THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аз не се казвам Дойчо и да ръкоблудствам до 4. Ей фейк аз има с кой да си задоволявам сексуалните нагони, ама ти си съмнителен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ей фейк аз има с кой да си задоволявам сексуалните нагони, ама ти си съмнителен Чистачке отивай да чистиш и не ме занимавай.Още помня какви снимки ми пращаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Чистачке отивай да чистиш и не ме занимавай.Още помня какви снимки ми пращаше. Чистачките сте ти и Гаврайла С. и младши стажант Лухче, а ти си старшата. Марш в клозета да чистиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Глупости! Писах си с Амброжката до 2 и след това правих други неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Чистачките сте ти и Гаврайла С. и младши стажант Лухче, а ти си старшата. Марш в клозета да чистиш Марш ще викаш на Фиклена.Мен изобщо не ме цитирай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Няма да има коледен банер така ли? Не, че минало годишния стоеше много хубаво, но си беше празнично. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ей фейк аз има с кой да си задоволявам сексуалните нагони, ама ти си съмнителен Всички видяхме с кой.... Ужас С някъв циганин от махалата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 Няма да има коледен банер така ли? Не, че минало годишния стоеше много хубаво, но си беше празнично. Няма графикьори. Какво да се прави. Ще ползваме миналогодишните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Няма графикьори. Какво да се прави. Ще ползваме миналогодишните. Слагайте ги! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Зайке, може ли линк от тази много посещавана страница за Рики? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 До кога ще бъда обект на психически тормоз от страна на потребителя lukas?! Модераторите обърнете внимание Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 До кога ще бъда обект на психически тормоз от страна на потребителя lukas?! Модераторите обърнете внимание Милия,жив да го ожалиш,ами има лесно ...напусни .Не си вързан тук. Циганско е сърцето...циганска е душата....Гло го е изпяла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Милия,жив да го ожалиш,ами има лесно ...напусни .Не си вързан тук. Циганско е сърцето...циганска е душата....Гло го е изпяла От злоба се късаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 От злоба се късаш Късат ти на тебе....шортите. Айде бе отворко,ти ше проявяваш тормоз с другите потребители,а ние не можем.С твоите камъни по твоята глава.Драги ми смехурко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Зайке, може ли линк от тази много посещавана страница за Рики? Цък Таня, защо не каза, че Алехандро Санз има рожден ден днес? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Цък Таня, защо не каза, че Алехандро Санз има рожден ден днес? Защото не знаех. Знаех само за Кристина Агилера. Тази страница изобщо не е моя дето си дал-това е фенклуба от Бразилия. Sarbel пак ми е харесал коментар в инстаграма си. Много готин е станал откакто се ожени, тя и жена му ми харесва също коментари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защото не знаех. Знаех само за Кристина Агилера. Тази страница изобщо не е моя дето си дал-това е фенклуба от Бразилия. Sarbel пак ми е харесал коментар в инстаграма си. Много готин е станал откакто се ожени, тя и жена му ми харесва също коментари. Тя твоята е с 200 човека! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Късат ти на тебе....шортите. Айде бе отворко,ти ше проявяваш тормоз с другите потребители,а ние не можем.С твоите камъни по твоята глава.Драги ми смехурко А за теб Respect кога? 9 години минаха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 А за теб Respect кога? 9 години минаха... Да и аз това питам ... Кондьо Имам съмнения ,че се дават на хомосексуална основа само на мъжката част.Дано не съм прав. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да и аз това питам ... Кондьо Имам съмнения ,че се дават на хомосуксуална основа само на мъжката част.Дано не съм прав. От Бургас ела във Варна и тогаз! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 От Бургас ела във Варна и тогаз! Хаха ами идвам често.Откакто е Герб сте в развитие.Браво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тя твоята е с 200 човека! :1000 (29): Моята е с близо 60 000 души от цял свят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да и аз това питам ... Кондьо Имам съмнения ,че се дават на хомосексуална основа само на мъжката част.Дано не съм прав. Не. Brian, #TheBo$$, Сашо, meleto не са хомосексуални, а имат Respect. hearltess и Arwity пък не са от мъжката част, но също имат. Ами пожелавам ти го, щом го искаш, но не виждам каква важност има някаква табелка под ника ти. По-важно е каква енергия излъчват постовете ти и как караш да се чувстват хората, като ти ги четат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не. Brian, #TheBo$$, Сашо, meleto не са хомосексуални, а имат Respect. hearltess и Arwity пък не са от мъжката част, но също имат. Ами пожелавам ти го, щом го искаш, но не виждам каква важност има някаква табелка под ника ти. По-важно е каква енергия излъчват постовете ти и как караш да се чувстват хората, като ти ги четат. А ти откъде знаеш от изброените кой какъв е )) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари