Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Едва ли. Ти, ако имаш акъл и си уважаваш работата, ще се съобразяваш- все пак сред хора работиш. Имах чувството, че все едно някакъв циганин беше застанал пред вратата ми.

Значи, който ми е приятел във фейса държа наистина да ми е приятел, а не да е там заради сеир и да говори зад гърба ми и да ме прибавя в някакви групи и да ме обижда. Моментално изхвърча, предатели няма да държа.

Кевин Джонас прави днес 8 години от брака си. Браво на него, изкара късмет с жена си, вече 2 момиченца имат.

Мен защо не ме добави от какво се боиш?

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

За тебе естествено. Да не мислиш, че Бургас, който до преди 100 години е бил село е станал град?

хаха у село си ти .И разсъжденията ти са такива-типичен селски видински манталитет.

Бургас е голям град,а вие даже кино нямате.Останали са само утайката и циганите.

Сподели в други сайтове

Познай. :3fdb8960598fa63e:

Дойчо Д мей би ;)

Абе Дойке в тоя форум хич не те обичат,щом ми пращат фейсбука ти да си се смея на снимките1000%20(29).gif

а УЖ ти се водят някви приятелчета тука

Сподели в други сайтове

Дойчо Д мей би ;)

Абе Дойке в тоя форум хич не те обичат,щом ми пращат фейсбука ти да си се смея на снимките1000%20(29).gif

а УЖ ти се водят някви приятелчета тука

То хора като него кой ги обича? Такава паплач трябва да бъде разкарана :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

хаха у село си ти .И разсъжденията ти са такива-типичен селски видински манталитет.

Бургас е голям град,а вие даже кино нямате.Останали са само утайката и циганите.

Всичко има тук и сме град от 20 века, а вие от 100 години. Сельо, тихо там, че миришеш на чесън....

Сподели в други сайтове

Всичко има тук и сме град от 20 века, а вие от 100 години. Сельо, тихо там, че миришеш на чесън....

всичко ,което не е на море е провинция,ясно ли ти е бял лук

Събираш цяла зима стотинки да дойдеш тук за седмица да мажеш лютеницата у стаята.Ей такива туристи като тебе не ни трябва-бедняци.

Сподели в други сайтове

За тебе естествено. Да не мислиш, че Бургас, който до преди 100 години е бил село е станал град?

Ооооооооооооооооо, не съм съгласна за Бургас, че е село. Много хубав град си е от години и в една класации преди седмици е на първо място.

Сподели в други сайтове

Събираш цяла зима стотинки да дойдеш тук за седмица да мажеш лютеницата у стаята.Ей такива туристи като тебе не ни трябва-бедняци.

Както казва моят Ники- всяко лято идват на гьола. :D

Сподели в други сайтове

На какво море мирише бре анонимко? :1000 (29): Вие от Бургас и на море не ходите, а само дрънкате за него. Като дойда лятото ме питат къде съм бил преди това на море и като им кажа, че е от плажове на Дунава седят и ме гледат като треснати. И всичките едни бели, бледолики и си броят баните на плаж все едно ритуал някакъв имат. Язък ви за заведенията празни по плажа....

Сподели в други сайтове

На какво море мирише бре анонимко? :1000 (29): Вие от Бургас и на море не ходите, а само дрънкате за него. Като дойда лятото ме питат къде съм бил преди това на море и като им кажа, че е от плажове на Дунава седят и ме гледат като треснати. И всичките едни бели, бледолики и си броят баните на плаж все едно ритуал някакъв имат. Язък ви за заведенията празни по плажа....

Стой си на Дунава със 2 та лева.

Сподели в други сайтове

Ами аз не съм виждала празно заведение празно лятото- всичко е фул още от края на март.

Сподели в други сайтове

Ами аз не съм виждала празно заведение празно лятото- всичко е фул още от края на март.

абе той не е стъпвал на море с години,или ходи на безплатното там на Мвр мизерията у Несебър.

Сподели в други сайтове

Абе какви ми ги говорите вие там от Бургас? Когато ида там и се отбия до приятел в "Хепито" (той е форумец тук) и се разходя из градината долу на плажа все празно. Ходят хората по курортите, в Бургас никой не стъпва. Това лято и 2 пъти в "Плазата" ходих и половината празно. А до него ресторант като "Бургаски вечери" съвсем нищо. Само персонала. Айде стига толкова с надувки от Бургас....

Сподели в други сайтове

Абе какви ми ги говорите вие там от Бургас? Когато ида там и се отбия до приятел в "Хепито" (той е форумец тук) и се разходя из градината долу на плажа все празно. Ходят хората по курортите, в Бургас никой не стъпва. Това лято и 2 пъти в "Плазата" ходих и половината празно. А до него ресторант като "Бургаски вечери" съвсем нищо. Само персонала. Айде стига толкова с надувки от Бургас....

1000%20(29).gif да празно е ,у Видин е пълното.Никой не стъпва в Бургас.

Затова 4 години печели най-добър град за живеене и номер 1 по усвоени Евро пари.

Всичко е ново-автобуси,терминали,улици,санирани блокове...а у Видин мангал и чесън.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...