xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не ти ли беше мъчно Хаха това с пердетата ми е познато и с пръстта.Така и не разбрах какво търсеше толкова в саксиите Какъв цвят е твоя котарак? Ами на изкуствена светлина изглежда чисто черен,но на дневна лапичките му са кафяви и има райета по коремчето с жълти очи.Голям сладур ми е,пу пу да не го урочасам. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Хич не е смешно. Само в Бг си готвих някви неща и то с зор, а тук една супа правих. Получава ми се, ама не ми се занимава. И тва ми е скучно. Недей... че вземе се залееш с вряла вода :1000 (29): Аз готвено.. мн съм капризна там и почти не ям и си признавам не мога да готвя такива работи, за сметка на сладките де. Обожавам всякакви сладкиши и разни там сладки неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Водих ги, но без успех вече бяха болни. Значи е време да запълниш пропуските. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Замря ли ви общия чат бре? :1000 (29): Не, Смит и Докето го държат. Не ти ли беше мъчно Хаха това с пердетата ми е познато и с пръстта.Така и не разбрах какво търсеше толкова в саксиите Какъв цвят е твоя котарак? Е беше ми, целия форум знае за Памела. Хич не е смешно. Само в Бг си готвих някви неща и то с зор, а тук една супа правих. Получава ми се, ама не ми се занимава. И тва ми е скучно. Скучно, но гладна мечка хоро не играй. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Недей... че вземе се залееш с вряла вода :1000 (29): Аз готвено.. мн съм капризна там и почти не ям и си признавам не мога да готвя такива работи, за сметка на сладките де. Обожавам всякакви сладкиши и разни там сладки неща. Аз солено повече обичам. Сладкото като ми дойде в голямо количество и мога да не ям с месеци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Това гаджето ли е? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Това гаджето ли е? :1000 (29): Да кажем да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Всички мъжки дрехи по моловете са толкова педалски..Трябва да ходя да си купувам дрехи от някой битак вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 В "Като две капки вода" Испания вчера са имитирали Рики с "Vente Paca", но е много далеч от него: http://www.antena3.com/programas/tu-cara-m...cb8b8ab915.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не знам какво търсиш. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Всички мъжки дрехи по моловете са толкова педалски..Трябва да ходя да си купувам дрехи от някой битак вече. +1 Аз все си мисля, че съм влязъл погрешка в зоната за жени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 +1 Аз все си мисля, че съм влязъл погрешка в зоната за жени. Елемент от заговора за изпедерастяване на човечеството също като женските хормони в пилешкото месо. BulGAYria Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Елемент от заговора за изпедерастяване на човечеството също като женските хормони в пилешкото месо. BulGAYria Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Смееш се, но ядеш пилешко? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Смееш се, но ядеш пилешко? Тва няма нищо общо. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 xrofl ли е ?!?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 xrofl ли е ?!?!?!Падам! :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 xrofl ли е ?!?!?! Ръцете ми не са екваториална гора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тва няма нищо общо. Има, дори и на теб ти влияе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ръцете ми не са екваториална гора. Епилираш си ръцете? :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Има, дори и на теб ти влияе. Космите са мъжественост! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Doketo скандализира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Епилираш си ръцете? :1000 (10): Къде съм казал,че ги епилирам? Имам косми,но не са гора като на момчето на снимките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Къде съм казал,че ги епилирам? Имам косми,но не са гора като на момчето на снимките. Все тая - епилираш си задника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари