lucas Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Тия селски номера не минават в града,бъркаш думата гъзар с комплексар!✌️ тва за кой Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Поздрав с хита на зима 2017 На зима 2017 е "Дай ми още"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 добре есен 2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 тва за кой За тебе естествено. Да не мислиш, че Бургас, който до преди 100 години е бил село е станал град? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Едва ли. Ти, ако имаш акъл и си уважаваш работата, ще се съобразяваш- все пак сред хора работиш. Имах чувството, че все едно някакъв циганин беше застанал пред вратата ми. Значи, който ми е приятел във фейса държа наистина да ми е приятел, а не да е там заради сеир и да говори зад гърба ми и да ме прибавя в някакви групи и да ме обижда. Моментално изхвърча, предатели няма да държа. Кевин Джонас прави днес 8 години от брака си. Браво на него, изкара късмет с жена си, вече 2 момиченца имат. Мен защо не ме добави от какво се боиш? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 За тебе естествено. Да не мислиш, че Бургас, който до преди 100 години е бил село е станал град? хаха у село си ти .И разсъжденията ти са такива-типичен селски видински манталитет. Бургас е голям град,а вие даже кино нямате.Останали са само утайката и циганите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 тва за кой Познай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Познай. Дойчо Д мей би Абе Дойке в тоя форум хич не те обичат,щом ми пращат фейсбука ти да си се смея на снимките а УЖ ти се водят някви приятелчета тука Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Дойчо Д мей би Абе Дойке в тоя форум хич не те обичат,щом ми пращат фейсбука ти да си се смея на снимките а УЖ ти се водят някви приятелчета тука То хора като него кой ги обича? Такава паплач трябва да бъде разкарана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 добре есен 2017 Не, зима 2018! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 хаха у село си ти .И разсъжденията ти са такива-типичен селски видински манталитет. Бургас е голям град,а вие даже кино нямате.Останали са само утайката и циганите. Всичко има тук и сме град от 20 века, а вие от 100 години. Сельо, тихо там, че миришеш на чесън.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Всичко има тук и сме град от 20 века, а вие от 100 години. Сельо, тихо там, че миришеш на чесън.... всичко ,което не е на море е провинция,ясно ли ти е бял лук Събираш цяла зима стотинки да дойдеш тук за седмица да мажеш лютеницата у стаята.Ей такива туристи като тебе не ни трябва-бедняци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 За тебе естествено. Да не мислиш, че Бургас, който до преди 100 години е бил село е станал град? Ооооооооооооооооо, не съм съгласна за Бургас, че е село. Много хубав град си е от години и в една класации преди седмици е на първо място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 То хора като него кой ги обича? Такава паплач трябва да бъде разкарана 9 ли ти е любимото число? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 всичко ,което не е на море е провинция,ясно ли ти е бял лук Събираш цяла зима стотинки да дойдеш тук за седмица да мажеш лютеницата у стаята.Ей такива туристи като тебе не ни трябва-бедняци. Както казва моят Ники- всяко лято идват на гьола. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Мен защо не ме добави от какво се боиш? А ти кой си? Гледам да не прибавям вече хора, които не познавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 всичко ,което не е на море е провинция,ясно ли ти е бял лук Събираш цяла зима стотинки да дойдеш тук за седмица да мажеш лютеницата у стаята.Ей такива туристи като тебе не ни трябва-бедняци. На какво море мирише бре анонимко? :1000 (29): Вие от Бургас и на море не ходите, а само дрънкате за него. Като дойда лятото ме питат къде съм бил преди това на море и като им кажа, че е от плажове на Дунава седят и ме гледат като треснати. И всичките едни бели, бледолики и си броят баните на плаж все едно ритуал някакъв имат. Язък ви за заведенията празни по плажа.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 На какво море мирише бре анонимко? :1000 (29): Вие от Бургас и на море не ходите, а само дрънкате за него. Като дойда лятото ме питат къде съм бил преди това на море и като им кажа, че е от плажове на Дунава седят и ме гледат като треснати. И всичките едни бели, бледолики и си броят баните на плаж все едно ритуал някакъв имат. Язък ви за заведенията празни по плажа.... Стой си на Дунава със 2 та лева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 На какво море мирише бре анонимко? :1000 (29): Вие от Бургас и на море не ходите, а само дрънкате за него. Като дойда лятото ме питат къде съм бил преди това на море и като им кажа, че е от плажове на Дунава седят и ме гледат като треснати. И всичките едни бели, бледолики и си броят баните на плаж все едно ритуал някакъв имат. Язък ви за заведенията празни по плажа.... Ами аз не съм виждала празно заведение празно лятото- всичко е фул още от края на март. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ами аз не съм виждала празно заведение празно лятото- всичко е фул още от края на март. абе той не е стъпвал на море с години,или ходи на безплатното там на Мвр мизерията у Несебър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 9 ли ти е любимото число? Какво значение има? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ами аз не съм виждала празно заведение празно лятото- всичко е фул още от края на март. Абе какви ми ги говорите вие там от Бургас? Когато ида там и се отбия до приятел в "Хепито" (той е форумец тук) и се разходя из градината долу на плажа все празно. Ходят хората по курортите, в Бургас никой не стъпва. Това лято и 2 пъти в "Плазата" ходих и половината празно. А до него ресторант като "Бургаски вечери" съвсем нищо. Само персонала. Айде стига толкова с надувки от Бургас.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Какво значение има? Има, защо навсякъде се пишеш с 9 в никовете си? Правя проучване, отговаряй. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Абе какви ми ги говорите вие там от Бургас? Когато ида там и се отбия до приятел в "Хепито" (той е форумец тук) и се разходя из градината долу на плажа все празно. Ходят хората по курортите, в Бургас никой не стъпва. Това лято и 2 пъти в "Плазата" ходих и половината празно. А до него ресторант като "Бургаски вечери" съвсем нищо. Само персонала. Айде стига толкова с надувки от Бургас.... да празно е ,у Видин е пълното.Никой не стъпва в Бургас. Затова 4 години печели най-добър град за живеене и номер 1 по усвоени Евро пари. Всичко е ново-автобуси,терминали,улици,санирани блокове...а у Видин мангал и чесън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 А ти кой си? Гледам да не прибавям вече хора, които не познавам. Писах ти на лс. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари