Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аааа.. аз другояче разбрах, ама нищо :roll1:

Да... жалко, че го няма вече..

Съжалявам, моята първата се разболя от жълтеница, след аборт и умря в ръцете ми. Минаха 3 години и 5 месеца и още рева за нея като се сетя!

Сподели в други сайтове

И ти ли си дебел? А, затова се засягаш така. Че за ръце говориш...

Свинете се подкрепяли ,я .

Недей ми говори за села, че п*тки майни като тебе съм ги виждал много, надъхваш се нещо да защитаваш фотошопирания глиган, ама не съм сигурен в други обстоятелства дали шеше да е така.

Айде ходи си е*и п*тката лелина и не пиши в тая тема, споменах ти за ЛС-тата, ти продължи. Аз само отговорям. Което смятам повече да не правим и нека модератор изчисти ненужните глупости.

П*тка свинска, ке те набарам че ти завъртим глъвътъ у лево...

Мачкай Али Сали :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ама как го усещам колегата Ники, че ще е той още преди да видя кой звъни.

Ей сега ми звъни телефона и викам на брат ми само колегата Ники ще е, защото знам, че днес дават парите и обикновено ги дават в 18:30.

И познах, гледам Ники ми звъни и вика да дойда за парите, когато мога. Казах му, че утре ще намина, защото и днес през деня ми звънна шефът от пицарията утре да ходя да си взема и оттам парите, и трудовата книжка. С една дума утре за последно отивам в Инканто и за последно виждам колегата Ники.

Сподели в други сайтове

Ама как го усещам колегата Ники, че ще е той още преди да видя кой звъни.

Ей сега ми звъни телефона и викам на брат ми само колегата Ники ще е, защото знам, че днес дават парите и обикновено ги дават в 18:30.

И познах, гледам Ники ми звъни и вика да дойда за парите, когато мога. Казах му, че утре ще намина, защото и днес през деня ми звънна шефът от пицарията утре да ходя да си взема и оттам парите, и трудовата книжка. С една дума утре за последно отивам в Инканто и за последно виждам колегата Ники.

Утре ще ходиш ли на работа?

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Утре ще ходиш ли на работа?

Нали казах къде ще ходя. От днес се махнах и това е. Днес не съм работила, взех си багажа и да ме няма. Ходих в 6:30 сутринта, казах на пазачката и си заминах.

После си направих една разходка на морето, снимах изгрева, перфектно беше морето- едно гладко- красота.

Наско Ментата има много красива жена и тя певица .Имат и дуети, и направил песен за дъщеря си. То добре, че баща ми ги пуска от телефона на телевизора, че да знам:

Сподели в други сайтове

Колко е малка, колко е сладка мамина

колко е бясна, колко опасна татина

Голяма да порасне на мама да прилича принцеса

мама да милува, тати да целува, Жулиета

Тя ми е всичко, всичко свято на света, тя е мойто злато,

моето богатство, мойта дъщеря

Голяма да порасне на мама да прилича принцеса

мама да милува, тати да целува, Жулиета

Който има дъщеря, дар от бога му е тя, топли бащино сърце и на мама слънце е

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...