Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ми ко се пъне.Ще го смажа ако пожелая. Няма нужда, зная, че няма да се помирите. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 По Коледа трябва да се прави благотворителност, затова мисля да даря и аз предната си табелка - Respect! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Искам такава чаша- най-якият подарък, че е със снимка на последния албум на Рики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 По Коледа трябва да се прави благотворителност, затова мисля да даря и аз предната си табелка - Respect! На мен ли??😯 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какви табелки, чашата е толкова якаааааааааааааааааа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какви табелки, чашата е толкова якаааааааааааааааааа. Нямаш ли си чаши? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Нямаш ли си чаши? С Рики е тази. Виж ти кой участва в "Подли камериерки" Розелин Санчес дето е приятелка с Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 С Рики е тази. Виж ти кой участва в "Подли камериерки" Розелин Санчес дето е приятелка с Рики. ужасни снимки. махни ги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Natalchetooo Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Искам такава чаша- най-якият подарък, че е със снимка на последния албум на Рики Можеш да си я направиш във всяко фото студио. Само носиш снимките на флашка и казваш че искаш с тази снимка да ти я направят, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Можеш да си я направиш във всяко фото студио. Само носиш снимките на флашка и казваш че искаш с тази снимка да ти я направят, Ще видим, може по нататък. И Карлос Понсе участва в "Подли камериерки". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Добър вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Хоп и след мен е потоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Хоп и след мен е потоп. Какво мислиш за тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво мислиш за тази песен? Пореден хит за Андреа тази година. Срам ме е,че ме е зарибила ама какво да направя..Коментирай,че Андреа има най-много харесвания на снимките си в Инстаграм от всички чалгарки,а тия тук нека си вярват,че е залязла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Пореден хит за Андреа тази година. Срам ме е,че ме е зарибила ама какво да направя..Коментирай,че Андреа има най-много харесвания на снимките си в Инстаграм от всички чалгарки,а тия тук нека си вярват,че е залязла. Единствената част в песента , която ми харесва се оказа нейна :1000 (29): Случайност?! Все още имам надежда в Андри , че ще се завърне с мощна попфолк песен и ефектен клип.С Азис нали бяха постоянно заедно преди?Няма ли как да направят една колаборация Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Единствената част в песента , която ми харесва се оказа нейна :1000 (29): Случайност?! Все още имам надежда в Андри , че ще се завърне с мощна попфолк песен и ефектен клип.С Азис нали бяха постоянно заедно преди?Няма ли как да направят една колаборация Искаме те в Рамания-чата във фейс! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Единствената част в песента , която ми харесва се оказа нейна :1000 (29): Случайност?! Все още имам надежда в Андри , че ще се завърне с мощна попфолк песен и ефектен клип.С Азис нали бяха постоянно заедно преди?Няма ли как да направят една колаборация Те нали подготвяха трети дует,но май вече не са си близки.Азис е хиена и винаги е само със силните на деня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Преди да продължим искам да видя лична карта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Преди да продължим искам да видя лична карта! Каква си антилопа,газела,да ти пръсна дисплея,панела! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Каква си антилопа,газела,да ти пръсна дисплея,панела! Агресивната ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Агресивната ли? Всякаква Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Всякаква Недей, че ще ми лепнат етикет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Недей, че ще ми лепнат етикет. Приемаш мнението на хората тук за меродавно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Всякаква Цял леопард Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари