Arwity Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ама трябваше верно до края на седмицата да се глсува.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ама трябваше верно до края на седмицата да се глсува.. Оййй душичкаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Оййй душичкаа За кое.. моите мъки минаха снощи :1000 (29): дължа на баща ми 5лв за кабел :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 За кое.. моите мъки минаха снощи :1000 (29): дължа на баща ми 5лв за кабел :1000 (29): За кучето в подписа ти най-вероятно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 За кучето в подписа ти най-вероятно. Аааа.. аз другояче разбрах, ама нищо Да... жалко, че го няма вече.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Аааа.. аз другояче разбрах, ама нищо Да... жалко, че го няма вече.. Съжалявам, моята първата се разболя от жълтеница, след аборт и умря в ръцете ми. Минаха 3 години и 5 месеца и още рева за нея като се сетя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 И ти ли си дебел? А, затова се засягаш така. Че за ръце говориш... Свинете се подкрепяли ,я . Недей ми говори за села, че п*тки майни като тебе съм ги виждал много, надъхваш се нещо да защитаваш фотошопирания глиган, ама не съм сигурен в други обстоятелства дали шеше да е така. Айде ходи си е*и п*тката лелина и не пиши в тая тема, споменах ти за ЛС-тата, ти продължи. Аз само отговорям. Което смятам повече да не правим и нека модератор изчисти ненужните глупости. П*тка свинска, ке те набарам че ти завъртим глъвътъ у лево... Мачкай Али Сали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Те мотористите без каски се надушвали.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Имам си нов идол! alisali1234 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Имам си нов идол! alisali1234 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Мачкай Али Сали Кой е Фотошопирания глиган? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Кой е Фотошопирания глиган? Тодорка! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Имам си нов идол! alisali1234 Това направо си е коментар на годината! Фиклено пусни го в бисерите този коментар. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тодорка! :1000 (29): :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ама как го усещам колегата Ники, че ще е той още преди да видя кой звъни. Ей сега ми звъни телефона и викам на брат ми само колегата Ники ще е, защото знам, че днес дават парите и обикновено ги дават в 18:30. И познах, гледам Ники ми звъни и вика да дойда за парите, когато мога. Казах му, че утре ще намина, защото и днес през деня ми звънна шефът от пицарията утре да ходя да си взема и оттам парите, и трудовата книжка. С една дума утре за последно отивам в Инканто и за последно виждам колегата Ники. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ама как го усещам колегата Ники, че ще е той още преди да видя кой звъни. Ей сега ми звъни телефона и викам на брат ми само колегата Ники ще е, защото знам, че днес дават парите и обикновено ги дават в 18:30. И познах, гледам Ники ми звъни и вика да дойда за парите, когато мога. Казах му, че утре ще намина, защото и днес през деня ми звънна шефът от пицарията утре да ходя да си взема и оттам парите, и трудовата книжка. С една дума утре за последно отивам в Инканто и за последно виждам колегата Ники. Утре ще ходиш ли на работа? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Утре ще ходиш ли на работа? Нали казах къде ще ходя. От днес се махнах и това е. Днес не съм работила, взех си багажа и да ме няма. Ходих в 6:30 сутринта, казах на пазачката и си заминах. После си направих една разходка на морето, снимах изгрева, перфектно беше морето- едно гладко- красота. Наско Ментата има много красива жена и тя певица .Имат и дуети, и направил песен за дъщеря си. То добре, че баща ми ги пуска от телефона на телевизора, че да знам: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Колко е малка, колко е сладка мамина колко е бясна, колко опасна татина Голяма да порасне на мама да прилича принцеса мама да милува, тати да целува, Жулиета Тя ми е всичко, всичко свято на света, тя е мойто злато, моето богатство, мойта дъщеря Голяма да порасне на мама да прилича принцеса мама да милува, тати да целува, Жулиета Който има дъщеря, дар от бога му е тя, топли бащино сърце и на мама слънце е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Smith Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Той го пусна в чата това. :1000 (29): Има ли Био жени във форума? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Той го пусна в чата това. :1000 (29): Има ли Био жени във форума? Пълно е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари