Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Таня, как може да кажеш, че нищо не си видяла от родители си? Дали са ти живот, отгледали са те, жива и здрава си, имаш покрив над главата си, имаш всякакви удобства, а и макар че си на 30 и кусур,живееш в дома им, продължават да те хранят, да те перат, да ти чистят... Много неблагодарно и грозно от твоя страна. Що се отнася до Бъдни вечер, това в цял свят е свещен ден, особено у нас. Да го свързваш само с някакъв гей певец е ... думи нямам. Иначе и мен не ми пука за Коледа, подаръци и глупости. У нас не е украсено още и аз лично няма да се хвана да го направя. За Нова Година също ми е безразлично и реших да не съм с най-близките си приятели, с които се събирам от 10тина години. Имам да свърша още няколко неща из града и може да си отида на къщата да си почина за седмица с няколко бутилки вино и 3-4 книги. И какво като са ми дали живот, за какво са ми го дали за тормоз. По-добре да не бях се раждала, много неща не знаеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Като искаш, ставай слугиня. Подаръците са за децата, напълно излишно е да се купуват подаръци за Коледа и Нова година. Така сте научени само на материални неща. А родители, които не са ми дали нищо, няма как да очакват нещо от мен, ама това е друга тема. От моят Ники съм видяла много повече отколкото от майка ми. И като не знаеш, недей приказва за традиции и семейство, защото аз не знам какво е да имаш семейство и традиции откакто съм се родила. Значи, защото човек може да готви и да спазва традиции и си подрежда масата е слугиня????? .... Подаръците са жест. Нещо, което ти никога няма да разбереш, защото няма кой да ти подари. И не сме свикнали на материални неща, не е нужно подаръка да е от 1000ле. Всяка година получавам картичка по пощата от бившата ми съквартирантка, именно заради жеста и всяка година я отварям с радост. А направо си заслужаваш вашите да те изгонят на улицата, да те видя къде ще идеш с 400лв заплата, сама без 1 приятел. Нямала била майка... дето на 34 станала при тах живее и я гледат. Баш като Кити си с разликата, че поне не те е страх да се къпеш. Само защото майка ти е казала истини, дето не са ти удобни и нямала майка... кой те е гледал 30г?? Къде живееш? Кой ти е дал образование?? После ходете казвайте, че била добър човек.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Това са новите ни автобуси,таблата по спирките и вътре говорящи монитори и огромни спирки,на които спират само Б1 и Б2 -бързите линии,нещо като метро на колела. Искам всеки град да има такъв транспорт и тогава може и да слязат хората от колите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Значи, защото човек може да готви и да спазва традиции и си подрежда масата е слугиня????? .... Подаръците са жест. Нещо, което ти никога няма да разбереш, защото няма кой да ти подари. И не сме свикнали на материални неща, не е нужно подаръка да е от 1000ле. Всяка година получавам картичка по пощата от бившата ми съквартирантка, именно заради жеста и всяка година я отварям с радост. А направо си заслужаваш вашите да те изгонят на улицата, да те видя къде ще идеш с 400лв заплата, сама без 1 приятел. Нямала била майка... дето на 34 станала при тах живее и я гледат. Баш като Кити си с разликата, че поне не те е страх да се къпеш. Само защото майка ти е казала истини, дето не са ти удобни и нямала майка... кой те е гледал 30г?? Къде живееш? Кой ти е дал образование?? После ходете казвайте, че била добър човек.... Пак ти казвам, не знаеш много неща още от раждането ми, тъй че недей приказва наизуст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Кой има оригиналната версия на Maria на Рики и то да я пее на португалски- аз. Архивът е жив. Всичко пее Рики- испански, английски, италиански, португалски, френски, хинди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Като вземете с тези подаръци, да не са задължителни. Защо трябва на Коледа и Нова година да се подарява нещо. Аз не смятам тъй. Никога не сме си разменяли подаръци в нас и няма и да купувам. Виж, на Ники съм купувала и той на мен, ама там е различно. В къщи си ми е като най- обикновен ден Коледа и Нова година. Коледа го свързвам с именния ден на баща ми и пак не е нищо специално, защото не се празнува. Бъдни вечер го свързвам с рождения на Рики, 23 декември път с рождения ден на моя Ники, а Нова година ден като ден- минава и заминава. Не виждам каква е тази еуфория, че подаръци, екскурзии- напълно излишно. Предпочитам да съм при Ники, отколкото подаръци. Ужасна си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Като искаш, ставай слугиня. Подаръците са за децата, напълно излишно е да се купуват подаръци за Коледа и Нова година. Така сте научени само на материални неща. А родители, които не са ми дали нищо, няма как да очакват нещо от мен, ама това е друга тема. От моят Ники съм видяла много повече отколкото от майка ми. И като не знаеш, недей приказва за традиции и семейство, защото аз не знам какво е да имаш семейство и традиции откакто съм се родила. Еми така е, като ходиш с дърти, женени, пенсионери. Нямат 2 стотинки да ти купят, дори 1 чорапогащник. Как може да си толкова жалка? Че чак се и чуди, защо хората си подарявали подаръци тогава. Ходи си мий кенефите, чисти там над мивката и недей да разсъждаваш много. Таксиметрова държанка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Пак ти казвам, не знаеш много неща още от раждането ми, тъй че недей приказва наизуст. И с какво те тормозят??? Ти знаеш ли какво значи тормоз?? Какви деца има израстнали в ужасна среда, малтрерирани и какво ли не.. Самия факт, че живееш там, че са те гледали толкова години, образованието ти и всичко.. кой е плащал за тея неща? И нашата само за Рики мисли :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Хаха, и adorable със своя снимка на аватара си. Кой я въведе тая мода? Денис ли беше? Какъв Денис? Аз съм от 2007 година с моя снимка със сина ми, на аватара и не съм я сменявал през цялото време. Тук е дребосък, а сега е една глава над мен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Значи, защото човек може да готви и да спазва традиции и си подрежда масата е слугиня????? .... Подаръците са жест. Нещо, което ти никога няма да разбереш, защото няма кой да ти подари. И не сме свикнали на материални неща, не е нужно подаръка да е от 1000ле. Всяка година получавам картичка по пощата от бившата ми съквартирантка, именно заради жеста и всяка година я отварям с радост. А направо си заслужаваш вашите да те изгонят на улицата, да те видя къде ще идеш с 400лв заплата, сама без 1 приятел. Нямала била майка... дето на 34 станала при тах живее и я гледат. Баш като Кити си с разликата, че поне не те е страх да се къпеш. Само защото майка ти е казала истини, дето не са ти удобни и нямала майка... кой те е гледал 30г?? Къде живееш? Кой ти е дал образование?? После ходете казвайте, че била добър човек.... Ама кво и обесняваш на тая готованка? Неблагодарница! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ама кво и обесняваш на тая готованка? Неблагодарница! Разби с аватар... и ти по тенденцията за снимки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Разби с аватар... и ти по тенденцията за снимки Толкова ли съм грозен??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Толкова ли съм грозен??? Казах го в добрия смисъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Казах го в добрия смисъл Да бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Да бе Офффф :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Офффф :gun_bandana: Не ми офкай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не ми офкай Оф, оф, ооооооф, ооффффффффф!!!! Ще го правя пък! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Това, че имаш мустак, не те прави мъжко момиче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Що се отнася до Бъдни вечер, това в цял свят е свещен ден, особено у нас. Да го свързваш само с някакъв гей певец е ... думи нямам. Иначе и мен не ми пука за Коледа, подаръци и глупости. За Нова Година също ми е безразлично и реших да не съм с най-близките си приятели, с които се събирам от 10тина години. Значи ти имаш право на предпочитания кой празник да честваш, а тя не? И с какво те тормозят??? Ти знаеш ли какво значи тормоз?? Какви деца има израстнали в ужасна среда, малтрерирани и какво ли не.. Самия факт, че живееш там, че са те гледали толкова години, образованието ти и всичко.. кой е плащал за тея неща? И нашата само за Рики мисли :1000 (10): Не виждаш ли че Таня има някакви проблеми? Ако родителите й са я сривали психически постоянно както твърди, много ясно че няма да й пука за тях. Били я гледали, живеела с тях и бла, бла...Когато имаш дете не стигат само нещата от първа нужда. Това е живот на куче, а не на детето ти. Повечето обаче не осъзнават, че да си отвориш краката или да си пъхнеш тояжката не те прави родител. Какъв Денис? Аз съм от 2007 година с моя снимка със сина ми, на аватара и не съм я сменявал през цялото време. Тук е дребосък, а сега е една глава над мен. :1000 (29): След мен хората започнаха да го правят. Ти не си фактор. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Гледайте само какво уникално изпълнение на тази песен, направо какъв глас вади Рики- то красота, то глас ли е: Най-доброто изпълнение на тази песен казват хората. Колко години са минали, а хората още харесват изпълнението на Рики- какъв глас, какъв поглед. Нека Иглесиас или Шакира да пеят тъй. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Гледайте само какво уникално изпълнение на тази песен, направо какъв глас вади Рики- то красота, то глас ли е: Егати и п**ала [ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Рики потвърди току- що, че резиденцията му във Вегас продължава през 2018. Билети в продажба от 22 декември 2017 Каква година ще бъде за Рики 2018- януари нов клип снима в Puerto Vallarta, Мексико, на 17 януари тръгва American Crime Story: Убийството на Версаче по Фокс, после нов сингъл, концерт в Дубай предстои февруари 2018, нов албум, още концерти, резиденция във Вегас, турне. И после нека не е успешен и търсен. На 46 години, някои има да си мечтаят да стигнат неговата кариера- толкова разнообразна. Във всичко е добър- и в музиката, и в киното, и в театъра, и в писането на песни и книги. Охооо, и вече има и дати за резиденцията- от март до юни. Рики си е сменил и снимката във фейса и корицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Рики е във всички новини в момента като гледам- испански, американски медии пишат за него. Колко бързо се разпространява новината само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Рики е във всички новини в момента като гледам- испански, американски медии пишат за него. Колко бързо се разпространява новината само. Танче, защо не си водиш дневник, а използваш чата за тази цел? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари