Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На всички които участваха в снощния спор съм сложила проценти и предупреждения. Виждам всичко, че е целенасочено и ще се вземат мерки. Но и вие отврърнахте също... Е, той напада всеки със някакви неща които чул недочул от тоя и оня. За мен също става вече банално. Ден, два - окей, ама то стана всекидневие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Айде и ти престани ма! Какво те натоварва? Ами не влизай и без туй си човек без мнено и се съгласяваш с другите. Ако кажа че ще се обеся, сигурно и ти ще си сложиш въжето. Нали Ей го пак... Какво е това отношение? Какво ти е направило момичето, че така да ѝ говориш? Ревеш, че тоя и ония те обиждам, а не се виждаш ти какъв си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Когато и да вляза все чета обиди, закани, простотии - направо е някакъв кошмар тук. Спрях да влизам в поп фолка преди време точно заради това, а сега се пренесе и в тази тема. Много е грозно, жалко. Хора, които претендират, че уж са нещо повече от другите, имат личен живот и т.н. и те нон стоп тук стоят и обиждат. Нямам думи просто. Никакви своеволия, никаква свобода на словото - аз съм за директни банове за хората, които правят тая лайнарщина, без извинение. Не сме длъжни да се натоварваме с вашите тъпотии. Толкова ли е трудно да се говори нормално, или явно като обиждаш едва ли не си много отворен и вървежен? Браян, интелигентен човек си, а съм забелязала, че винаги им влизаш в тона вместо да ги упрекнеш. Виждам, че гледаш сеир и ти е забавно и нарочно ги провокираш да продължават, ама те го взимат на сериозно и става по-зле. Не е ок, честно! Провокатор?! Кои са те, той е един? Признавам си, дразни ме поведението му надменоста и презрението спрямо другите потребители. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Провокатор?! Кои са те, той е един? Признавам си, дразни ме поведението му надменоста и презрението спрямо другите потребители. Като те дразни Х-са и толкова.Не се обеснявай тук като ощипана осмокласничка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Провокатор?! Кои са те, той е един? Признавам си, дразни ме поведението му надменоста и презрението спрямо другите потребители. Провокатор не точно, но остават с впечатление, че поощряваш безмислените им и вулгарни разговори, тъй като се включваш в тях и то не за да ги стопираш. Така те си мислят, че е много интересно и продължават...поне отстрани на мен така ми изглежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ей го пак... Какво е това отношение? Какво ти е направило момичето, че така да ѝ говориш? Ревеш, че тоя и ония те обиждам, а не се виждаш ти какъв си. Ами да изкаже свое собствено мнение. Видяла жабата, че подковават коня, вдигнала и тя крак. Тези дни си малко нервна ми се струва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Провокатор не точно, но остават с впечатление, че поощряваш безмислените им и вулгарни разговори, тъй като се включваш в тях и то не за да ги стопираш. Така те си мислят, че е много интересно и продължават...поне отстрани на мен така ми изглежда. Намесвам се, когато не мога да го изтрая. Но спирам има и други начини. Пак ще го боли... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Много ми е интересно кой съм обидил снощи,че да имам проценти? Относно Симеонова,тя ме защитава така както онези се защитават,няма нищо злобно в нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Намесвам се, когато не мога да го изтрая. Но спирам има и други начини. Пак ще го боли... Между другото стария подпис колко години го носи? Как така реши да го смениш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Много ми е интересно кой съм обидил снощи,че да имам проценти? Относно Симеонова,тя ме защитава така както онези се защитават,няма нищо злобно в нея. А мен малко ли обиждаше 2 дена. И аз имам проценти, Спи спокойно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 За 280 къде сте видели нови автобуси? Същите стари дръгни са си. Оранжевите мерцедеси и МАН-чета дето всеки път имаш чувството, че ще се разпаднат. По 2 пъти пътувам на ден с него и нов не съм видял. Освен в редките случаи, когато пускан МАН от 94 по линията 280. По-покъртителни са случаите със 88 и 102. :1000 (29): Напротив, сменени са. Както казах все още има и от старите, явно на тях попадаш. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Между другото стария подпис колко години го носи? Как така реши да го смениш? В подкрепа на тази песен, много ми харесва. Благодаря на Смит, че ми го направи. Чалга не слушам и чалгарките са ми безинтересни, никога няма да си ги сложа за аватар или подпис. Затова не се влияя от тукашната мода. Затова и пиша само в чата. Кой е Александър Паунски? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Кой е Александър Паунски? Един идол! Черпят идей от него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 В подкрепа на тази песен, много ми харесва. Благодаря на Смит, че ми го направи. Чалга не слушам и чалгарките са ми безинтересни, никога няма да си ги сложа за аватар или подпис. Затова не се влияя от тукашната мода. Затова и пиша само в чата. Как не ти омръзва да гледаш едно и също нещо толкова време? :1000 (29): Заедно с Герганафен държите всички рекорди за най-дълго носене на графики. След вас се нарежда Христина май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 :roll1: Предвари ме. Тъкмо да я кача. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Предвари ме. Тъкмо да я кача. Не знам той дали ще те съди, но момчето от снимките много ще му се зарадва че го представят като гей по форумите, кражба на чужда самоличност, опетняване на името и куп други неща за които може да се хване. Дъно! Викам да спрем да се занимаваме с тоя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не знам той дали ще те съди, но момчето от снимките много ще му се зарадва че го представят като гей по форумите, кражба на чужда самоличност, опетняване на името и куп други неща за които може да се хване. Дъно! Викам да спрем да се занимаваме с тоя. Лично ще се погружа момчето да, разбере всичко! Намерихме го във ФБ, ще му пиша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Е, той напада всеки със някакви неща които чул недочул от тоя и оня. За мен също става вече банално. Ден, два - окей, ама то стана всекидневие. Досадно и противно е... Тук вече вместо да се разнообразим се натоварваме. Много ми е интересно кой съм обидил снощи,че да имам проценти? Относно Симеонова,тя ме защитава така както онези се защитават,няма нищо злобно в нея. От дни наред се заяждате и обиждате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Досадно и противно е... Тук вече вместо да се разнообразим се натоварваме. Права си, но от от какъв зор тоя който няма смелостта да говори от собствената си самоличност ще дава такива оценки на всеки и ще си разказва мечтите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И аз съм с крадена самоличност. Нито името ми е Даниел, нито съм от Пловдив, нито снимките във фейса са мои. Откраднах пиковете на един топ модел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Това също е странно: https://www.instagram.com/xroflxx/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ХРОФЛ9 ТУКА ЛИ СИ ОЩЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари