Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ооо минлата година и тук бяхме блокирани. Няма да забравя пътуването до Стара Загора на 30 декември. Имах чувството, че това ще ми е последното пътуване в живота. Тръгнахме към 19:00 от тук и пристигнахме в 1:30 сутринта. Как оживяхме по пътя не знам... И после да обичам снега - НИКОГА. Трябва да си свикнала при вас винаги е най-студено. Още помня една година като имахме 1,5 сняг, всичко беше блокирано, всеки се спасяваше както може. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Трябва да си свикнала при вас винаги е най-студено. Още помня една година като имахме 1,5 сняг, всичко беше блокирано, всеки се спасяваше както може. Не мога да свикна с това и не искам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не мога да свикна с това и не искам. Отивай в Австралия или някъде из Африка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Отивай в Австралия или някъде из Африка. Искам в Испания, тъкмо и ще мога да си сбъдна мечтата да науча испанския. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Искам в Испания, тъкмо и ще мога да си сбъдна мечтата да науча испанския. Много як е климата там. Като в Гърция. И аз мразя студа. Добре че сега където съм зимата е една идея по-мека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Искам в Испания, тъкмо и ще мога да си сбъдна мечтата да науча испанския. Испанския е толкова лесен. Няма начин да не го научиш. Денис, ти не си ли в Габрово? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много як е климата там. Като в Гърция. И аз мразя студа. Добре че сега където съм зимата е една идея по-мека. Можем да си направим клуб на необичащите зимата. Доста народ сме. :1000 (29): Испанския е толкова лесен. Няма начин да не го научиш. Денис, ти не си ли в Габрово? Не е труден наистина, но сега като го уча сама ми е трудно. Не толкова лексиката, колкото граматиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Испанския е толкова лесен. Няма начин да не го научиш. Денис, ти не си ли в Габрово? Не Можем да си направим клуб на необичащите зимата. Доста народ сме. :1000 (29): Не е труден наистина, нос ега като го уча сама ми е трудно. Не толкова лексиката, колкото граматиката. За! Зимата е най-гадното и потискащо хората време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Само я слепваш или слагаш и клечки? Единствената песен която ми харесва от неговите. Taзи не ти ли харесва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Можем да си направим клуб на необичащите зимата. Доста народ сме. :1000 (29): Ужасен сезон е зимата, а ако си зиморничав човек като мен си е направо .... Рио де Жанейро би ми било сбъдната мечта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ужасно нещо е зимата, а ако си зиморничав човек като мен си е .... Рио де Жанейро би ми било сбъдната мечта И аз бих живяла там, изглежда много яко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И аз бих живяла там, изглежда много яко Езика ще е малко труден,ама те хората са казали, че няма пълно щастие :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Taзи не ти ли харесва? Не. Ужасен сезон е зимата, а ако си зиморничав човек като мен си е направо .... Рио де Жанейро би ми било сбъдната мечта И аз бих живяла там, изглежда много яко Бих ви уредил там, но в затвора! :1000 (29): Имам един познат който лежа три години в бразилски затвор за пренасяне на дрога. Игра го муле, но не му се получи. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Можем да си направим клуб на необичащите зимата. Доста народ сме. :1000 (29): Не е труден наистина, но сега като го уча сама ми е трудно. Не толкова лексиката, колкото граматиката. Граматиката е най-отвратителното нещо в испанския.Има неща , които не могат да се преведат на български,защото ги нямаме.Южната част на Испания ще е перфектна за теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не. Бих ви уредил там, но в затвора! :1000 (29): Имам един познат който лежа три години в бразилски затвор за пренасяне на дрога. Игра го муле, но не му се получи. :1000 (29): Поне целогодишно ще ми е топло, всичко си има и своята добра страна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не. Бих ви уредил там, но в затвора! :1000 (29): Имам един познат който лежа три години в бразилски затвор за пренасяне на дрога. Игра го муле, но не му се получи. :1000 (29): Няма да се възползваме от офертата Граматиката е най-отвратителното нещо в испанския.Има неща , които не могат да се преведат на български,защото ги нямаме.Южната част на Испания ще е перфектна за теб. Аз съм се заинатила и ще го науча все някой ден. Вчера си поръчах една испанска граматика с упражнения, нямам търпение да пристигне. Детска радост. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Няма да се възползваме от офертата Аз съм се заинатила и ще го науча все някой ден. Вчера си поръчах една испанска граматика с упражнения, нямам търпение да пристигне. Детска радост. :1000 (29): А с курса какво стана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 А с курса какво стана? Не съм се записвала още. Аз искам поне основното да науча от онлайн платформата, а курсът после. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не съм се записвала още. Аз искам поне основното да науча от онлайн платформата, а курсът после. Каква е тази онлайн платформа? Брат ми иска да го учи. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Каква е тази онлайн платформа? Брат ми иска да го учи. speakingfriends.com Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 speakingfriends.com Thanks! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Thanks! Приложението Mondly Spanish също е добро, но повечето неща са в платената версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 b]Аз съм се заинатила и ще го науча все някой ден. Вчера си поръчах една испанска граматика с упражнения, нямам търпение да пристигне. Детска радост. :1000 (29): [/b] Бих ти помогнала,но нищо не си спомням вече :1000 (29): Какъв цвят е корицата на граматиката? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Бих ти помогнала,но нищо не си спомням вече :1000 (29): Какъв цвят е корицата на граматиката? Ей я Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ей я Лошо ми стана като я видях!Така ни мъчеха с нея , но нашата беше C1 не ни позволяваха да си я купуваме,защото от там си правиха контролните :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари