Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

И аз съм така. Бързо качвам, но и бързо свалям. Егати метаболизма имам. :1000 (29): А като малък все дебело бях.

Ще оцелеем. :1000 (29): тъкмо и по телосложение ще сме фенове на Андреа.

Сподели в други сайтове

Каква порода е? :Vishenka_05:

Ами някакъв мелез е между улична и породиста,има страшно дълги лапи и е мноого грациозен,също така е и голям сладур. :Vishenka_05: Една вечер се прибирах и той беше пред блока ми и си го прибрах,не съжалявам.

Сподели в други сайтове

Да,и са много по-здрави от породистите.

Преди година с един приятел видяхме на пътя две изоставени и ги засичах постоянно. Стана ми жал и го навих с 300 зора да вземе едното, а аз другото. Преди няколко месеца на селото на дядо ми някаква жена натровила всички котки в селото. Само моето оцеляло. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Преди година с един приятел видяхме на пътя две изоставени и ги засичах постоянно. Стана ми жал и го навих с 300 зора да вземе едното, а аз другото. Преди няколко месеца на селото на дядо ми някаква жена натровила всички котки в селото. Само моето оцеляло. :Vishenka_05:

Ужас.Такива луди лелки заслужават само една гилотина.Ох,и аз като видя някоя котка й купувам храна и я храня,много голям жал ме хваща. :1000 (29): Брадата може да ме прави да изглеждам като мъжко момче,но съм си голям лигльо. :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Ужас.Такива луди лелки заслужават само една гилотина.Ох,и аз като видя някоя котка й купувам храна и я храня,много голям жал ме хваща. :1000 (29): Брадата може да ме прави да изглеждам като мъжко момче,но съм си голям лигльо. :girl_cry2:

И аз съм чувствителен. Колкото съм студен за хората, толкова съм добър към животните. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

И аз съм чувствителен. Колкото съм студен за хората, толкова съм добър към животните. :1000 (29):

Същото..някой ако ме е ядосал и да умира ще му се изплюя в лицето,докато към животните не съм такъв.

Сподели в други сайтове

Леле мислих си , че само аз го правя това :1000 (29): И аз съм много по-чувствителна към животните отколкото към хора.Мечтата ми е да си прибера малко беззащитно котенце вкъщи,но със съквартирантката ми не сме на едно мнение относно животни. :girl_cry2:

На каква възраст беше котето , като го прибра?

Сподели в други сайтове

Леле мислих си , че само аз го правя това :1000 (29): И аз съм много по-чувствителна към животните отколкото към хора.Мечтата ми е да си прибера малко беззащитно котенце вкъщи,но със съквартирантката ми не сме на едно мнение относно животни. :girl_cry2:

На каква възраст беше котето , като го прибра?

Като го водих да го обезпаразитят ми казаха,че е на 2 месеца.Бебенце си беше. :Vishenka_05: Ох,и аз искам още едно ама няма да успея да им смогвам на белите.

Сподели в други сайтове

Миналата година ги бях събрал осем. Имах една, една взех от морето, четери трябваше да отгледам на комшията (майка им я пратих на заточение) и две дойдоха сами миналия ноември и тях прибрах. След това три умряха, старата лятото изчезна, двете махнах, едното лятото а другото преди няколко дни. Сега са ми два мъжкара на по година и половина. :) :roll1:

Имах котка, която живя 15 години още ми е тъжно за нея. :(

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Миналата година ги бях събрал осем. Имах една, една взех от морето, четери трябваше да отгледам на комшията (майка им я пратих на заточение) и две дойдоха сами миналия ноември и тях прибрах. След това три умряха, старата лятото изчезна, двете махнах, едното лятото а другото преди няколко дни. Сега са ми два мъжкара на по година и половина. :) :roll1:

Имах котка, която живя 15 години още ми е тъжно за нея. :(

Че ти какво им правиш толкова,че ги убиваш така бързо?😯

Сподели в други сайтове

Като го водих да го обезпаразитят ми казаха,че е на 2 месеца.Бебенце си беше. :Vishenka_05: Ох,и аз искам още едно ама няма да успея да им смогвам на белите.

Не ти ли правеше бели отначало?Една приятелка ни беше дала котенцето си за 2 дена и то беше бебенце и обърна къщата на обратно буквално за една нощ :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Че ти какво им правиш толкова,че ги убиваш така бързо?😯

:roll1: Нищо, вирусно заболяване беше и най-слабите умряха и трите бяха женски. Умряха още на 4-5 месеца като бяха.

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Не ти ли правеше бели отначало?Една приятелка ни беше дала котенцето си за 2 дена и то беше бебенце и обърна къщата на обратно буквално за една нощ :3fdb8960598fa63e:

О,той все още прави.Целият ми апартамент смърди на оцет,че иначе ходи и рови по саксиите,въпреки че му държа тоалетната идеално чиста.Пердетата в хола ги сменям за втори път,че като му е скучно ги ползва за люлка. :mf_surrender:

Ужас,трябва да ги водиш на ветеринар.

Сподели в други сайтове

:roll1: Нищо, вирусно заболяване беше и най-слабите умряха и трите бяха женски. Умряха още на 4-5 месеца като бяха.

Не ти ли беше мъчно :(

О,той все още прави.Целият ми апартамент смърди на оцет,че иначе ходи и рови по саксиите,въпреки че му държа тоалетната идеално чиста.Пердетата в хола ги сменям за втори път,че като му е скучно ги ползва за люлка. :mf_surrender:

Хаха това с пердетата ми е познато и с пръстта.Така и не разбрах какво търсеше толкова в саксиите :mf_surrender: Какъв цвят е твоя котарак?

Сподели в други сайтове

Ужас,трябва да ги водиш на ветеринар.

Водих ги, но без успех вече бяха болни. :)

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...