Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо? На мен са единствените цигари,които са ми любими и нямат някакъв кофти вкус. Аз си обичам силничките,въпреки че и тези са ми добре,но са двойно по слаби. За мен са слаби, не знам. Някакъв отврат вкус и не са ми приятни. Веднъж си взех, защото нямаше други, а си казах да ги пробвам..само дето не ги изхвърлих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :roll1: :roll1: Казвай веднага на кво се смееш, за да не правя излагации!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :gora: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 За мен са слаби, не знам. Някакъв отврат вкус и не са ми приятни. Веднъж си взех, защото нямаше други, а си казах да ги пробвам..само дето не ги изхвърлих. Какъв цвят си взе? Синия и черния са наистина ужасни.Белия не знам,не съм го пушил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какъв цвят си взе? Синия и черния са наистина ужасни.Белия не знам,не съм го пушил. Черен и син съм пушил. Черния е от случая който ти разказах, а синия защото ме убеждаваха че ще ми харесат. Гадни са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Чак сега започват партито. Досега какво правиха, събираха ли се още. Досега са работили и утрепани на парти на персонала както винаги и утре пияни ще отидат на работа нали знам какво беше-всички бяха пияни, спеше им се на работа, че даже и аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Черен и син съм пушил. Черния е от случая който ти разказах, а синия защото ме убеждаваха че ще ми харесат. Гадни са. Тия са най-гадните както казах.Нормално да не ти харесат.Аз започнах с тъмносиньо Боро,защото изобщо не знаех какви марки цигари има,а и гаджето ми пуши такива. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тия са най-гадните както казах.Нормално да не ти харесат.Аз започнах с тъмносиньо Боро,защото изобщо не знаех какви марки цигари има,а и гаджето ми пуши такива. :1000 (29): Malboro touch XL тъмно е топ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Malboro touch XL тъмно е топ ama si golqm stislio na men ne mj dade nito edna Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тия са най-гадните както казах.Нормално да не ти харесат.Аз започнах с тъмносиньо Боро,защото изобщо не знаех какви марки цигари има,а и гаджето ми пуши такива. :1000 (29): Всички около мен пушат такива, но червеното ми е любимия вид цигара и е милион пъти по-добро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Malboro touch XL тъмно е топ Много гаден вкус имат,но ако ти харесват горчиви цигари нормално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 ama si golqm stislio na men ne mj dade nito edna Аре начертай го брат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Много гаден вкус имат,но ако ти харесват горчиви цигари нормално. Други цигари не пуша, прекалено слаби са ми другите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аре начертай го брат aman Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Всички около мен пушат такива, но червеното ми е любимия вид цигара и е милион пъти по-добро. Оф и около мен. И българско,и гръцко Боро съм пушил еднакво ужасни са ми. Направо се задушавам от вкуса им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 aman Puf paf Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Направо се задушавам от вкуса им. Скандално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Puf paf Qkub e zmiq Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Много гаден вкус имат,но ако ти харесват горчиви цигари нормално. Той се храни с ярма, ти за вкуса на цигарите си тръгнал да береш грижа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Той се храни с ярма, ти за вкуса на цигарите си тръгнал да береш грижа. Отрова за мишки ми е любимото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Скандално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Отрова за мишки ми е любимото Не си намерил точната. Тая не действа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не си намерил точната. Тая не действа. Евтинджос е за това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари