Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да и тук му викат коз. А на масура - масе. Та не ми отговори как си намираш, или си в почивка? Колегите ми всичките пушат и лесно се намира, но малко пауза да ми се изчисти мозъка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Много искам да знам защо Рики е в Мексико. Много фенове се чудят в Туитър и казват, че явно си е променил плановете и е решил днес да снима клипа, а трябваше януари. Голяма мистерия е пътуването му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Колегите ми всичките пушат и лесно се намира, но малко пауза да ми се изчисти мозъка. :1000 (29): Да, много е добре да се правят паузи, за да не ти зацикля мозъка в един и същи филм. Знам, че принципно си на мнението, че от тревата не се затъпява, но моя опит показва друго. Също и медицинските проучвания над хора, които употребяват. Става въпрос обаче за честа и хронична употреба. Един от симптомите е забравянето. Аз, като продавах и пуших всеки ден - това беше точно като кандидатсвах в унито - много ми се отрази на паметта, провалих се на изпитите и затова не ме приеха в София. То как да ме приемат, аз преди да влеза в изпита изпуших едно масе и после нямаше такъв цикъл над темата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Много искам да знам защо Рики е в Мексико. Много фенове се чудят в Туитър и казват, че явно си е променил плановете и е решил днес да снима клипа, а трябваше януари. Голяма мистерия е пътуването му. Няма да е лошо да заформяш диалог с хората. Какво толкова те интерсува какво прави в Мексико? Сигурно се чуди чия пишка да налапа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Скучно ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Кити тази година беше над Зайка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да, много е добре да се правят паузи, за да не ти зацикля мозъка в един и същи филм. Знам, че принципно си на мнението, че от тревата не се затъпява, но моя опит показва друго. Също и медицинските проучвания над хора, които употребяват. Става въпрос обаче за честа и хронична употреба. Един от симптомите е забравянето. Аз, като продавах и пуших всеки ден - това беше точно като кандидатсвах в унито - много ми се отрази на паметта, провалих се на изпитите и затова не ме приеха в София. То как да ме приемат, аз преди да влеза в изпита изпуших едно масе и после нямаше такъв цикъл над темата. Моята теза от това което разбирам по себе си е, че мозъка работи на по-големи обороти и за това се получава мита със затъпяването. При паметта не виждам да имам разлика, но самия филм който ми е бил под ефекта след това не помня кое точно е било първо, второ...някакво разкъсано и не съм сигурен дали въобще се е случвало. :1000 (29): А научно е доказано, че тревата помага на хора със склерози, алцхаймери и т.н Не знам кое е вярното, но ако на човек му е кеф и си харесва филмите да пуши. Повечето с които съм си говорил за това, казват че нищо не са усетили или някакви тъпи филми. То си е до въображение и сам да си го направиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Кити тази година беше над Зайка... Кво ми даваш минус бе гаден, долен мазник. Ще ти строша шибаната глава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Моята теза от това което разбирам по себе си е, че мозъка работи на по-големи обороти и за това се получава мита със затъпяването. При паметта не виждам да имам разлика, но самия филм който ми е бил под ефекта след това не помня кое точно е било първо, второ...някакво разкъсано и не съм сигурен дали въобще се е случвало. :1000 (29): А научно е доказано, че тревата помага на хора със склерози, алцхаймери и т.н Не знам кое е вярното, но ако на човек му е кеф и си харесва филмите да пуши. Повечето с които съм си говорил за това, казват че нищо не са усетили или някакви тъпи филми. То си е до въображение и сам да си го направиш. Ама то, като се напушиш, мозъкът ти наистина работи на по-големи обороти. Ти отделяш повече от невротрансмитерите допамин и ГАБА в мозъка. Оттам идва еуфорията, смеха, лежерността, спокойствието, айляка. И като отделиш повече от тези вещества, мозъкът ти се изчерпва и затова ти се прияжда като за последно - тялото има нужда да възстанови загубеното. Целия този цикъл, ако се повтаря достатъчно дълго и често, се получава изхабяване на въпросните допамин и ГАБА. А наруши ли ти се биохимията, може да се очакват всякакви отклонение като нервност, загуба на памет, летаргичност и т.н. И въпреки това всеки е различен и му се отразява различно. Примерно Браян вчера каза, че изобщо нищо не усещал, като е пушил. Аз изпадам в зверската еуфория, смях и филмиране. Обаче, ако го правя всеки ден - якото вече не е същото и почвам да си вкарвам някви паранои. Гените имат голяма роля за това как точно ще ти се отрази тревата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Кво ми даваш минус бе гаден, долен мазник. Ще ти строша шибаната глава Не съм само аз фрустриран днес. Искам да строшиш и моята глава, бейби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не съм само аз фрустриран днес. Искам да строшиш и моята глава, бейби. :roll1: Не, че търся нещо, просто се лигавя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не му давайте бан за по-горната реплика. Коледа е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Излязох да изпуша една цигара и замръзнах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Излязох да изпуша една цигара и замръзнах Типичното за зимата..Какви цигари пушиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Типичното за зимата..Какви цигари пушиш? Сив дънхил. Обожавах си червения ама го спряха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ама то, като се напушиш, мозъкът ти наистина работи на по-големи обороти. Ти отделяш повече от невротрансмитерите допамин и ГАБА в мозъка. Оттам идва еуфорията, смеха, лежерността, спокойствието, айляка. И като отделиш повече от тези вещества, мозъкът ти се изчерпва и затова ти се прияжда като за последно - тялото има нужда да възстанови загубеното. Целия този цикъл, ако се повтаря достатъчно дълго и често, се получава изхабяване на въпросните допамин и ГАБА. А наруши ли ти се биохимията, може да се очакват всякакви отклонение като нервност, загуба на памет, летаргичност и т.н. И въпреки това всеки е различен и му се отразява различно. Примерно Браян вчера каза, че изобщо нищо не усещал, като е пушил. Аз изпадам в зверската еуфория, смях и филмиране. Обаче, ако го правя всеки ден - якото вече не е същото и почвам да си вкарвам някви паранои. Гените имат голяма роля за това как точно ще ти се отрази тревата. Аз в Бг наистина прекалих. Всеки ден в продължение на два-три месеца съм пушил. Сега искам една дълга пауза, че зима и коз в едно си е чиста летаргия. Лятото е моя сезон за всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :roll1: :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Сив дънхил. Обожавах си червения ама го спряха. Леле ти си съвсем със силните.Много мразя да пуша през зимата.Благодарение на студа дори пуша по-малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Сив дънхил. Обожавах си червения ама го спряха. Дънхила не са цигари. Ужасни са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :roll1: :roll1: :roll1: :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Няма да е лошо да заформяш диалог с хората. Какво толкова те интерсува какво прави в Мексико? Сигурно се чуди чия пишка да налапа. Ами не, сигурно снима новия клип. Айде, лягам си. Дано утре се разбере. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): На какво се смеете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Дънхила не са цигари. Ужасни са. Защо? На мен са единствените цигари,които са ми любими и нямат някакъв кофти вкус. Аз си обичам силничките,въпреки че и тези са ми добре,но са двойно по слаби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 На какво се смеете? :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари