Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 От вчера сутринта всичко ми е едно... смотано, тъжно... чак не вярвах, че пак мога да изпадна в такива състояния отново. Тамън в тон с времето. И най-голямата ирония, че точно човека от който най-малко очаквах лееко ме зарадва и изслуша, дето уж не иска да чува за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 А ти откъде знаеш от изброените кой какъв е )) Някои от тях ги познавам доста отблизо и знам. Други съм ги пробвал. :1000 (29): Това ти ли си на профилната ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да аз. Хаха щом си ги пробвал.Ок 🤣🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да аз. Хаха щом си ги пробвал.Ок 🤣🤣 Големи мъки за тоя Респекта! Някой чакат година, други 9! Честито да ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Някои от тях ги познавам доста отблизо и знам. Други съм ги пробвал. :1000 (29): Това ти ли си на профилната ти? Къде го видя на профилна? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Леле Лукас не спря да мрънка от снощи за респект, дайте му да се радва де. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Големи мъки за тоя Респекта! Някой чакат година, други 9! Честито да ми е Твоите мъки нощем са по големи... Не бери грижа за моите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да дайтее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Мен ме подлудиха за тоя респект във фейса, тука- голямо чудо станало. Толкова ли ви е важно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Къде го видя на профилна? :1000 (29): Тук. Не го ли виждаш как виси от лифта? Лукас, колко си висок? На снимката изглеждаш като джобно гадже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Мен ме подлудиха за тоя респект във фейса, тука- голямо чудо станало. Толкова ли ви е важно. То според теб наградите снощи бяха тъпи и нагласени, ама седя до след полунощ да си получиш приза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тук. Не го ли виждаш как виси от лифта? Лукас, колко си висок? На снимката изглеждаш като джобно гадже. 178см Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 То според теб наградите снощи бяха тъпи и нагласени, ама седя до след полунощ да си получиш приза. Както виждаш не ми е важен, дори и не го нося, както някои други умират за тях. Моята страница за Рики е посещавана от Аржентина, Мексико, САЩ, Чили, Испания, Перу, Колумбия, Венецуела, Италия, Бразилия, Уругвай, Еквадор, Куба, Пуерто Рико, Боливия, Индия, Гватемала, Доминиканска Република, Румъния, Парагвай., БЪЛГАРИЯ, Франция, Австралия, Коста Рика, Германия. Салвадор, Португалия, Никарагуа, Хондурас, Алжир, Канада, Филипини, Англия, Полша, Мароко, Египет, Панама, Турция, Пакистан, Чехия, Тунис, Белгия, Унгария, Иран, Словакия, Сърбия, Русия, Индонезия, Швеция, Арабските страни, Виетнам , Албания, Персия, Япония, Македония, Норвегия и т.н Рики има фенове по цял свят. Преобладават повечето жените сред феновете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 178см Тя Камелия по-висока от теб бе. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 Носеше табелката за малко. Не се прави. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Носеше табелката за малко. Не се прави. :1000 (29): Да, и реших, че не ми трябва. Нищо не ми носи, че да си я слагам. С нея и без нея- все тая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Носеше табелката за малко. Не се прави. :1000 (29): Опасна е. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тя Камелия по-висока от теб бе. :1000 (29): С ток да. По лична карта съм 180.Но реално 178 Други въпроси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Днес май имат парти на персонала в Инканто щом шефката сподели в групата готови ли сте за довечера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Други въпроси Килата не сме обсъдили... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Килата не сме обсъдили... Хаха 82 Лексикон ли попълваме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Днес май имат парти на персонала в Инканто щом шефката сподели в групата готови ли сте за довечера. Изпий половин бутилка водка и отиди неканена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Пожелавам ти успех! За Великден, Рамазан Байрям, Света Богородица и Денят на Независимостта пак ще има томбола. Ако не този път - тогава! :1000 (29): Правя само за Великден, Коледа и Нова година по принцип. :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Изпий половин бутилка водка и отиди неканена. Аз не мога да се натреса така. Гледам колегата Ники вече е направил и празничното меню.Кога ли ще го видя пак и да му чуя гласа. На 28 януари има рожден ден. Все още ми е и във Вайбъра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Хаха 82 Лексикон ли попълваме Не съм те питал коя зодия си. Аз съм много навътре в астрологията и почти всички потребители знам кой слънчев знак са, че и Асцендентите им даже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари