xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Нашите и те са на тоя принцип и като не мога да готвя нищо...ям, нямам избор. :1000 (29): Сега по празниците ще е леш..сигурно ще стана 200 кг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Сега по празниците ще е леш..сигурно ще стана 200 кг. И аз съм така. Бързо качвам, но и бързо свалям. Егати метаболизма имам. :1000 (29): А като малък все дебело бях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 И аз съм така. Бързо качвам, но и бързо свалям. Егати метаболизма имам. :1000 (29): А като малък все дебело бях. Ще оцелеем. :1000 (29): тъкмо и по телосложение ще сме фенове на Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Обожавам котката ми. Каква порода е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ще оцелеем. :1000 (29): тъкмо и по телосложение ще сме фенове на Андреа. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Каква порода е? Ами някакъв мелез е между улична и породиста,има страшно дълги лапи и е мноого грациозен,също така е и голям сладур. Една вечер се прибирах и той беше пред блока ми и си го прибрах,не съжалявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Те бездомните котки са много по-готини от породистите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Те бездомните котки са много по-готини от породистите. Да,и са много по-здрави от породистите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Да,и са много по-здрави от породистите. Преди година с един приятел видяхме на пътя две изоставени и ги засичах постоянно. Стана ми жал и го навих с 300 зора да вземе едното, а аз другото. Преди няколко месеца на селото на дядо ми някаква жена натровила всички котки в селото. Само моето оцеляло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Преди година с един приятел видяхме на пътя две изоставени и ги засичах постоянно. Стана ми жал и го навих с 300 зора да вземе едното, а аз другото. Преди няколко месеца на селото на дядо ми някаква жена натровила всички котки в селото. Само моето оцеляло. Ужас.Такива луди лелки заслужават само една гилотина.Ох,и аз като видя някоя котка й купувам храна и я храня,много голям жал ме хваща. :1000 (29): Брадата може да ме прави да изглеждам като мъжко момче,но съм си голям лигльо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ужас.Такива луди лелки заслужават само една гилотина.Ох,и аз като видя някоя котка й купувам храна и я храня,много голям жал ме хваща. :1000 (29): Брадата може да ме прави да изглеждам като мъжко момче,но съм си голям лигльо. И аз съм чувствителен. Колкото съм студен за хората, толкова съм добър към животните. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 И аз съм чувствителен. Колкото съм студен за хората, толкова съм добър към животните. :1000 (29): Същото..някой ако ме е ядосал и да умира ще му се изплюя в лицето,докато към животните не съм такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Те бездомните котки са много по-готини от породистите. Моята ме посрещаше от работа на 5 преки от нас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Нашите и те са на тоя принцип и като не мога да готвя нищо...ям, нямам избор. :1000 (29): :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ужас.Такива луди лелки заслужават само една гилотина.Ох,и аз като видя някоя котка й купувам храна и я храня,много голям жал ме хваща. :1000 (29): Брадата може да ме прави да изглеждам като мъжко момче,но съм си голям лигльо. Леле мислих си , че само аз го правя това :1000 (29): И аз съм много по-чувствителна към животните отколкото към хора.Мечтата ми е да си прибера малко беззащитно котенце вкъщи,но със съквартирантката ми не сме на едно мнение относно животни. На каква възраст беше котето , като го прибра? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Леле мислих си , че само аз го правя това :1000 (29): И аз съм много по-чувствителна към животните отколкото към хора.Мечтата ми е да си прибера малко беззащитно котенце вкъщи,но със съквартирантката ми не сме на едно мнение относно животни. На каква възраст беше котето , като го прибра? Като го водих да го обезпаразитят ми казаха,че е на 2 месеца.Бебенце си беше. Ох,и аз искам още едно ама няма да успея да им смогвам на белите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ужас.Такива луди лелки заслужават само една гилотина.Ох,и аз като видя някоя котка й купувам храна и я храня,много голям жал ме хваща. :1000 (29): Брадата може да ме прави да изглеждам като мъжко момче,но съм си голям лигльо. Миналата година ги бях събрал осем. Имах една, една взех от морето, четери трябваше да отгледам на комшията (майка им я пратих на заточение) и две дойдоха сами миналия ноември и тях прибрах. След това три умряха, старата лятото изчезна, двете махнах, едното лятото а другото преди няколко дни. Сега са ми два мъжкара на по година и половина. Имах котка, която живя 15 години още ми е тъжно за нея. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Миналата година ги бях събрал осем. Имах една, една взех от морето, четери трябваше да отгледам на комшията (майка им я пратих на заточение) и две дойдоха сами миналия ноември и тях прибрах. След това три умряха, старата лятото изчезна, двете махнах, едното лятото а другото преди няколко дни. Сега са ми два мъжкара на по година и половина. Имах котка, която живя 15 години още ми е тъжно за нея. Че ти какво им правиш толкова,че ги убиваш така бързо?😯 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Като го водих да го обезпаразитят ми казаха,че е на 2 месеца.Бебенце си беше. Ох,и аз искам още едно ама няма да успея да им смогвам на белите. Не ти ли правеше бели отначало?Една приятелка ни беше дала котенцето си за 2 дена и то беше бебенце и обърна къщата на обратно буквално за една нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Че ти какво им правиш толкова,че ги убиваш така бързо?😯 Нищо, вирусно заболяване беше и най-слабите умряха и трите бяха женски. Умряха още на 4-5 месеца като бяха. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не ти ли правеше бели отначало?Една приятелка ни беше дала котенцето си за 2 дена и то беше бебенце и обърна къщата на обратно буквално за една нощ О,той все още прави.Целият ми апартамент смърди на оцет,че иначе ходи и рови по саксиите,въпреки че му държа тоалетната идеално чиста.Пердетата в хола ги сменям за втори път,че като му е скучно ги ползва за люлка. Ужас,трябва да ги водиш на ветеринар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Замря ли ви общия чат бре? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Нищо, вирусно заболяване беше и най-слабите умряха и трите бяха женски. Умряха още на 4-5 месеца като бяха. Не ти ли беше мъчно О,той все още прави.Целият ми апартамент смърди на оцет,че иначе ходи и рови по саксиите,въпреки че му държа тоалетната идеално чиста.Пердетата в хола ги сменям за втори път,че като му е скучно ги ползва за люлка. Хаха това с пердетата ми е познато и с пръстта.Така и не разбрах какво търсеше толкова в саксиите Какъв цвят е твоя котарак? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 :roll1: Хич не е смешно. Само в Бг си готвих някви неща и то с зор, а тук една супа правих. Получава ми се, ама не ми се занимава. И тва ми е скучно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 О,той все още прави.Целият ми апартамент смърди на оцет,че иначе ходи и рови по саксиите,въпреки че му държа тоалетната идеално чиста.Пердетата в хола ги сменям за втори път,че като му е скучно ги ползва за люлка. Ужас,трябва да ги водиш на ветеринар. Водих ги, но без успех вече бяха болни. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари