Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

:1000 (29):

Denis, трябва завръщането ти да е от положителната страна. Не се карай на хората :Vishenka_05:

Мале откакто съм станала цял ден само пека..

Аз доста често обичам да се налагам. В 80% от случаите винаги печеля над другия. Ако не бях мързелив, можеше да зашиша право..но не.

И аз си почивам днес, че тая седмица се убих. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Какъв разговор, като вие се подкрепяте в плюене по него? Я слез на земята, да не те приземя.

Ти четеш ли изобщо? Първо си говорихме за съвсем странична тема и той започна както винаги да обижда.Много ясно , че ще се подкрепяме след като той спами като луд след всеки мой/негов пост.Като не си наясно не се меси там където не ти е работа.Щял да приземява хах

Сподели в други сайтове

Ти четеш ли изобщо? Първо си говорихме за съвсем странична тема и той започна както винаги да обижда.Много ясно , че ще се подкрепяме след като той спами като луд след всеки мой/негов пост.Като не си наясно не се меси там където не ти е работа.Щял да приземява хах

Бейби, симпатична си ми като цяло, но не прекалявай с търпението ми. Ще те навра в кучи гъз. Аз не съм като останалите с които си говориш на въпреки. Докето ви провокира нарочно, за да видите колко са ви слаби нервите и как се правите на праведни. Като ти е толкова акъла - връзвай му се, но си на минус.

Сподели в други сайтове

Аз доста често обичам да се налагам. В 80% от случаите винаги печеля над другия. Ако не бях мързелив, можеше да зашиша право..но не.

И аз си почивам днес, че тая седмица се убих. :1000 (29):

Както си и хубавв, щеше да си като онзи от сериала Suits :1000 (29):

Аз тайно се надявам да те видя по тв, я някоя реклама, я някой филм..

Сподели в други сайтове

Боже,боже нарочно ни бил провокирал..той горкия акъл за 5 стотинки няма,а ще използва такива психологически атаки. :1000 (29): Дойката е един асоциален и комплексиран човек,който е смазан от живота и се чувства силен само в Рамания.

Сподели в други сайтове

Боже,боже нарочно ни бил провокирал..той горкия акъл за 5 стотинки няма,а ще използва такива психологически атаки. :1000 (29): Дойката е един асоциален и комплексиран човек,който е смазан от живота и се чувства силен само в Рамания.

Той е добро момче. Жалко че не можеш да го видиш. Поне може да готви перфектно и си работи момчето в такива сфери. Ти какво правиш? Освен на фитнес, друго не съм видял да правиш.

Сподели в други сайтове

Той е добро момче. Жалко че не можеш да го видиш. Поне може да готви перфектно и си работи момчето в такива сфери. Ти какво правиш? Освен на фитнес, друго не съм видял да правиш.

Той е жиголо! Прави орална любов на 70 годишни дядовци

Сподели в други сайтове

Аз съм на 23 и правя обичайните неща за връстнициге ми,а той е на 26-27,възраст в която има много по-важни неща отколкото да въртиш интриги в Рамания.Много жалко щом виждаш само снимките ми от фитнеса.Останах с впечатлението,че си умно момче,но да си на страната на един лицемер не върви.

Сподели в други сайтове

Аз съм на 23 и правя обичайните неща за връстнициге ми,а той е на 26-27,възраст в която има много по-важни неща отколкото да въртиш интриги в Рамания.Много жалко щом виждаш само снимките ми от фитнеса.Останах с впечатлението,че си умно момче,но да си на страната на един лицемер не върви.

Това че в дадена ситуация подкрепям него, не означава че не харесвам теб повече. Много бързо забравяш. И веднага станах глупав, щом не съм на твоето мнение? Еххх

Сподели в други сайтове

Само там ли искаш да ме видиш? :3fdb8960598fa63e:

Ми къде другаде, на живо ти не щеш :girl_cry2: :gun_bandana: ще си направя 1 календар за 2018 с твоя снимка и те така :3fdb8960598fa63e:

Ей ся в инатаграм влязох набързо и ти видях снимката, кучето ти цепи мрака с физиономия :1000 (29): голям сладур, ама сякаш му липсва мъника...

Сподели в други сайтове

Докето между другото е страшно заядливо копче и винаги подстрекава към интриги и скандали. Не знам наистина това нормално ли е. По цял ден да чакаш някой до влезе и да почваш да го обсъждаш в Зона рамания.

Нещо и на мен се опитваше да каже, но много бързо се усети, къде може и къде неможе..

Сподели в други сайтове

Това че в дадена ситуация подкрепям него, не означава че не харесвам теб повече. Много бързо забравяш. И веднага станах глупав, щом не съм на твоето мнение? Еххх

Да видя някъде да съм казал,че си глупав? Казах,че не подхожда на умно момче като теб да подкрепя лицемер.Не знам къде видя да съм написал,че си глупав.Не съм забравил нищо,изказвам мнение само.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...