само я тананикат.. и ми се карат, че заради мен било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Попитали Глория: - Вие някога печелили ли сте наградата "Певица на годината"? - Честно казано не помня - отговорила тя и повдигнала дясната си вежда като Преслава в клипа на "Обичам те". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Мен приятелките ми ще ми бият шамарите някой ден с тая Шушана.... Колкото пъти излезем и нещо се избъзикам и запея малко и после на всички им влиза в главите и само я тананикат.. и ми се карат, че заради мен било. Ох, на мен вчера какво ми стана не знам, ставам сутринта 2 не виждам за сън и като почнах да си тананикам на Коцьо "Точно ти" и не мога да спра...през целия път за работа ми беше в ума. А нито съм я слушала нито нищо...странна работа. Попитали Глория: - Вие някога печелили ли сте наградата "Певица на годината"? - Честно казано не помня - отговорила тя и повдигнала дясната си вежда като Преслава в клипа на "Обичам те". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Защо скрихте темата бре??? Друг път си седи до последно.. Ако е открита, всеки може да преброи резултатите и церемонията се обезсмисля. Ако искаш ще ти пратя как си гласувала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Мерси. Упсях уж... много бързах и даже не знам дали някъде нямам писани в повече или в по-малко от това дето исках, ама и ровя да видя точно никовете..... и компа ми забива... Дано си била обективна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Ако е открита, всеки може да преброи резултатите и церемонията се обезсмисля. Ако искаш ще пратя как си гласувала. Четох ти някакви коментари от преди години, когато си бил тийнейджър. Еми по-як си бил. Сега си прекалено сериозен. What the hell happened? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Пфф, от три дни излизам навън само на работа за час-два и вече ще полудея в нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Пфф, от три дни излизам навън само на работа за час-два и вече ще полудея в нас. Иди вместо мен утре на работа за 12-13 часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Иди вместо мен утре на работа за 12-13 часа Нищо против нямам да ида, ама ще оплескам всичко и болницата ще е с краката нагоре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Нищо против нямам да ида, ама ще оплескам всичко и болницата ще е с краката нагоре. Значи точно един типичен мой работен ден :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Значи точно един типичен мой работен ден :Д Арви, надявам се да си ме подкрепила в почти всички категории, на всяка цена държа да спечеля награда(и)! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Кой е в момента при Слави гост- тоя е приятел с шефката на Инканто и сме правили кетъринг за него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Арви, надявам се да си ме подкрепила в почти всички категории, на всяка цена държа да спечеля награда(и)! Недей, че в бая те сложих и някой ще помисли, че не се бъзикаш, а наистина го казваш Обаче какво е готино да гласуваш последен, никой не е видял гласа ти Искам да ви кажа само, че гласувах от счупения ми комп!!! Едва зарежда милия... щях да го нося да го преинсталнат, но още прехвърлям инфо... до вчера нямах и кабел за него, че прекъсваше и при най-лекия допир и само какви жертви правя за вас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Четох ти някакви коментари от преди години, когато си бил тийнейджър. Еми по-як си бил. Сега си прекалено сериозен. What the hell happened? За добро или лошо, така се чувствам най-добре в кожата си. Може да ми е от полза в бъдеще. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Кой е в момента при Слави гост- тоя е приятел с шефката на Инканто и сме правили кетъринг за него. Андре Токев, не го ли знаеш? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Недей, че в бая те сложих и някой ще помисли, че не се бъзикаш, а наистина го казваш Обаче какво е готино да гласуваш последен, никой не е видял гласа ти Искам да ви кажа само, че гласувах от счупения ми комп!!! Едва зарежда милия... щях да го нося да го преинсталнат, но още прехвърлям инфо... до вчера нямах и кабел за него, че прекъсваше и при най-лекия допир и само какви жертви правя за вас! Видях гласа ти, не че помня всичките които писа де. :1000 (29): За добро или лошо, така се чувствам най-добре в кожата си. Може да ми е от полза в бъдеще. Спомням си като искаше да си триеш първите коментари. Стоят ли? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Видях гласа ти, не че помня всичките които писа де. :1000 (29): Спомням си като искаше да си триеш първите коментари. Стоят ли? :1000 (29): Отказах се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Никъде не ти харесва май. Според мен просто си се вкопчила в това прословуто Инканто и затова намираш кусури на всичко друго. А едва ли ще те върнат при Ники-готвача, освен ако не сменят управителя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари