Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Не ти ли беше мъчно :(

Хаха това с пердетата ми е познато и с пръстта.Така и не разбрах какво търсеше толкова в саксиите :mf_surrender: Какъв цвят е твоя котарак?

Ами на изкуствена светлина изглежда чисто черен,но на дневна лапичките му са кафяви и има райета по коремчето с жълти очи.Голям сладур ми е,пу пу да не го урочасам. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Хич не е смешно. Само в Бг си готвих някви неща и то с зор, а тук една супа правих. Получава ми се, ама не ми се занимава. И тва ми е скучно.

Недей... че вземе се залееш с вряла вода :1000 (29):

Аз готвено.. мн съм капризна там и почти не ям и си признавам не мога да готвя такива работи, за сметка на сладките де. Обожавам всякакви сладкиши и разни там сладки неща.

Сподели в други сайтове

Замря ли ви общия чат бре? :1000 (29):

Не, Смит и Докето го държат.

Не ти ли беше мъчно :(

Хаха това с пердетата ми е познато и с пръстта.Така и не разбрах какво търсеше толкова в саксиите :mf_surrender: Какъв цвят е твоя котарак?

Е беше ми, целия форум знае за Памела. :(

Хич не е смешно. Само в Бг си готвих някви неща и то с зор, а тук една супа правих. Получава ми се, ама не ми се занимава. И тва ми е скучно.

Скучно, но гладна мечка хоро не играй.

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Недей... че вземе се залееш с вряла вода :1000 (29):

Аз готвено.. мн съм капризна там и почти не ям и си признавам не мога да готвя такива работи, за сметка на сладките де. Обожавам всякакви сладкиши и разни там сладки неща.

Аз солено повече обичам. Сладкото като ми дойде в голямо количество и мога да не ям с месеци.

Сподели в други сайтове

Всички мъжки дрехи по моловете са толкова педалски..Трябва да ходя да си купувам дрехи от някой битак вече. :gun_bandana:

+1

Аз все си мисля, че съм влязъл погрешка в зоната за жени. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

+1

Аз все си мисля, че съм влязъл погрешка в зоната за жени. :mf_surrender:

Елемент от заговора за изпедерастяване на човечеството също като женските хормони в пилешкото месо. BulGAYria

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...