Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тя тема няма вече, откакто обединиха темата за Рики с латино темата, Зайка бойкотира. :1000 (29): Верно ли? Еми и аз ще бойкотирам, да спре да спами тука за него де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Пишете си сами, аз няма да пиша тука да ми разваляте темата. Чао ви! Без това си имам фейс страница за Рики и е много посещавана и си поствам там новините. Пишете си глупостите тука. Пък може и да се затвори тази тема. С такива модератори нямам думи....... Верно ли? Еми и аз ще бойкотирам, да спре да спами тука за него де 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Като има страница, що не си пише в нея??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Свърши ли ни беседата, Денис? Заспал съм, и да. От тук нататък само позитивни емоции. Както видя, хората не са били на твоя принцип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тоя Демир нумеролога по Fen TV Фолк много готин. Ама много скъпо-2.40 лв. на минута. Как се обаждат тези хора, не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Dum-dum-da-da-da-dum, dum-dum-da-da-da Dum-dum-da-da-da-dum, dum-dum What you, what you gonna do? You're my discretional sin I feel you on me when I touch my skin You got me hooked and you ain't let me in And I look in your eyes, I'm on the edge You're on my mind like a song that I can't escape I don't know how many da-da-dums I can take I need to know if you're feeling, feeling the same Is it too late? But now it's hard to breathe I'm not in love, it's just a game we do I tell myself I'm not that into you But I don't wanna sleep, it's quarter after 3 You're in my head like Dum-dum-da-da-da-dum, dum-dum-da-da-da............ 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Добро утро! Има ли сняг? Няма, сутринта се беше стопил за щастие. Добро утро! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо Рики е заминал за Мексико, ей това е въпроса днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо си толкова досадна с този твой Рики е по-скоро.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо Рики е заминал за Мексико, ей това е въпроса днес. Защото човека си живее живота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо си толкова досадна с този твой Рики е по-скоро.. Дръж, Зайкиня Габи! Разскъсай я Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Мале какво ми става? За първи път ме боли глава, след като се напих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Дръж, Зайкиня Габи! Разскъсай я Правим ли тема/анкета в защита на Смит?! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защото човека си живее живота. Не е тъй. По- напред ще е заради новия клип ама ще видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Мале какво ми става? За първи път ме боли глава, след като се напих Не знам, явно причината не е само в пиенето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Уф,оспал съм се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Уф,оспал съм се. И ти ли си прекалил с нещо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 И ти ли си прекалил с нещо? Да,но не с алкохол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да,но не с алкохол. Ах, тиииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да,но не с алкохол. Който стои да гледа награди цяла нощ! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Който стои да гледа награди цяла нощ! Глупости! Писах си с Амброжката до 2 и след това правих други неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Правим ли тема/анкета в защита на Смит?! Много ясно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да,но не с алкохол. Да с чекийте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да,но не с алкохол. Е то от това дето си мисля глава не боли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да с чекийте Аз не се казвам Дойчо и да ръкоблудствам до 4. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари