xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Други цигари не пуша, прекалено слаби са ми другите Пробвай Синя Карелия :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Между другото преди Ева имаха едни цигари с много готин вкус.Мисля,че бяха с канела и ябълка,някой пушил ли ги е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Между другото преди Ева имаха едни цигари с много готин вкус.Мисля,че бяха с канела и ябълка,някой пушил ли ги е? Ева ми идват слаби и гадни. В Гърция пуших Боро с айс бол и ментол. За около два месеца ми беше изтръпнала цялата кухина на устата и не усещах други цигари, наргилета. Разчетох се в нета и навсякъде пише, че са най-вредни от всички цигари заради самата химия, но пък бяха брутални. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ева ми идват слаби и гадни. В Гърция пуших Боро с айс бол и ментол. За около два месеца ми беше изтръпнала цялата кухина на устата и не усещах други цигари, наргилета. Разчетох се в нета и навсякъде пише, че са най-вредни от всички цигари заради самата химия, но пък бяха брутални. Ментолът ти отваря алвеолите в белите дробове и още по-мощно абсорбираш всички отрови. Много е вреден. Иначе е мега яко - хем пушиш, хем устата ти мирише на свежо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ева ми идват слаби и гадни. В Гърция пуших Боро с айс бол и ментол. За около два месеца ми беше изтръпнала цялата кухина на устата и не усещах други цигари, наргилета. Разчетох се в нета и навсякъде пише, че са най-вредни от всички цигари заради самата химия, но пък бяха брутални. Да,те затова ги забраниха и вече не продават,но пък бяха много вкусни.Пушил съм и японско Боро ментол,самата цигара беше на ¼ от нормална цигара.😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Между другото преди Ева имаха едни цигари с много готин вкус.Мисля,че бяха с канела и ябълка,някой пушил ли ги е? Да , но вкусът им беше лек и почти не се усещаше.Имаше и отделно с ябълка-същата история.Даже им бяха вдигнали цените.По-добре наргиле да пушиш ако искаш да усещаш само някакъв вкус Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да , но вкусът им беше лек и почти не се усещаше.Имаше и отделно с ябълка-същата история.Даже им бяха вдигнали цените.По-добре наргиле да пушиш ако искаш да усещаш само някакъв вкус Аз редовно си пуша наргилета.Миналата година отговарях за наргилетата в един бар. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да , но вкусът им беше лек и почти не се усещаше.Имаше и отделно с ябълка-същата история.Даже им бяха вдигнали цените.По-добре наргиле да пушиш ако искаш да усещаш само някакъв вкус От една година си тук, а репутацията ти е само 30 точки. Хах, Гавраилчеее, излагаш се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Между другото преди Ева имаха едни цигари с много готин вкус.Мисля,че бяха с канела и ябълка,някой пушил ли ги е? Аз съм ги пушила, бяха яки.. нещо такова беше вкуса. Имаше и ментови или зелена ябълка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аз редовно си пуша наргилета.Миналата година отговарях за наргилетата в един бар. :1000 (29): И аз много обичам.Случвало се е да се събираме на кафе и като си поръчаме по едно наргиле оставаме поне 3-4 часа.После цялата треперя :1000 (29): Те не бяха ли по-вредни и от цигарите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 От една година си тук, а репутацията ти е само 30 точки. Хах, Гавраилчеее, излагаш се. Туко що и зашлевих - Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аз съм ги пушила, бяха яки.. нещо такова беше вкуса. Имаше и ментови или зелена ябълка. Да,добре че една приятелка ми даде да пробвам И аз много обичам.Случвало се е да се събираме на кафе и като си поръчаме по едно наргиле оставаме поне 3-4 часа.После цялата треперя :1000 (29): Те не бяха ли по-вредни и от цигарите? Да,защото вдишваш много повече дим,но какво да се прави,веднъж живеем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 От една година си тук, а репутацията ти е само 30 точки. Хах, Гавраилчеее, излагаш се. Регистриран: 19-January 17 научи се да четеш :1000 (10): Не можете ли да спрете да се заяждате най-после?Наистина писна ми от досадници като тебе и Докето.Като не ме харесваш не се занимавай с мен както аз не се занимавам с теб.И това с името е пълната селяния.Тръгнал човек с никнейм Кондом да се подиграва на другите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 От една година си тук, а репутацията ти е само 30 точки. Хах, Гавраилчеее, излагаш се. От всички активни потребители останали, с теб сме едни от най-старите. Толкова ли сме пропаднали? :1000 (20): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да,добре че една приятелка ми даде да пробвам Да,защото вдишваш много повече дим,но какво да се прави,веднъж живеем На мен една колежка и ми харесаха. Сега какви пушиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Туко що и зашлевих - Гандярчето ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Регистриран: 19-January 17 научи се да четеш :1000 (10): Не можете ли да спрете да се заяждате най-после?Наистина писна ми от досадници като тебе и Докето.Като не ме харесваш не се занимавай с мен както аз не се занимавам с теб.И това с името е пълната селяния.Тръгнал човек с никнейм Кондом да се подиграва на другите. На бабати Геновева ли си кръстена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 На мен една колежка и ми харесаха. Сега какви пушиш? Сив дънхил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Регистриран: 19-January 17 научи се да четеш :1000 (10): Не можете ли да спрете да се заяждате най-после?Наистина писна ми от досадници като тебе и Докето.Като не ме харесваш не се занимавай с мен както аз не се занимавам с теб.И това с името е пълната селяния.Тръгнал човек с никнейм Кондом да се подиграва на другите. Аха, викаш до 19 януари с това темпо има време да направиш 200 точки. :1000 (29): Гюнайке, ще те преследвам до дупка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Гандярчето ми Днес не ме кефиш особено! Ще искам май двойка на годината да я сменат с Геца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Заради досадници като Дойката и онзи моторист без каска-Фиклена и моята репутация спада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аха, викаш до 19 януари с това темпо има време да направиш 200 точки. :1000 (29): Гюнайке, ще те преследвам до дупка. Не е ли по добре Гуна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Днес не ме кефиш особено! Ще искам май двойка на годината да я сменат с Геца Каквооооооооо??????????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 От всички активни потребители останали, с теб сме едни от най-старите. Толкова ли сме пропаднали? :1000 (20): Не сме бе. Кака Кели, Остап Бендер, Сашо, Фокси, Лукас са доста по-стари и от нас. Това са само тия, за които се сещам от воле. Едни се ожениха, на други психиките не им издържаха. Аз с тая моята работа имам супер много свободно време и ми е забавно тук. Приятелите ми казват, че съм присстрастен към форума, те не го разбират това нещо. Явно е до човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари