Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Мразя 90% от дискотеките в България. Тотална простотия и пошлост. Дъно на дъната. Нито знаят как да се забавляват, нито знаят какво е музика. Чалготека нормална няма нито една. Трябва да си една консерва, която не си представя нищо повече от това за да те забавлява. Пияни и надрусани тийн/цигани/гейове/батки/курви които мятат салфетки под звуците на нещо мазно и гадно, добавям и кофти подвикванията на диджея, който дори не може да миксира. Това ако е забавление, предпочитам да се застрелям. На мен ми харесва. Всеки има различни виждания за това какво му е забавно и разпускащо. Въпрос на интереси е всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На мен ми харесва. Всеки има различни виждания за това какво му е забавно и разпускащо. Въпрос на интереси е всичко. Запази си тея постове и ги виж като пораснеш, та да видиш колко смешно изглеждаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Запази си тея постове и ги виж като пораснеш, та да видиш колко смешно изглеждаш. Ще ги запазя, пък вече времето ще покаже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Запази си тея постове и ги виж като пораснеш, та да видиш колко смешно изглеждаш. Днес си много лош! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Мразя 90% от дискотеките в България. Тотална простотия и пошлост. Дъно на дъната. Нито знаят как да се забавляват, нито знаят какво е музика. Чалготека нормална няма нито една. Трябва да си една консерва, която не си представя нищо повече от това за да те забавлява. Пияни и надрусани тийн/цигани/гейове/батки/курви които мятат салфетки под звуците на нещо мазно и гадно, добавям и кофти подвикванията на диджея, който дори не може да миксира. Това ако е забавление, предпочитам да се застрелям. Зависи, имах ме една дискотека тук в района където мощно се избухваше. Пускаше се това, което хората искат, микс от всякаква музика. Но я затвориха защото вдигала много шум и многото боища които ставаха. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Днес си много лош! Свършиха ми хаповете. Зависи, имах ме една дискотека тук в района където мощно се избухваше. Пускаше се това, което хората искат, микс от всякаква музика. Но я затвориха защото вдигала много шум и многото боища които ставаха. Аз като цяло на дискотеки вече не се кефя. Предпочитам барове, а за палатки, походи, пътувания, планина, моренце са милион пъти над дискотеки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Запази си тея постове и ги виж като пораснеш, та да видиш колко смешно изглеждаш. :1000 (29): Той е детенце още и е от много малък град, нормално да се кефи на такива неща. А и хората са различни. Едни са със зъби, други - не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 :1000 (29): Той е детенце още и е от много малък град, нормално да се кефи на такива неща. А и хората са различни. Едни са със зъби, други - не. Аз много го уважавам, ама като ми заговори за чалгата и дискотеки ми иде да ида до Крумовград и да му набия шамарите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Аз много го уважавам, ама като ми заговори за чалгата и дискотеки ми иде да ида до Крумовград и да му набия шамарите. Иди, но ще ти се опре. Момчето е фитнесджия и ще става батка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 А някои и зъби нямат,колко жалко.. Амброжке,като дойдеш те чакам на кожения ми виван!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Иди, но ще ти се опре. Момчето е фитнесджия и ще става батка. Аз батки да ми се отварят най-много обичам. Повечето с две думи ги правиш диви и щастливи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 А някои и зъби нямат,колко жалко.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Свършиха ми хаповете. Аз като цяло на дискотеки вече не се кефя. Предпочитам барове, а за палатки, походи, пътувания, планина, моренце са милион пъти над дискотеки. Природата е уникално нещо, нощния живот друго. Хората от вътрешноста сигурно. На мен морето ми е безразлично. На палатки съм ходил два пъти неудобно е, няма вода, хигиена не ми допада. При нас гора да щеш. Ходя за гъби, изледи си правим, голям язовир има и на лов ходих два пъти, но не е за мен. Единствено ми се ходи някъде в планинска хижа по Коледа, но все някой, някъде е зает. Иди, но ще ти се опре. Момчето е фитнесджия и ще става батка. Като посещаваш такива места, трябва да имаш гръб. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Искам ги.😍 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Искам ги.😍 И какво сега, ще подаваш оплакване срещу Дойчо в полицията? Нещо ми подсказва, че това ще са поредните празни приказки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Естествено,че ще подам както и срещу онзи от циганския квартал на Бургас.Аман вече от завистливци Явно не си запознат със законите. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Природата е уникално нещо, нощния живот друго. Хората от вътрешноста сигурно. На мен морето ми е безразлично. На палатки съм ходил два пъти неудобно е, няма вода, хигиена не ми допада. При нас гора да щеш. Ходя за гъби, изледи си правим, голям язовир има и на лов ходих два пъти, но не е за мен. Единствено ми се ходи някъде в планинска хижа по Коледа, но все някой, някъде е зает. Ей това никога не съм го разбирал. Отиват на палатки уж в природата, уж фън, а замъкнали четки за зъби, пасти, кремове, гримове...Алоуу, една вечер ако не си кифла няма да свърши света. Ако е за по-дълго е добре, ама иначе ми е смешно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Всеки обръща внимание,стига да имаш пари и връзки.Една приятелка така подаде жалба срещу едни,които я обсъждаха,че била ковра и тн и повярвай ми взеха я на сериозно. Научете си правата, преди да тръгнете да се борите за загубени каузи. Не можеш да съдиш някой ей така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Научете си правата, преди да тръгнете да се борите за загубени каузи. Не можеш да съдиш някой ей така. Че кой е казал,че ще го съдя? Боже,вие имате ли 5 клас,че четенето с разбиране изобщо не ви се отдава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Че кой е казал,че ще го съдя? Боже,вие имате ли 5 клас,че четенето с разбиране изобщо не ви се отдава. Анааа, бобана, сикиш-бокуш терелей баксаааана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Оплачи се и от мен. Кажи им, че те цитирам и ти говоря на измислен цигански. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Оплачи се и от мен. Кажи им, че те цитирам и ти говоря на измислен цигански. Кофти ирония.Когато не ти се отдава нещо не го прави. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ти си бил голямо лицемерче обаче. Нито му говоря на въпреки, нито нищо, а то отворила една уста....от която не излиза нищо друго освен любимия ти солен течен бял крем. Не виждам нищо лицемерно в това да си изказвам мнението. Ти ми говориш на въпреки при положение,че нито съм казал,че ще го съдя,нито нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не виждам нищо лицемерно в това да си изказвам мнението. Ти ми говориш на въпреки при положение,че нито съм казал,че ще го съдя,нито нищо. А това кой го е писал? Аз самочувствие нямам. Нито парадирам с нещо, нито нищо. Само комплексари ме имат за надут, защото сами си създават комплекси от личността ми. Не съм аз този който паради със любовници и елитен живот, който с времето хората доказват че е лъжа. Е и? Ако щеш и 50 години да си живял на Хаваите с това селско самочувствие си оставаш ниво село Ягода. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари