Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Мерси. Упсях уж... много бързах и даже не знам дали някъде нямам писани в повече или в по-малко от това дето исках, ама и ровя да видя точно никовете..... и компа ми забива...

Няма проблеми. Гласът ти е обработен. ;)

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Сега ще ти пусна Шушана докато решим колко да таксуваме.

1000%20(29).gif Мен приятелките ми ще ми бият шамарите някой ден с тая Шушана.... Колкото пъти излезем и нещо се избъзикам и запея малко и после на всички им влиза в главите и само я тананикат.. и ми се карат, че заради мен било.

Сподели в други сайтове

Попитали Глория:

- Вие някога печелили ли сте наградата "Певица на годината"?

- Честно казано не помня - отговорила тя и повдигнала дясната си вежда като Преслава в клипа на "Обичам те".

Сподели в други сайтове

1000%20(29).gif Мен приятелките ми ще ми бият шамарите някой ден с тая Шушана.... Колкото пъти излезем и нещо се избъзикам и запея малко и после на всички им влиза в главите и само я тананикат.. и ми се карат, че заради мен било.

Ох, на мен вчера какво ми стана не знам, ставам сутринта 2 не виждам за сън и като почнах да си тананикам на Коцьо "Точно ти" и не мога да спра...през целия път за работа ми беше в ума. А нито съм я слушала нито нищо...странна работа.

Попитали Глория:

- Вие някога печелили ли сте наградата "Певица на годината"?

- Честно казано не помня - отговорила тя и повдигнала дясната си вежда като Преслава в клипа на "Обичам те".

:roll1:

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Защо скрихте темата бре??? Друг път си седи до последно..

Ако е открита, всеки може да преброи резултатите и церемонията се обезсмисля. Ако искаш ще ти пратя как си гласувала.

Сподели в други сайтове

Мерси. Упсях уж... много бързах и даже не знам дали някъде нямам писани в повече или в по-малко от това дето исках, ама и ровя да видя точно никовете..... и компа ми забива...

Дано си била обективна

Сподели в други сайтове

Ако е открита, всеки може да преброи резултатите и церемонията се обезсмисля. Ако искаш ще пратя как си гласувала.

Четох ти някакви коментари от преди години, когато си бил тийнейджър. Еми по-як си бил. Сега си прекалено сериозен. What the hell happened?

Сподели в други сайтове

Значи точно един типичен мой работен ден :Д

Арви, надявам се да си ме подкрепила в почти всички категории, на всяка цена държа да спечеля награда(и)!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Арви, надявам се да си ме подкрепила в почти всички категории, на всяка цена държа да спечеля награда(и)!

1000%20(29).gif

Недей, че в бая те сложих и някой ще помисли, че не се бъзикаш, а наистина го казваш :)

Обаче какво е готино да гласуваш последен, никой не е видял гласа ти 1000%20(29).gif Искам да ви кажа само, че гласувах от счупения ми комп!!! Едва зарежда милия... щях да го нося да го преинсталнат, но още прехвърлям инфо... до вчера нямах и кабел за него, че прекъсваше и при най-лекия допир и само какви жертви правя за вас! 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Четох ти някакви коментари от преди години, когато си бил тийнейджър. Еми по-як си бил. Сега си прекалено сериозен. What the hell happened?

За добро или лошо, така се чувствам най-добре в кожата си. Може да ми е от полза в бъдеще.

Сподели в други сайтове

1000%20(29).gif

Недей, че в бая те сложих и някой ще помисли, че не се бъзикаш, а наистина го казваш :)

Обаче какво е готино да гласуваш последен, никой не е видял гласа ти 1000%20(29).gif Искам да ви кажа само, че гласувах от счупения ми комп!!! Едва зарежда милия... щях да го нося да го преинсталнат, но още прехвърлям инфо... до вчера нямах и кабел за него, че прекъсваше и при най-лекия допир и само какви жертви правя за вас! 1000%20(29).gif

Видях гласа ти, не че помня всичките които писа де. :1000 (29):

За добро или лошо, така се чувствам най-добре в кожата си. Може да ми е от полза в бъдеще.

Спомням си като искаше да си триеш първите коментари. Стоят ли? :1000 (29):

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Никъде не ти харесва май. Според мен просто си се вкопчила в това прословуто Инканто и затова намираш кусури на всичко друго. А едва ли ще те върнат при Ники-готвача, освен ако не сменят управителя.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...