Христина' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Конкретно за Кауфланд - пръскат ги от работа. Леля ми е работила и ти казват за деня ква работа имаш. Плащат ти за 8 часа, а седиш поне 10 докато си пренесеш стоката и си свършиш работата. По празниците се е стигало до 12. Това зависи от управителите на отделните обекти. Някои ги къртят от работа, други - не. В Казанлък няма проблеми. Един бивш работи там вече 3 години, а и познавам голяма част от персонала. И в Лидл имах една приятелка, която се задържа 2-3 години, но замина за Англия и напусна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 В Лидл няма много хора. А Кауфланд винаги фулл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 И аз знам за Кауфланд, че ги чупят от работа. Не го виждам нашето претенциозно зайче там... ще има да припада и да и е замаяно 24/7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 И аз съм чувала за Кауфланд ужасни неща, даже една жена беше писала писмо до медиите как се гарвят с работниците там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 LIDL със сигурност е по-добрия вариант и от към финанси, и от към работа.Доста мои познати работят в тази верига, като всички са се задържали поне година, което ме навява на мисълта, че са доволни от заплащането, което получават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 От снощи не я спирам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Зайчето, като каква смяташ да работиш в тези вериги магазини? Една ера на миячка свърши! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Представям си Танчето на касата, като се наредят 15 човека опашка с претрупани колички. Тия идиоти не се наплюскаха, купуват като за последно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Зайчето, като каква смяташ да работиш в тези вериги магазини? Една ера на миячка свърши! Да напише книга! Мемоарите на Зайка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Да напише книга! Мемоарите на Зайка Аз ше си я купя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Представям си Танчето на касата, като се наредят 15 човека опашка с претрупани колички. Тия идиоти не се наплюскаха, купуват като за последно. Не я виждам като касиерка. Там няма да може да си поеме въздух. По я виждам в някой отдел или зад някой щанд да разтегля. Или в пекарните им. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Аз ше си я купя! Задължително и аз! Няма да изпусна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Няма нужда да пише книга, достатъчно е да събере всички постове от форума в които не се споменава думата Рики, с заглавие "Дневника на едно зайче" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Непрестанна ерекция радва жителите на малко селце Радост за мъжете и наслада за жените Жителите на малко ирландско селце разказват за необичаен ефект от фабриката за производство на лекарства срещу еректилна дисфункция, пише The Irish Times. Фабриката се намира близо до техните домове. В село Рингаскиди, графство Корк, живеят малко над четиристотин души. Там е изградена фабрика за производство на лекарства срещу импотентност. Заради нея мъжката половина от населението е в постоянна ерекция. Ирландците са сигурни, че необичайният ефект се дължи на фабриката, откъдето във въздуха постоянно се изхвърлят „любовни пари“, както ги описват местните жители. Фабриката за виагра работи от 1997 година насам. Мъжете са щастливи, защото любовните изпарения са безплатни и им дават самочувствие и допълнителни сили за любовни подвизи. Жените дори описват случващото се като „божия благословия“. От компанията Pfizer обаче гледат скептично на твърденията на жителите на селцето. Представители на фирмата заявиха, че всичко е „забавен мит“, защото производството е високотехнологично и освобождаването на вещества в атмосферата е невъзможно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Задължително и аз! Няма да изпусна И аз ще си я купя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Ми де да знам, бе! Не ме бива да смятам и това е. Отде да знам при каква сума се чака ресто. В ШОК СЪМ !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 В ШОК СЪМ !! Бисерът ти за "1000 хил гледания" е много по-шокиращ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Бисерът ти за "1000 хил гледания" е много по-шокиращ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 И ти като Кити пращиш от знания! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 На Дявола жената след теб лепнаха ми този етикет,никой не гушка твойто бебе,всичко е запазено за тебе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Бягай в Гриндър и не ме цитирай.Моторист без каска миличък нали имаш гадже. Тогава защо не излизаш от Гриндър ? Тяло без мозък. :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 :roll1: Лошото е,че изобщо не е схванал какво имам предвид под "моторист без каска" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 На Дявола жената след теб лепнаха ми този етикет,никой не гушка твойто бебе,всичко е запазено за тебе! След теб си режат косите, по теб си изплакват цвета на очите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 След теб си режат косите, по теб си изплакват цвета на очите Слушаме хитове,а? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Слушаме хитове,а? Само хитове разбира се... няма да се излагаме :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари